maslacak7-moj pocetak |
Odgovori | Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je das oblikovan,neznam u cijoj galeriji sam vidjela,mislim monina...
pa sorry sto kupim ideju... |
|
Sponzorirani linkovi | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i meni najdraza boca jer obozavam ruze..
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica s jedrenjakom je odlična....jel ti to salveta???
ako je, molim ako bilo tko ima ovakav jedan jedrenjak.....treba mi za poklon prijatelju pomorcu
crackle na boci je super....jesi se ti ono žalila da ti to ne ide?....jer ovo ti je odlično
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to je salvetica al imam samo pola...mala je slicica..jedva sam nasla...nigdje nemam brodica..meni treba velika...posalji adresu i saljem ti polovicu ako hoces...
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da i ti recikliraš,super ti je morska kutijica,a i boca i srce.
Srce si sama oblikovala? |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow,kutijica i boca si me ostavile bez riječi!
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutijica je super! vidim da si se uvatila i das mase nadam se da ima još toga. lipo ti je krenulo. i naravno, boca je prekrasna.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...dragi Maslačku ti doslovce rasteš iz dana u dan u kreativnom smislu i zadivljuje me kako dobre stvari radiš... kombinacija s das masom je fe-no-me-nal-na.... naročito mi se dopala ona pločica s buketićem i malom mašnicom na dnu, predivna je, prelijepa i savršeno si ju napravila, a isto se može reći i za kutijice, jedna bolja od druge, kao i za ovu prelijepu bocu s ružom....očarana sam
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
piramidal da sam oblikujem das,neke stvari su da al eto to je normalo ispalo...hvala ti na lijepim rijecima
rose more to od tebe kupim inspiraciju tvoji radovi su savrseni..pa pokusavam i ja malo mjesiti...da ima toga jos.. primavera hvala ti draga tvoji radovi su odlicni,pogotovo nakit.. a moji radovi s das masom su samo pokusaji,al valjda ce biti jednom i nesto kako treba. a ova boca odavno stoji i danas sam ju isla napraviti i na samo cudo ispala je ok..cak se i meni svida... |
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divim se svakom tko moze napraviti takve krasote iz das mase... meni to ne uspjeva nikako... ali bez obzira na tu divoru, moram priznati, kao velika ljubiteljica kutija, da me ona "love letter" kutijica oboria s nogu
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala lluvia ...nisu bas moji radovi krasote al trudim se..jos sam ja daleko al malim koracima idem naprijed...
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evojos nesto od mene...ulovilo me ovih dana..
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslačak,ovo je savršeno. svaka ti čast!
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
redovno pratim tvoje radova majstorice od das mase,radovi su ti prelijepi ali moj favorit je ono drvo od žice! prekrasno!
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala rose vjerno pratis moje radove,hvala ti...
Slavica 08 hvala sto pratis moje radove...trudim se evo...moram se s necim zabavljati...hvala ti hvala drage moje cure koje pratite moje radove...od vas sam naucila st i kako...nisam nijednu radionicu pohadala jer nemam gdje,pa mi zato vase rijeci puno znace... |
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super da te je ulovilo...nek te drži i dalje da se imamo čemu diviti.
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, krasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
omnia violet
Pustio korijenje Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e meni se baš sviđaaa,,a kakav je to snijeg! |
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
omnia violet a to ti je snijeg iz domace proizvodnje,drvofix i soda bikarbona
anđelka hvala ti piramidal |
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
opet sam sad pregledala sve od početka. i samoj sebi ne vjerujem da ništa nisam rekla (neki bi ti dobro platili da im odaš tajnu kako me ušutkati). a ja samo gledam.... pa opet gledam i svašta lijepo vidim!
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |