Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami, origami i ostalo
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami, origami i ostalo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 22>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 19:08
LOLLOL a jesam se nasmijala na ovo sa žaruljom. ne diraj više ništa. neka drugi petljaju po prekidaču Tongue
jednom ću te upilat kako radiš origami. momak ima neku knjigu o tome, ali kad vidim tvoje radove sve ono što je u knjizi nije mi toliko zanimljivo Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2009 u 11:26
more, mislim da ipak ne mogu tražiti da drugi pale svjetlo umjesto mene LOL
iskreno, iako imam 2 origami knjige doma, nekak najrjeđe iz njih nekaj slažem Embarrassed
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 15:46
....wooooow...  strašno mi se svidjaju tvoji ukrasići za bor, posebice mali zgodni das predmetići ukrašeni čipkom, odmah su me podsjetili na moju veliku ljubav...glinu, onu pravu, ispečenu, prirodnu, fenomenalnu...ali meni, nažalost, bar za sada nedostupnu...iskoristivost starih žarulja je nevjerojatna Blown%20Fuse   ...btw, kak je tebi sa strujom, tak je meni s metalnim predmetima, nebrojeno žlica sam slomila ko da su od stakla...za ne vjerovat smile48
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 15:51
Hvala, Primavera, drago mi je da su te podsjetili na rad s glinom...
Prvi put sam s das-om radila i baš sam ju namjerno ostavila u njenoj "prirodnoj" boji da djeluje kao čipkasti šljokasti fosilni kamen Embarrassed

Radila sam i s fimom nešto jednostavno, a ispalo zahtjevno jer su me 2 obična soft komada fima toliko izludjela (skupa u cijelosti sam ih morala oblikovati) makar sam iskopala sve žive savjete kako ga što brže omekšati Confused
Budem pofotkala kad frendica objesi na zid to što je dobila za ročkas Exclamation
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 16:22
...ako nemaš pasta mašinu, treba se naoružat strpljenjem i snagom za omekšati fimo, iako je soft ipak mekaniji, ali vrijedi truda smile182...baš se veselim smile112vidjeti tvoje fimo radove....
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2010 u 20:12
odlični ukrasi,pogotovo mi se sviđaju žaruljice.super mi je kad se iskoristi nešto što se inače bacasmile172
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 21:48
Primavera: to je jedan fimo rad u jednostavnoj, ali neobičnoj izvedbi ;)
Uskoro ga frendica stavlja na zid pa ga ufotkam...Radila sam i neke origami kućice, ali i to će pričekati fotkanje...

A sad obećani šivani zekonja kojeg je moj buraz napravio za našu dragu frendicu (od mene je nešto drugo dobila) Big%20smile

Okeco je jedan moj preostali fimo šljokičasti gumb, detaljići od gotovog filca, a coflek je iz swapa...Zeko je inače od crnog pliša...
A evo ga pozira i uz ukrasiće na boru...

A ovdje se vidi dio bora, već je na izmaku snaga...

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 21:55
Ajoooooooooooj, kak' je dobar!!! smile171 Tako je sladak i smotan i ima coflekasti rep - super je! Koje ludilo u tvojoj familiji - trebalo bi reality show nekakav snimiti kod vas! Da li bi itko preživio? LOL
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 21:59
Preživio...teško, pretemperamentni smo svi LOL
Zapravo je većinom svatko u svojoj sobi...ups u laboratoriju, a dobar dio dana nas ni nema doma LOL
Evo, mama i tata pobjegli na viksu, to im je drugi dom...
Samo pogledaj kak se Inox&Cimi trude oko svoje...i moji su u sličnom điru Wink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2010 u 22:01
odlično!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 23:07
kami sve sto nam prezentiras je super,pa tako i ove bratove kreacijesmile141
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 07:51
Ne samo tebi nego i bratu ide sve od ruke, geni, geni ....
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 07:56
... kameni LOL vatra gori u meni ...
rose, kaća43 i OTOK: hvala, drage moje...
iako smo rođeni Zagrepčani, imamo buraz i ja po dio dalmatinskih i ličkih gena, o da Cool
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 19:09
Znas sta ovo je super, slucajno sam zalutala i evo puno puno pohvala.
Ja ovako stara bi voljelja to nauciti, primas me u skolu.   
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 19:22
Draga TB, drago mi je da si zalutala i zadržala se i
svaka čast što si stigla sve slike preletjeti Embarrassed
Čim ću moć na kakvu kavicu, nosim kvadrate papira pa ćemo presavijati za stolom Big%20smile
I odmah te špotam za to da spominješ da si stara, pa pogledaj Japance do koje godine su vitalni, najdugovječniji narod,
nije ni čudo da su toliko divnih tehnika izmislili...Approve
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:37
ajme kak je dobar ovaj zekonja! a očito ti je i brat super....
moj brat bi se prije za j... objesio (izvin'te na izrazu) nego radio zekonje sa coflekom.LOL
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:40
hvala, draga anastazijo (uvijek se odmah sjetim crtića i one pjesme "Once upon a December..." Embarrassed)...
moj braco si sa svojih debelo prek 190cm, bradom i dubokim glasom to može dopustiti,  ali ipak je on još velika beba,
nadam se da ga ovo neće proći, bit će prigoda za plišance u budućnosti... LOL
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:41

ne daj mu da ga prođe...

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:50
Nikad... uvijek ću ga maltretirati kao što to sestrinski DeeDee čini Dexteru u njegovom laboratoriju Embarrassed "What'chu doin'?" LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 20:53
"But I wanna press the BUTT - OOOOON!!!" 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 22>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.