kami, origami i ostalo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 22> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() jednom ću te upilat kako radiš origami. momak ima neku knjigu o tome, ali kad vidim tvoje radove sve ono što je u knjizi nije mi toliko zanimljivo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
more, mislim da ipak ne mogu tražiti da drugi pale svjetlo umjesto mene
![]() iskreno, iako imam 2 origami knjige doma, nekak najrjeđe iz njih nekaj slažem ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Hvala, Primavera, drago mi je da su te podsjetili na rad s glinom...
Prvi put sam s das-om radila i baš sam ju namjerno ostavila u njenoj "prirodnoj" boji da djeluje kao čipkasti šljokasti fosilni kamen ![]() Radila sam i s fimom nešto jednostavno, a ispalo zahtjevno jer su me 2 obična soft komada fima toliko izludjela (skupa u cijelosti sam ih morala oblikovati) makar sam iskopala sve žive savjete kako ga što brže omekšati ![]() Budem pofotkala kad frendica objesi na zid to što je dobila za ročkas ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...ako nemaš pasta mašinu, treba se naoružat strpljenjem i snagom za omekšati fimo, iako je soft ipak mekaniji, ali vrijedi truda
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
odlični ukrasi,pogotovo mi se sviđaju žaruljice.super mi je kad se iskoristi nešto što se inače baca
![]() |
|
![]() |
|
Primavera: to je jedan fimo rad u jednostavnoj, ali neobičnoj izvedbi ;)
Uskoro ga frendica stavlja na zid pa ga ufotkam...Radila sam i neke origami kućice, ali i to će pričekati fotkanje... A sad obećani šivani zekonja kojeg je moj buraz napravio za našu dragu frendicu (od mene je nešto drugo dobila) ![]() ![]() ![]() Okeco je jedan moj preostali fimo šljokičasti gumb, detaljići od gotovog filca, a coflek je iz swapa...Zeko je inače od crnog pliša... A evo ga pozira i uz ukrasiće na boru... ![]() ![]() A ovdje se vidi dio bora, već je na izmaku snaga... ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ajoooooooooooj, kak' je dobar!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Preživio...teško, pretemperamentni smo svi
![]() Zapravo je većinom svatko u svojoj sobi...ups u laboratoriju, a dobar dio dana nas ni nema doma ![]() Evo, mama i tata pobjegli na viksu, to im je drugi dom... Samo pogledaj kak se Inox&Cimi trude oko svoje...i moji su u sličnom điru ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kami sve sto nam prezentiras je super,pa tako i ove bratove kreacije
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne samo tebi nego i bratu ide sve od ruke, geni, geni ....
|
|
![]() |
|
... kameni
![]() rose, kaća43 i OTOK: hvala, drage moje... iako smo rođeni Zagrepčani, imamo buraz i ja po dio dalmatinskih i ličkih gena, o da ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Znas sta ovo je super, slucajno sam zalutala i evo puno puno pohvala.
Ja ovako stara bi voljelja to nauciti, primas me u skolu. ![]() |
|
![]() |
|
Draga TB, drago mi je da si zalutala i zadržala se i
svaka čast što si stigla sve slike preletjeti ![]() Čim ću moć na kakvu kavicu, nosim kvadrate papira pa ćemo presavijati za stolom ![]() I odmah te špotam za to da spominješ da si stara, pa pogledaj Japance do koje godine su vitalni, najdugovječniji narod, nije ni čudo da su toliko divnih tehnika izmislili... ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme kak je dobar ovaj zekonja! a očito ti je i brat super....
moj brat bi se prije za j... objesio (izvin'te na izrazu) nego radio zekonje sa coflekom.
![]() |
|
![]() |
|
hvala, draga anastazijo (uvijek se odmah sjetim crtića i one pjesme "Once upon a December..."
![]() moj braco si sa svojih debelo prek 190cm, bradom i dubokim glasom to može dopustiti, ali ipak je on još velika beba, nadam se da ga ovo neće proći, bit će prigoda za plišance u budućnosti... ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ne daj mu da ga prođe... |
|
![]() |
|
Nikad... uvijek ću ga maltretirati kao što to sestrinski DeeDee čini Dexteru u njegovom laboratoriju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
"But I wanna press the BUTT - OOOOON!!!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |