Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Malo smo se ponovili...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Malo smo se ponovili...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 49>
Korisnik
Poruka
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 684
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 17:15
 Maret@ , biljčica ti je super ali mi je i tvoj avatar odličan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 17:54
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 18:57
Maret@ ovo gore je odlično, ali ne pitaj detalje jer prvi put to vidim smile48

Znam da kvarim ugođaj, ali danas sam nešto tražila po gradu i bila u puuuuno trgovina, a posljedica je ovo

Na vrh
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 20:16
 TeaK , stvarno super. Što je ovo zadnje ?
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 20:25
.... ....bravo Teak!!!!!
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 21:07
Originalno poslano od člana Hele Hele napisao:

Misliš li na ovo zeleno? To je thuja ii prevedeno običan čempres kakti bi mi seljaki to rekli.
Na vrh
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 21:20
TeaK, ne misliš li da bi to mogao biti Pačempres?
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 21:23
Originalno poslano od člana kika kika napisao:

TeaK, ne misliš li da bi to mogao biti Pačempres?

Ma draga moja ja ti nemam poima, na njoj je pisalo thuja, a meni ti je sve to nekak isto čempres je čempres, a sad one razlike i detalji, to je za mene veća umjetnost.LOL
Na vrh
kika View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 969
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 21:29
Nisam ti ni ja 100 % doma na toj temi. Znam samo da su čempresi mediteranski i kod nas ne mogu preživjeti zimu vani, a naši nazovimo čempresi koji vani rastu su Pačempresi. Muči me razlika između Tuja i Pačempresa. Mislim da Tuje imaju kao listiće, a Pačempresi male iglice, ali nisam sigurna. Bilo bi dobro da mi netko to pojasni.
TeaK, svakako bi ga trebala identificirati kako bi znala gdje da ga posadiš i kako se njeguje.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2007 u 21:31
Ja ga mislila ovu zimu ostaviti u hodniku u tegli ali sad ga idem slikati izblizine i odmah stavljam sliku da to netko pojasni. Sad si mi dala misliti.

Evo ja slikala, ali pitanje koliko se vidi kad su tako sitni

Ažurirao TeaK - 29 Studeni 2007 u 21:34
Na vrh
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 10:06
Originalno poslano od člana TeaK TeaK napisao:

Misliš li na ovo zeleno? To je thuja ii prevedeno običan čempres kakti bi mi seljaki to rekli.

Mislila sam na Fikus Benjamin ali sam vidila na njegovom topiku. Nisam ga prepoznala.
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 10:31
TeaK,imas krasan primjerak Cupressus macrocarpa 'Goldcrest', kultivar kalifornijskog cempresa zlatnih ili bolje receno, svetlo zelenih cetina.

Nije narocito otporan na mraz i kao i originalna, tamnozelena forma, trazi blage i kisovite zime kao na mediteranu ili u zapadnoj Evropi. Kratkotrajno izdrzi do -15 C. Koristi se kao dekorativna saksijska kultura i u kontinentalnim krajevima se, u toku zime, unosi u hladan prostor zasticen od mraza.

Prema mome iskustvu znam da je jako osjetljiv na mraz..i najbolje napreduje kao kucna biljka
Na vrh
oceana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 405
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje oceana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 10:46
Originalno poslano od člana TeaK TeaK napisao:

Maret@ ovo gore je odlično, ali ne pitaj detalje jer prvi put to vidim smile48

Znam da kvarim ugođaj, ali danas sam nešto tražila po gradu i bila u puuuuno trgovina, a posljedica je ovo

smile93smile55
Položaj:puno sunčevog svjetla tijekom cijele godine.
http://www.wanderingsoflight.net/blog
Na vrh
Maret@ View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maret@ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 13:28

Maret@ , biljčica ti je super ali mi je i tvoj avatar odličan.

Hvala Hele
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 13:39
Mareta pridruzujem se pohvalama...
Biljka je za 5,
a avatar me uvijek nanovo nasmijesmile96

P.S.sjemenke su u putusmile79
Na vrh
Maret@ View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maret@ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 14:35
Hvala tibor...juhuhu
Na vrh
tibor View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tibor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 14:50
Nema na cemu Mareta,oprosti sto prije nisam stigao..

smile78
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 16:40
hvala Tibore
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2007 u 18:07
TeaK
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
Hele View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Hele Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2007 u 13:46
Dracena u Konzumu za 100 kn. MM mi je zaprijetio da sam godinu dana mirna.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.