Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga i meni je opala "ladica" kad sam vidjela Kukurjek u cvatu, prekrasan je
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Wow Rain
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Kak ne bi bil prekrasan,pa to je BB kukurijek!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prelijep mi je kukurijek..ja imam onog bijelog običnog, a i on će uskoro cvijetati...mahonija je kao čipka, veličanstvena
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ti je cvečeko! I moji kukurjeki imaju pupoljke ali daleko su još od cvatnje.Meni pak žuti hemerokalis baca pupoljak,jadnik se zabunil i misli da je proljeće ili kaj
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve je lijepo, posebno mi se dopala mahonija.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Meni bi bilo stvarno suvišno nešto izabrati meni je sve prekrasno ---genijalno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
to te ja pitam....hvala na prekrasnim sličicama.....
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno sve...
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
I ja se slažem. Jedno pitanje, priznaj kaj si coprala da ti kukurijek već cvate? Trebao bi za Božić.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zbog tvoje rečenice - čuvarkuće su počele dobivati boju - ja sam pokisla.
Sad sam to pročitala i odmah sam morala otići provjeriti što se događa s mojima, a vani pada kiša. I čuvarkuće mi nisu dobile nikakvu boju ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ako nisu crvene, niti ne budu. Boja samo postaje intenzivnija.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala, sad opet moram na kišu, ti crvenkasti su mi na drugom mjestu
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Sad je sve lijepo ,a kada padnu iglice mraza na čuvarkuću,mahoniju i kukurjek bit če čarobno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mahonija,kukurjek...
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kako je slatka scabiosa! Jesu li komplicirane za uzgoj iz sjemena? Jel sjeme bilo mix boja? Hoće li bit koja plava?
Uopće nisam znatiželjna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
biserka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Da samo znate koliko ima fenomenalnih biljaka na vrtu koje naša Rain uopće nije poslikala.............................
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Vjerujem Biserka da ima, već i ovo što nam je pokazala daje naslutiti što se sve krije u njenom vrtu. Bit će sigurno predivnih slika iduće sezone. Jedva čekam!
Sorry Rain, malo ti brbljamo iza leđa. Nije to trač kad je sve lijepo rečeno, jel?
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Danas sam pogledala tvoj vrt i vidim da je jako lijep, - a tek ona kosina: mislim da će to biti nešto posebno!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |