Indijska kana - Canna indica |
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Kreos
Pustio korijenje Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne su ove tvoje kane s prošaranim listovima. Baš me zanima kakvi će im biti cvjetovi.
A puževi, hm... pretpostavljam što si im sve izgovorio kad si vidio njihovu "umjetnost".
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Boja cvijeta bi trebala biti od bijele, zuze roza do crvene, jel sam kupovao rizome poznatih kultivara.
Puzeva ima doata ove godine, pa su mi pojeli stuttgart canu, koja je bila u hladu cijeli dan, a tam su i puzevi prekodnevnih vrucina. Prebacio sam je u malo jezerce, bas da puzevi ne mogu do nje, pa se polako oporavlja. |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kane su ti stvarno predivne a puzevi , na ja , manje vise svi imamo iskustvo s njima
a i specijalne "molitve" za njih ! |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Velicanstvene su ! |
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno su veličanstvene, posebno ova Durban! A i bijela mi je zapela za oko!
Ova je godina s obiljem sunca i topline pogodovala kanama. I ja sam njima napokon zadovoljna. Jedino mi još žuta nije procvala, no ona je ionako jedva preživjela. Sada lijepo napreduje, a dogodine će valjda imati cvijet.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene su stvarno iznenadile s rastom. Prvi put ih imam i odusevljen sam.
|
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kreos kale su ti predivne osobito ove rijetke,koje nema kod nas.
|
|
AdrijanaM
Pustio korijenje Pridružen: 11 Svibanj 2014 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje Cane rastu kao lude . Nisu neke egzotične , ali su famozne. Više ni sama ne znam kuda sa gomoljima dok ih treba pospremiti svake zime , a naravno više ih nemam ni mjesta gdje posaditi . Sve susjede , kolegice i druge sam zarazila sa Canama. Jednostavno mi ih je žao baciti , pa rastu posvuda.
|
|
laravita
Novo sjeme Pridružen: 15 Ožujak 2016 Lokacija: Vrbovec Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam imala kane prekrasne crvene ali uspjeli su se nac pametnjakovici koji su ih naravno uspjeli unistit. e sad ja imam sjeme od tih kana, htijela bi ih posaditi ali ne znam kako se sadi sjeme. nesto sam jednom citala ali ne sijecam se sada vise tocno. dali bi mogli mi pomoc i dati savjet kako posaditi to sijeme da mi uspiju. a na ovim slikama sam svima zavidna jer ja ih nemam.
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gordana102
Već proklijao Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivna ti je zar ti je samo ona ostala...
|
|
Kreos
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ostale sam morao spaliti radi virusa!
|
|
Gordana102
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A šta je sa kaladijima
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |