Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 152>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 19:24
Ma Sara zaista je sve super, pa svima nama naraste korova u vrtu..a ove slike mora i plaže..smiley4455.gif
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 19:48
Prekrasna je ova nova plaža nisam bila u Senju od prošlog ljeta bio je i red da se to uredi,sad je pravi gušt doći se okupati!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 20:08
Plaža super izgleda, no ja sam pasla oči na plavim campanulama na slikama Smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:07
Moja Saro ja sam to vidjela i otišla u sobu i nama obukla kostim- i sad se javljam i uživam na Senjskoj plaži . smile156sa koje ti se trenutno javljam - Lijep pozdrav sad se ode malo bućnuti pa se javim poslijesmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:11
Da ga posadiš u vrt i da mu tepaš svaki dan nebi bio ovako lijep, a ovdje iz samog kamena prekrasan. Slike super, a ova posebno

život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:31
napisala post, pohvalila te, a posta nigdje nema???????, pa sad ili sam ja senilna ili postovi nestaju?????
u svakom slučajuClapClap

grm ti se zove Pyracantha coccinea   

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 378
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 08:11
Prekrasne slike..odmah mi se misli vrate u ljeto..Tongue
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 09:23
joj Sara prekrasne slike plaže i mora i šetnice - mislim da bi opet mogla, ma kaj mogla - morala na godišnji smile96 iako teško da bi se kupala.....
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 11:01
Mi svi došli na kupanje a ti pobijegla -Saro--sarosmile232
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 16:55
Ma Saro bolan gdje si šta je sa cvijećem -hajde dolazi nedostaješsmile143
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 18:30
Niho, lijepo od tebe što brineš.Eto bila sam na operaciji, pa baš ne mogu sjediti puno pred kompjutorom, sam sam malo navratila, da vidim što ima novoga
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 19:00
Želim ti što prije oporavak i da sve bude uredu a cvijeća će biti samo ti ozdravi---smile79
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:16
e ja znam kako ti je oporavi se a mi smo tu uvijek i čekamo te....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 00:46
ko bi reko da je Senj dobio pravi izgled za kupanje!Divnoo!R.Sara brzo ozdravi!I odmaraj se puno!da budeš kao nova do proljeća i pazi da se ne prehladiš Čuvaj se Senjske bure
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 03:02
Hvala curke na lijepim riječima i željama.
Draga Mari, kao i sve ostalo, ni senjska bura nije više ono što je nekad bila-tako barem govore naši susjedi i prijatelji Senjani. Svi kažu da je ta slavna bura otišla malo južnije,a u Senj samo povremeno navrati.
Opasniji su ovi zagrebački sjeverac, a naročito južnjakWink
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 12:41
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Hvala curke na lijepim riječima i željama.
Draga Mari, kao i sve ostalo, ni senjska bura nije više ono što je nekad bila-tako barem govore naši susjedi i prijatelji Senjani. Svi kažu da je ta slavna bura otišla malo južnije,a u Senj samo povremeno navrati.

Opasniji su ovi zagrebački sjeverac, a naročito južnjak[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />
i meni se čini..kak ste vi cure jučer rasturale u Zagrebu??
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:31
MM mi tvrdi da smo bili na ovoj plaži, a ja se ne sjećam da me ubiješ. smiley3919.gif
Plaža je prekrasna , iako ja volim osamu znaš rak sam.
smiley1638.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 19:57
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Da ga posadiš u vrt i da mu tepaš svaki dan nebi bio ovako lijep, a ovdje iz samog kamena prekrasan. Slike super, a ova posebno

Lantaninom komentaru nemam što dodati, jer je stvarno prekrasan, ali i ostale slike plaže izgledaju fenomenalno.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 12:10

Smrcko draga, reci TM, da nema teorije da se kupao na ovoj plaži, jer su je radili ovog proljeća-ljeta-jeseni. Mislim da se čak na jednoj fotki vide neke drvene skele, to popravljaju stube koje vode od plaže direktno na staru

"magistralu", naravno radi onih koji imaju u blizini kuće, a takvih je mnogo.
Taj dio je prije bio strašno zapušten, a vidi sada.
Kat.rea već sam ja u nekoliko navrata pokušavala zasaditi taj zvončić, nikad se nije primio. I ove jeseni sam dosta toga divljeg počupala s ovog mjesta, vidjet ćemo na proljeće jel se kaj primilo.

Smrcko, oprosti vidim da si već prije pitala za gazaniju, a ja bezobraznica, nisam odgovorila. Nije bila preko ljeta, doma sam je na balkonu pripremala da ojača i posadila je početkom listopada.Pratiti ćemo slijedeće ljeto hoće li izdržati.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 12:23
Ma nije ni mislio na tu plažu, koja je sada napravljena. Objašnjavala sam mu gdje je to i on je siguran da smo tu bili( valjda je tu bila neka plaža ranije). Išli smo od Senja do Pule po plažama, i onda zadnje 3 godine nikako.Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.