Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 100>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 22:14
ma sveki mi je zakon,da sam rođenu mamu pitala,rekla bi da nema rest i gotova pricaLOL..mare "ukrast cu ti ovu sliku sa oslikavanjem cipke,ako nemas nista protiv,otvorila sam temu o toj tehnici,pa da imamo primjer iz prve ruke.a tebi je ovo super ispalo,bas za primjerThumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Rujan 2009 u 22:25
Može draga,zato sam i stavila sliku da se možemo zajedno učiti novim stvarimaWink
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 07:37
Jako, jako interesantno. Baš me zanima kako će izgledati kad ga dovršiš sa salvetom. Obavezno stavi sličicu!
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 10:55
Mene kasno navečer uhvati lunatika pa mackam,ovo je od sinoć......
Ines nadam se da ne smeta ako te citiram
Mare je malo mackala

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 11:12
ne znam šta će reći ines ali iris neće zamjeriti Big%20smile a i ko bi mogao....pa predivnu vazu si namacakala Clap
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 12:06
Bravo mare, tanjur je odličan, a i ova vaza je posebna baš.
Ovo sa zavjesom je super ideja, to je baš na TV Tea Jukić šta je kaća stavila njenu stranicu pokazivala kako se to radi i baš mi se svidilo. Čime si ti prelazila ovo preko čipke? 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 12:28
Iris smile148 kao olakotna okolnost-jučer sam razgovarala s rođakinjom Ines

Dori koristila sam glet masu za stolariju pomješanu s bojom
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 13:09
....ova noćna vaza ti je predobra draga Mare Hots%20for%20you

...u posljednje vrijeme sve mi se više čini da sam "zalutala" na neki gradjevinski forum Construction ...fasadne, betonske boje, glet mase, šmirgl papiri.... cure drage, nevjerojatne ste
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 13:12
Mare, prava si umjetnica postala, a radovi odličniiiiiii!!!!

Posebno mi je ova vaza zanimljiva.

Bravo
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 13:20
Proljeće i Primavera,baš zgodno!!!
Drage moje smile79 od srca.

Znaš kako kažu,nužda zakon mjenja pa se tako i mi snalazimo s jeftinijim a jednako efektnim materijalom.
Dečki koji se bave gradnjom i inim stvarima bi bili iznenađeni šta nama ženama padne na pamet  Tongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:28
Samo ti pusti mašti na volju i što se tiče materijala i što se tiče radova,  to je naš hoby....
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 15:31
odlična vaza! svaka čast! Clap
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 00:19
vaze su fantastične,ona sa ružom mi je naj naj,a tek ona kutija sa zimskim motivom! savršeno,svaka čast!smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 00:32
da znas da smo te spominjali na kaviciWink..genijalna ti je ova vaza,tako neobicnasmile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 01:25
smile195...da, da...mnogi bi se začudili...srećom, mene moj "privremeni gradjevinac" dobro razumije i snabdijeva....Smile
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 01:40
Vazna je prekrasnasmile99
Kad vidim taj lik na vazni išla bi odmah slikati. Mene je slikanje privlačilo ali eto nisam baš imala priliku da idem na neki tečaj da se odčepi mali Leonardo u meni.Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:15
Prekrasan vaza! Jako mi se sviđa
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:18
Djevojke baš ste mi uljepšale jutro smile79smile79smile170
Mene ste na kavici u st spominjale ?smile171Kako lijepo!!
Smrckice nikad nije kasno za počet mackat smile223
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 08:52
Vaza je odlična!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 10:28
Uh Mare ako i to krenem, onda moram ukinut pravljenje ručkaLOLLOL 
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.