mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 100> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma sveki mi je zakon,da sam rođenu mamu pitala,rekla bi da nema rest i gotova prica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Može draga,zato sam i stavila sliku da se možemo zajedno učiti novim stvarima
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako interesantno. Baš me zanima kako će izgledati kad ga dovršiš sa salvetom. Obavezno stavi sličicu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne znam šta će reći ines ali iris neće zamjeriti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravo mare, tanjur je odličan, a i ova vaza je posebna baš.
Ovo sa zavjesom je super ideja, to je baš na TV Tea Jukić šta je kaća stavila njenu stranicu pokazivala kako se to radi i baš mi se svidilo. Čime si ti prelazila ovo preko čipke?
|
|
![]() |
|
Iris
![]() Dori koristila sam glet masu za stolariju pomješanu s bojom
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, prava si umjetnica postala, a radovi odličniiiiiii!!!!
Posebno mi je ova vaza zanimljiva.
Bravo
|
|
![]() |
|
Proljeće i Primavera,baš zgodno!!!
Drage moje
![]() Znaš kako kažu,nužda zakon mjenja pa se tako i mi snalazimo s jeftinijim a jednako efektnim materijalom.
Dečki koji se bave gradnjom i inim stvarima bi bili iznenađeni šta nama ženama padne na pamet
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Samo ti pusti mašti na volju i što se tiče materijala i što se tiče radova, to je naš hoby....
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
odlična vaza! svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vaze su fantastične,ona sa ružom mi je naj naj,a tek ona kutija sa zimskim motivom! savršeno,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
da znas da smo te spominjali na kavici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vazna je prekrasna
![]() Kad vidim taj lik na vazni išla bi odmah slikati. Mene je slikanje privlačilo ali eto nisam baš imala priliku da idem na neki tečaj da se odčepi mali Leonardo u meni. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan vaza! Jako mi se sviđa
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Djevojke baš ste mi uljepšale jutro
![]() ![]() ![]() Mene ste na kavici u st spominjale ?
![]() Smrckice nikad nije kasno za počet mackat
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vaza je odlična!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Uh Mare ako i to krenem, onda moram ukinut pravljenje ručka
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |