Asparagus - Ukrasne šparoga |
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Korisnik | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glikica, tvoj a. meyeri mi izgleda nekako drugačije od onog što ima klaudija. Jel' to ista vrsta?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice, onaj mali na prvoj slici je meyeri, samo je još mali i tek formira svoju formu.
Onaj veliki na drugoj slici je neka druga vrsta, nemam pojma koji je to. Ima jako nježne listiće, mekane kao paučina.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam sad googlala, mogao bi biti asperagus retrofractus.
|
|
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da vidite ova čudovišta ( nisu moji, na žalost)
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Netko reče kako su asparagusi danas pomalo zapostavljeni. I meni se tako čini. Nekada je bilo nezamislivo imati cvijeća na terasi, a da negdje u kutu, na onom visokom pletenom postolju ne stoji asparagus kao znak dobrodošlice u kuću domaćina.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cvijeta i miriše fantastično...
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Lazicka
Novo sjeme Pridružen: 07 Listopad 2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam Asparagus vec 6 meseci i prvo je poterao jednu granu koja se osusila,a zatim drugu svega par cm i sada samo tako stoji,nece ni da se mrdne. Sta mu se desava? Redovno ga zalivam.
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moj stagnira. Sijala sam ga u proljeće, dosad je narastao jedva pedalj, uz svo zalijevanje i pažnju, sadnju u malu teglicu, držanje na svjetloj ali ne sunčanoj strani... Samo što ima par grančica i ne suše mu se kao što je kod tvog, vrlo sporo raste.
|
|
Lazicka
Novo sjeme Pridružen: 07 Listopad 2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na mom je jedna grancica suva,jedna ok i tako samo stoji. I moj je na svetlu ali ne na direktnom suncu i saksija mu je ok ,nije da se koren gura. Koren mu je ok,gledala sam jer znam da u nepovoljnim uslovima stvaraju zadebljanja na korenu,ali nema nista...Tako da ne mogu nikako da otkrijem do cega je...
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čitala sam da treba biti posađen u malu teglu, pogotovo dok je mlad. Moj i jest u maloj, ali nema puno rezultata, a baš sam mu se veselila.
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mogu reći da su moji sijanci bili izuzetno lijeni skoro pa dobru godinu, a onda su krenuli..sad su prekrasni...
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onda to valjda treba biti tako...strpljen - spašen.
|
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se čini da Glikica i ja ipak imamo drugačiju vrstu nego Klaudija8,ako netko zna neka pomogne.
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep pozdrav draga - imas divan primjerak I isti je kao I moj, samo mu treba par godina da ostari da bi dostigao svoju raskosnost. tvoj je prekrasan I veci nego primjerak kojeg sam ja kupila I sada vise ni neznam prije 4-5 godina, ako ne I vise. daj mu vremena I narasti ce u pravog ljepotana - sa njima je najvaznije strpljenje I onda oni bogato vracaju svu ljubav poklonjenu. uzivaj u njemu I mazi ga I pazi
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klaudija pa ti imaš Rajski vrt,prekrasno.Koliko sunca imaš na toj strani?
|
|
klaudija8
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Osica a sunca - ljeti I previse, cijeli dan, tek mi popodne zade iza kuce a sada u jesen zrake bas padaju pod dugim kutem da je milina gledati ( ne pece ih sunce direktno iznad) hvala ti, drago mi je da ti se svida. tvoj meyeri je odlican samo mu daj vremena
|
|
Odgovori | Stranica <1 6789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |