tinaV |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav svima od tinew(tinaV) zbog nekih problema sa kompjuterom evo me sa novim imenom
hvala nadim i kaći koje su mi pomogle vratiti se
iako nisam mogla komentirati vaše radove rado sam ih pogledala
zaista ste svi bili jako vrijedni
pozdrav novim članovima
dok ne poslikam nešto novo,može i staro |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
dobro da je profunkcioniralo, sada ć4ekamo nove slike
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan rad
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
ova košarica je odlična
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Divni radovi
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Odlično, a motiv prekrasan, takoreći svugdje paše
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
hvala svima na pohvalama i ponovnoj dobrodošlici
to je ono kada krene ,prvo kompić onda novi fotić ode na servis ali nema veze sada sam opet sa vama i super mi je
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
samo neka si se ti nama vratila.... čekamo nove radove sa nestrpljenjem, to ti je valjda sasvim jasno
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
n
![]() |
|
![]() |
|
samo nešto brljam,izvinite
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() kutijica za bolja vremana,mislim kada ju budemo mogli napuniti "kamenjem"
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala kaća,kutijicu sam kupila davno i nikako da je napravim sve dok nisam dobila tu salvetu
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ajme, tina je postala prava majstorica decoupagea! Bravo!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
tina košara mi se jako sviđa tako da si mi dala krasnu ideju jer za zimu imam sličnu košaru držim drva u njoj a sva se znucala...kutijica ti je prelijepa..
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uuuuu, kutijica je sjajna! Predivan odabir boja!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kutijica je predivna,tako nježna i romantična
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
jako su mi lijepi tvoji radovi, krasno i onako, bas profinjeno
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Prekrasna je kutija, baš umjerena, bez pretjerivanja s motivima, i još je sa svim pregradicama super praktična, ma za 5!!!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |