Lewisia cotyledon |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Cure ne zna se koja je ljepša. Nadam se da će vam preživjeti i da ćete nam ih i sljedeće godine pokazati.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
da zaista su divne i posebne. I ja se nadam da će nam svima ostati žive i slijedeću godinu.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
super si ih smjestila Moon
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Ulov za +5!
![]() Baš su posebne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Krasne su Stefice, jučer ih je bilo i kod nas na placu
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasne su vam, svaka na svoj način. Jeka Fra - ovo se zove raskoš
![]() |
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Predivne su, još jedna tiha patnja.....kod mene cvatu samo kad ih kupim.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Koja ljepota,sve tri su krasne.JEKA ovaj cvijet je nadmašio sve koje sam vidjela.
![]() |
|
![]() |
|
E to je taj cvijet koji je meni fenomenalan, Taj na Jekinoj, divan je zaista.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Cure, samo vas gledam, al ste se razbacale, prekrasne su vam sve odreda, ne znam koja mi je ljepša.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
JEKA FRA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
curke u mbm 18 kn griota je neimat nema boje koje nema ova mi je posebno zapela za oko nadam se da mi nece bit ko marti da cvjeta samo kad je kupim
|
|
JELENA FRANIC
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Štefice prelijepa je, ja krenula po žutu neki dan, a na kraju zgrabila ovu... ja i moja roza boja
![]() ![]() ![]() Lani dok sam ih tražila, nije ih bilo ni za lijek, a ove godine bogatstvo ponude |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |