frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izvrsno ti je ispala ova boca, baš mi se sviđa!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tanjur je prekokrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Hvala cure
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
To,Frida to!Poklanjaj ti ali prvo poslikaj da mi vidimo!Boca je super a ni pitarić ne zaostaje za njom!
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo frida, tanjur valentinovo je prekrasan
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Frida sprema izložbu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
krasno, pogotovo tanjur, ničega premalo, ničega previše, lijepo i decentno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Onda moze na izložbu?
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj... jako ti je to sto si napravila lijepo, ali meni se najvise svidjela ova zadnja boca s maslinama... malo mi je drugacija nekako... bas je krasna
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jako lijepo Frida,boca je prekrasna a i tanjur isto!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Izložba!!!Bravo,može na izložbu,odlična boca!!!
I ja ću u svojem malom mistu imati izložbicu ali vjerovatno tek u jesen.
![]() |
|
![]() |
|
Bravo maslina55! Ja sam za to da uvijek treba pokazati ono što se radi ...nakako imam dojam da se ova tehnika ne promiče dovoljno kod nas ( bar u mom gradu)...malo ljudi uopće zna što je decoupage...
|
|
![]() |
|
...a što me "puklo"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
neka te je puklo,samo ti radi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam ideju za večerašnji mega - projekt
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad će izložba? Krasno ti je sve
|
|
![]() |
|
uh, stvarno te puklo, još nismo dobro proučili ni ove radove, a ti već najavljuješ večerašnji mega projekt!
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
radovi su stvarno prekrasni. a tanjuri su bas po mom ukusu....
![]() |
|
![]() |
|
Ma ne znam kad ce izložba...to je tek ideja, ali krenulo se....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |