Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čestitam
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
čestitam na osvojenom 3. mjestu u našem swapiću
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Danas sam ispregledala tvoje stranice,ispričavam se što ti se nisam osobno zahvalila na komentarima upućenih meni....sada to činim.Jednostavno ne stignem,trebala bi uvest noćnu da se upoznam sa svim radovima.Talent tvoj ne ću ni spominjati on je neosporan,kako mi se sviđa što svoje radove stavljaš u kontekst,tako da uživam u scenografiji .To su radovi koji pričaju svoju priču,i nisu samo nabacane slike jedna za dugom,koje vidiš i zaboraviš.Taj mi se stil sviđa.,Komplimenti....
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ovaj tvoj sat mi je fantastičan-opet tvoji poznati, uvijek novi detalji, a sve uredno, tip-top...al, to naravno nije ništa novo u tvom slučaju!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ima Poljeće pravo-vrtim ja i zvirkam i čekam da nas iznenadiš kojom ljepotom!
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Tanjuri, satovi sve je tako elegantno, fensi, bas lijepo, bravo
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga moja, evo vani snijeg pada, a ja si lijepo ugodila ( to mi ide super kada sebi ugađam...)...da nastavim....
Opet sam te pregledala od prve do posljednje stranice i opet se oduševila koju inspiraciju imaš, a o pedantnosti nećemo više, jer to je općepoznata stvar.
U svakom slučaju, sudbina ti je bila da zaglaviš ovdje sa nama i da nas oduševljavaš svojim radovima kao i da nas učiš i motiviraš!!!
Uh, ovo mi malo izgleda onako ....
ma da skratim...daj stavi koji novi rad!!!
U ovima do sada sam uživala!!!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sat je fantastičan!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Izzy,sat je divan,ima se što na njemu gledati i proučavati...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Naravno... Proizvođač je Caparol, a lak se zove Capacryl - lak na vodenoj bazi, satenskog sjaja. Nije bio baš nešto jeftin, tako da se ne iznenadiš (neugodno)...
![]() |
|
![]() |
|
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sat je predobar,uostalom kao i sve drugo što napraviš!
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
sat je prekrasan. baš možemo puno naučiti
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
sat je ludo dobar!super si ga sredila sa konturma,svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Sto napisati za ovaj sat?
Hm, malo mi je tesko prenijeti rijeci na ekran... pa cu probati ovako ![]() ![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() cijeli sat je baš,baš poseban i ima toliko detalja na njemu........vidi se da si se trudila i rezultat je fantastičan
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ja sam oduševljena...vjerujem da će i ona biti...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a šta da ja tebi sad kažem a da se ti ne uobraziš i sva ne iskvariš od našeg tapšanja i hvaljenja?
ajde.... dobar ti je sat. ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ovako: 10 puta zaredom izgovoriti "kamikana kemija kanakami na kavi" kad ćeš sljedeći put nešto packati ili mackati...
onda se možda napokon malo opustiš pa da vidimo nešto spontano, vidi se da su ti radovi vrlo promišljeni i da prouzrokuju sijede ![]() to ih i dalje ne čini ništa manje divnima ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Napokon - konstruktivna kritika!!!! Previše sam se trudila....hmmmm... To ću još i progutati, ali afrički snijeg?!?!?Rekle smo da nećemo o tome, crni humor i tako to... Idem se odmah kazniti! Pokušat ću 100 puta zaredom izgovoriti "kamikana" - jel' to poštena kazna?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |