Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fala darling
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Eto vidiš kako je to popravljanjem ispalo odlično i zanimljivo, nekada je dobro pogriješiti pa se dobije nešto kao nova tehnika.....
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ovi novi radovi su ti isto super, ne znam šta bih izdvojila, sve je slatko, možda posebno jaje sa ovčicom i pitarić sa biciklom. I ona kantica je super, ma sve........
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
prekrasna jaja i tegle. .općenito su ti radovi predivni. .samo tako nastavi. .
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo,ne znam sta mi se vise svidja,jaja ili tegle
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Tvoji pitari su mi super, ne znam koji bih izdvojila kao najljepši.
![]() |
|
![]() |
|
Sara, imaš pp.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo i nešto po naruđbi. Ja baš dječje motive ne koristim osim kad je nekome rođendan, ali evo jedan veliki čovjek se zaljubio u ovu pčelicu. Evo ovo je kikara
![]() ![]() Ovo je za držat cornflakes ![]() A ovo je zdjelica za jest cornflakes. Malo mi je bljesnulo u dno, ali eto. Evo s jedne i druge strane ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobro je zaljepljena salveta, samo izgleda od svjetlosti kao da nije
|
|
![]() |
|
Evo i dvije narukvice s meni dosad najdražim motivima (naravno nakon malih cvjetića)
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantasticno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Apsolutno genijalno!
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Pčelice - mrak!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Odlično!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
prekrasne pcelice .....ispalo je odlicno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Evo da i ovdje pokažem moj decoupage od prije 15 godina iz srednje škole. Naravno da nisam imala pojma da će se to zvat decoupage. Lijepljeno je drvofixom na daske, rižin je papir, samo nema salvete
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo djelova poklona za mamin rođendan
![]() ![]() ![]() Evo ovo je kutijica za nakit ![]() A ovo je kamenčić za mamu kojeg ne mogu dobro slikat ![]() |
|
![]() |
|
I evo nešto što nema veze s decoupageom. To je od žarulja i slomljenog stakla
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |