Shasha - nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shasha, zanima me mogu li i ja dobiti koju sjemenku, pošto sam tu nova i slabo se poznajemo????
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Tatjana,tritome nemam(nisam je ni nudila.Gledajte novi popis a ne stare),hibija-vrtnog,ću sakupiti sjeme a to još javim a javim i za lantane jer sam ,ovo što sam pokupila,i podjelila.Bude još no ne znam kad i koliko pa neću ništ obećati.Kad bude stavim tu obavijest
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala mila! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
joj baš ti hvala.. ja bi šeboje, kokotiće i carsko oko. imaš još kaj od toga
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ima,Martina,zapisala sam te a budući da smo blizu(Vž)budemo se dogovorile oko isporuke
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ja ne radim prebiljžbu jer se vidimo (konačno) na Špancirfestu !?!?!?!
usput, jel imaš bugenviliju??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
joj super... samo reci kad i gdje i ja dolazim
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Shasha dali bih mogla i ja dobiti koju sjemenku ako ti je šta ostalo viška
|
|
![]() |
|
Stefkaja,naravno,zato sam i stavila u oglase ako kome treba.Ima,par str. iza ,popis sjemenja koje sam do sad ubrala.Naravno da ću još nabrati a onda ću i obnoviti popis.Za sad,ako šta sa postojećeg trebaš,samo reci
![]() Nato,ti radi sebi popis,kaj bi htjela,od mene,pa mi veliš kad se dogovorimo za kavu.Martina,to ide i tebe a i ostale.Budem virnula,no mislim da sad počinje,ovaj vikend(tumbaju po gradu naveliko)pa stavimo temu i dogovor za kavu
![]() Nata,"bugicu" nemam
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ja bih cleome i lantane ako još imaš..ti reci kad da ti pošaljem adresu na pp
|
|
![]() |
|
Ostavi mi samo adresu a ja kad sakupim,šaljem ti
![]() |
|
![]() |
|
danas nam je počel špancir, vidimo se uskoro...idem ja raditi svoj popis onoga kaj mi treba od tebe shasha
|
|
![]() |
|
Danas sam poslala Baki,Hoyi,Željki,Cviti i Maslačak
Cure,mislim i one od prije kojima sam slala,javite mi kad dođe.Ako ne dođe,pošaljem opet.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pošiljka je stigla. Mogu ti samo reći kratko: Hvaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Nema na čemu Hoya
![]() |
|
![]() |
|
TRAŽIM
![]() Bijelu bugenviliju
Gazanije
Grčki oleander
caesalpinia
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Gazanije ti ja imam i narandžaste i žute.
A ovo zadnje prvo moram pogledati šta je, možda imam i to...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Caesalpini nemam na žalost...
Ali ti zato imaš sada sjeme gazanija...
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
caesalpinu ćeš dobiti sadnicu a grčki olenader sjeme
gazanije će dobiti sjeme ako ga sakupim....dosad sam skroz zaboravila da ga skupljam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |