Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
podmetači su veseli i proljetni, a grešku ne vidim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Jesi li vidjela Rose od kad ja tebi sviram serenadu pod prozorom,od 11.veljače i konačno si se probudila usavana ljepotice,lijepi su ti podmetači,šteta za šesti ali nema veze,uvjek možeš napraviti naknadno a baš su lijepi,veseli motivi!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nada,slavice,hvala vam puno!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Praktični predmeti za svakodnevnu upotrebu.
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
I meni su podmetači veseli i razigrani baš pravi proljetni
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
sad kad si se probudila samo tako naprijed
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
..draga naša ružice, podmetači su preslatki... lijepi, veseli motivi da unesu radost tamo gdje će biti korišteni... i nema mjestu samokritici, jer ja ne vidim nikakve greške
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
felina,dorina,file,primavera,hvala vam na posjeti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Rose ima malo poteškoća s internet vezom i stavljanjem slika pa me zamolila da postiram njene nove radove koji posve opravdavaju njen nadimak!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Napokon i kod tebe malo radova
![]() Podmetači su lijepi, veseli, proljetni. I o kojim greškama uopće pričaš?! Rokovnici su također predivni. Kao što je Izzy rekla opravdavaju tvoj nadimak
![]() |
|
![]() |
|
more,more,gresaka ima i na podmetačima i rokovnicima,izludila sam se sa izradom rokovnika.
žuto-zeleni sam radila sinoć,na 100 muka,motiv se unistio na jednom djelu,pa krpaj,spašavaj,a onda i ljepilo probilo na površinu! nista bolje nisam prošla ni danas...... a zato sam danas prvi put probala radit sa krakle lakom,s obzirom da prvi put radim sa njim ja sam zadovoljna. mislila sam se oko motiva,al kako ja obožavam ruže odmah samo dlučila da sve rokovnike,koliko ih imam ukrasim motivima ruža. znaći opravdala sam svoj nik? hvala vam puno na komentarima ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Osvježenje proljetnih ruža. Bravo rose!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Rose bravo, prekrasni radovi!!!
![]() |
|
![]() |
|
felina,proljeće,hvala vam na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Bravo rose prekrasni radovi i opravdala sa svakako svoj nick
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
zanimljivi rokovnici,cestitam na ideji.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
crvene ruže za rokovnik s crvenim ružama |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Odlični rokovnici,onaj s bijelim ružama je moj favorit! |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I moj isto, em bijela ruža..pa još i bršljan..ma bravo zlato tetino!!!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
prekrasno, onaj zeleni pogotovo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |