Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Setnja kroz Italiju..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Setnja kroz Italiju..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 12>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2009 u 18:41
predivne slike, Italija je predivna..ja sam bila u Veneciji i oduševila me.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:02
Montokuc,hvala ti na ovim prelijepim slikama...ovdje nisam bila i dao/dala si mi lijepu ideju Big%20smile,hvala!! A svima vama Hvala na lijepim rijecima podrske i izvinite sto je malo tema zapostavljena...nemam vremena...ali obecajem da cu pronaci barem 5 minuta WinkTongue...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:05
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Montokuc,hvala ti na ovim prelijepim slikama...ovdje nisam bila i dao/dala si mi lijepu ideju Big%20smile,hvala!! A svima vama Hvala na lijepim rijecima podrske i izvinite sto je malo tema zapostavljena...nemam vremena...ali obecajem da cu pronaci barem 5 minuta WinkTongue...

ženo pa di si ti, nigdje te nema ili sam ja čorava pa ne vidim kraj zdravih očiju??? nemoj obećati , samo ih stavi.
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:50
Evo par slika s "Monte Secco" na kojoj se nalazi i najmanji ledenjak u Evropi...jako lijepa planina...

Treba stici do tamo Smile...

Cvijeca nikad nije dovoljno Big%20smile:

Jos malo pa smo stigli do cilja...

Genziana..

Evo nas...

Oh kako sam lijepo upala ovaj dan..jedva sam se zaustavila...LOLLOL... a ima snijega..ima...

Zbog nje sam i presla cijeli ledenjak i po povratku fijuuuu....upadoh Big%20smile

Ima jos dosta slika ali evo zavrsit cu s ovom Embarrassed pa kad stignem ubacit cu jos...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 21:53
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

ženo pa di si ti, nigdje te nema ili sam ja čorava pa ne vidim kraj zdravih očiju??? nemoj obećati , samo ih stavi.

Ciao ljepoto Tongue...evo nije ostalo samo na pustom obecanju Embarrassed...Hvala ti sto me se sjetis EmbarrassedEmbarrassed...cujemo se...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 20:23
Izlet u Otrant(Otranto)!

Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 09:13
Izlet u Gallipoli!

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 12:22
Svidja mi se ova slika s ficom i cvijecem TongueTongue.... vidim cesto ste u Italiji,ako vas nekad put navede u Bergamo,javite se ... Tongue

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2009 u 17:34
Predivne slike Italijesmile141
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2009 u 19:36
Bari,cekamo cijeli dan trajekt koji nas vozi do Dubrovnika!

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2009 u 00:31
toliko su fotke živopisne da sam imala osjećaj da i čujem Italiju, hvala
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 12:37

.....u ove teple dane malo vise vodenih slika mislin  da ce dobro doc za osvjeziti seTongue

NOVI 4.MOST

LAGUNA....

.....MA JE KI OD VAS MI PARKIRA POD PROZOR....

ex rijeka53
mojblog
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 11:29
La ringrazio, vi ringrazio molto, e un bel

(napisano uz pomoć on line riječnika i nadam se da je dobro napisano a trebalo bi biti - Hvala, puno hvala, prekrasno je)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 12:54
Bellissimo !

Planine pravo osvježenje na ove naše vrućine,
gradovi prekrasni,
more - naše je ipak ljepše
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 14:46
super su ti slike, sviđaju mi se. Sada sam se sjetila da imam jedan album pun slika iz Venecije, nisu digitalne, ali nema veze. Možda ih uspijem ponovo snimiti pa ću ih staviti na forum.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 21:36
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

La ringrazio, vi ringrazio molto, e un bel

(napisano uz pomoć on line riječnika i nadam se da je dobro napisano a trebalo bi biti - Hvala, puno hvala, prekrasno je)

Grazie,grazie mille,e' bellissimo Big%20smile Big%20smile!!...da ti malo pomogne ali iz dobrih namjera EmbarrassedTongue...Odkad ja nisam ovdje slike postavila,neka me sram budeLOL...ali ovaj problem s prebacivanjem slika me je skroz zakocio pa samo uzivam u vasim slikama i dajem komentare WinkTongue...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 22:39
Dzomba,grazie, naravno da ti neću zamjeriti nimalo.Naime ima neki riječnik na netu utipkaš rečenicu i on je prevede, pa je ovo moje ispalo ovako kako je ispalo. Hvala na pomoći još jednom (od sad se držim hrvatskog Wink)
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 07:47
Lecce u Apuliji!

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2009 u 21:37
Plumbago na 12. slici !!!! Imajte srca, jos nisam otplatila prethodno putovanje ! Ne mamite zabu u baru    ! Vec sanjam tu Italiju!
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
montokuc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje montokuc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2009 u 11:37
Ostuni-"La Citta Bianca"

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.