Setnja kroz Italiju.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Korisnik | ||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
predivne slike, Italija je predivna..ja sam bila u Veneciji i oduševila me.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Montokuc,hvala ti na ovim prelijepim slikama...ovdje nisam bila i dao/dala si mi lijepu ideju
![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
ženo pa di si ti, nigdje te nema ili sam ja čorava pa ne vidim kraj zdravih očiju??? nemoj obećati , samo ih stavi.
|
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Evo par slika s "Monte Secco" na kojoj se nalazi i najmanji ledenjak u Evropi...jako lijepa planina...
Treba stici do tamo
![]() ![]() ![]() Cvijeca nikad nije dovoljno
![]() ![]() Jos malo pa smo stigli do cilja...
![]() ![]() Genziana..
![]() ![]() Evo nas...
![]() Oh kako sam lijepo upala ovaj dan..jedva sam se zaustavila...
![]() ![]() ![]() Zbog nje sam i presla cijeli ledenjak i po povratku fijuuuu....upadoh
![]() ![]() Ima jos dosta slika ali evo zavrsit cu s ovom
![]() ![]() |
||
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
|
Ciao ljepoto
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Izlet u Otrant(Otranto)!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Izlet u Gallipoli!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Svidja mi se ova slika s ficom i cvijecem
![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Predivne slike Italije
![]() |
||
![]() |
||
|
Bari,cekamo cijeli dan trajekt koji nas vozi do Dubrovnika!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
toliko su fotke živopisne da sam imala osjećaj da i čujem Italiju, hvala
|
||
![]() |
||
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
|
.....u ove teple dane malo vise vodenih slika mislin da ce dobro doc za osvjeziti se ![]() NOVI 4.MOST ![]() LAGUNA.... ![]() ![]() ![]() .....MA JE KI OD VAS MI PARKIRA POD PROZOR.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
La ringrazio, vi ringrazio molto, e un bel
(napisano uz pomoć on line riječnika i nadam se da je dobro napisano a trebalo bi biti - Hvala, puno hvala, prekrasno je)
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Bellissimo !
Planine pravo osvježenje na ove naše vrućine, gradovi prekrasni, more - naše je ipak ljepše |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
super su ti slike, sviđaju mi se. Sada sam se sjetila da imam jedan album pun slika iz Venecije, nisu digitalne, ali nema veze. Možda ih uspijem ponovo snimiti pa ću ih staviti na forum.
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Grazie,grazie mille,e' bellissimo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Dzomba,grazie, naravno da ti neću zamjeriti nimalo.Naime ima neki riječnik na netu utipkaš rečenicu i on je prevede, pa je ovo moje ispalo ovako kako je ispalo. Hvala na pomoći još jednom (od sad se držim hrvatskog
![]() |
||
![]() |
||
|
Lecce u Apuliji!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
|
Plumbago na 12. slici
![]() ![]() ![]() |
||
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
||
![]() |
||
|
Ostuni-"La Citta Bianca"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |