Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 58>
Korisnik
Poruka
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:41
ma bojala sve-dva sloja, lak pa jos jedan sloj pa lak...nema da se oguli ili padne
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:46
A izdržat ćeš da bude ovako jednobojno ili ćeš još šarati po okviru?
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:50
ovo ogledalo ostaje bijelo jer je za moju frendicu koja ga je tako narucila, inace da je za mene vec bi bilo boja po njemu....mada sasvim ok izgleda bijelo...onak ....bijelo
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 10:50

ma vidim da si bojala nego mislim, budu ostala jednobojna!!

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:08
ma da...ona nece nikakve boje....stan sav bijeli....nek joj bude, ja volim kontraste...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:28
Jassi, dobro jutro, dobar dan i laku noc su me naviše dojmile...napravi jedan kompet za Rijeku...
Decoupage ti je jaaak, ali što su me oduševili radovi gdje si kombinirala ostatke nakita, svaka čast na luuudoj maštovitosti i hrabrosti.
Ispalo je stvarno posebno.
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 11:35
te tri slike su akril na platnu...necu nikad napraviti iste...to je taj rad i tako ce ici u prodaju u kompletu

a da, sve moje frendice skupljaju ostatke nakita  a ja recikliram..hehe

nego si vidla kamenciceeeeeeeeeee--ispod ogledala, prije adventnog kalendara na predhodnoj stranici...danas sam stavila fotke
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:15
bas si sadmislim kak dugo nisam slikala na platnu.....
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:28
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

te tri slike su akril na platnu...necu nikad napraviti iste...to je taj rad i tako ce ici u prodaju u kompletu

a da, sve moje frendice skupljaju ostatke nakita  a ja recikliram..hehe

nego si vidla kamenciceeeeeeeeeee--ispod ogledala, prije adventnog kalendara na predhodnoj stranici...danas sam stavila fotke

jesam Koke, vidila sam ih pa komentirala sam da su super jedino da moraš bočno slikati jer su me oči zapekle LOL
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 12:29

bas si sadmislim kak dugo nisam slikala na platnu.....

Eto, mene je otok inspirirala probati na staklu a ti se baci na slikanje, super ti ide.
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:03
jassi, jassi, skužila sam ja jučer da te nekaj nema, znala sam da nekaj opet smišljaš......Wink   kalendar ti je mrak!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:09
eto kad sam
vrijedna

e morat cemo naocale kupovati za gledanje slikaWink
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:14

eto kad sam
vrijedna

e morat cemo naocale kupovati za gledanje slikaWink

smile102 jel to na moj račun?
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:14
pa velim ti užas, al mi je iris popravila stvar,pa su normalne....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 13:19
kaj je popravljano...sve ti je super

a sunce moje..ocale koke cemo slati, naj se zivcirati...ili foloje ...hihihihihihismile217
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 09:41
dakle evo mo gusar i dve kutije

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 11:55
dakle kakva je ovo danas pustos na forumu.......di steeeeeeeeeeeeeesmile68
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 12:25

dakle kakva je ovo danas pustos na forumu.......di steeeeeeeeeeeeeesmile68

stara moja, izgleda da smo ostale same!!!smile185
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:07
isusek pa kaj se desilo....vratite seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

volimo vaaaaaaaaaasssssssssss

aaaa ocemo babce na forumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dojdite eeeeeeeeeeeeeeeeesmile139
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:19
jassi, mali gusar ti je originalan, a kutije prekrasne, jako dobro,svidja mi seThumbs%20Up
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.