JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma bojala sve-dva sloja, lak pa jos jedan sloj pa lak...nema da se oguli ili padne
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A izdržat ćeš da bude ovako jednobojno ili ćeš još šarati po okviru?
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ovo ogledalo ostaje bijelo jer je za moju frendicu koja ga je tako narucila, inace da je za mene vec bi bilo boja po njemu....mada sasvim ok izgleda bijelo...onak ....bijelo
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ma vidim da si bojala nego mislim, budu ostala jednobojna!! |
|
![]() |
|
ma da...ona nece nikakve boje....stan sav bijeli....nek joj bude, ja volim kontraste...
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Jassi, dobro jutro, dobar dan i laku noc su me naviše dojmile...napravi jedan kompet za Rijeku...
Decoupage ti je jaaak, ali što su me oduševili radovi gdje si kombinirala ostatke nakita, svaka čast na luuudoj maštovitosti i hrabrosti. Ispalo je stvarno posebno. |
|
![]() |
|
te tri slike su akril na platnu...necu nikad napraviti iste...to je taj rad i tako ce ici u prodaju u kompletu
a da, sve moje frendice skupljaju ostatke nakita a ja recikliram..hehe
nego si vidla kamenciceeeeeeeeeee--ispod ogledala, prije adventnog kalendara na predhodnoj stranici...danas sam stavila fotke
|
|
![]() |
|
bas si sadmislim kak dugo nisam slikala na platnu.....
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
jesam Koke, vidila sam ih pa komentirala sam da su super jedino da moraš bočno slikati jer su me oči zapekle ![]() |
|
![]() |
|
Eto, mene je otok inspirirala probati na staklu a ti se baci na slikanje, super ti ide. |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassi, jassi, skužila sam ja jučer da te nekaj nema, znala sam da nekaj opet smišljaš......
![]() |
|
![]() |
|
eto kad sam
vrijedna
e morat cemo naocale kupovati za gledanje slika
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
pa velim ti užas, al mi je iris popravila stvar,pa su normalne....
|
|
![]() |
|
kaj je popravljano...sve ti je super
a sunce moje..ocale koke cemo slati, naj se zivcirati...ili foloje ...hihihihihihi
![]() |
|
![]() |
|
dakle evo mo gusar i dve kutije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dakle kakva je ovo danas pustos na forumu.......di steeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
stara moja, izgleda da smo ostale same!!! ![]() |
|
![]() |
|
isusek pa kaj se desilo....vratite seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
volimo vaaaaaaaaaasssssssssss
aaaa ocemo babce na forumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
dojdite eeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
jassi, mali gusar ti je originalan, a kutije prekrasne, jako dobro,svidja mi se
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |