Sedumi-žednjaci-tustike |
Odgovori | Stranica <1 678910 22> |
Korisnik | |
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutnja je zlato....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovog sam lani uzela na rasprodaji, ne znam ime pa ako ga neko prepozna...
kao što se vidi, ima uže i manje listove bordo boje, visok je nekih 30 cm |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovog sam dobila grančicu, upravo cvjeta bijelim cvjetićima, ima tamnu liniju posred lista, ni njemu ne znam ime
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija...ovaj bijeli možda je Sedum 'Iceberg' , a ovaj iznad možda Sedum 'Matrona'
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fala na info moon
mada mislim da nisu ti navedeni, matrona ima okrugle listove i po slikama mi se čini veća, a iceberg nema ovu tamnu liniju na sredini lista jednom ću sigurno naići na naziv |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi aranzmani NONA.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e nona...krasni su |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e. nona super kombinacije
moon očarana sam |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo nisam zavirila u ovu temu.. neznam šta mi bi .
Predivni su vam svima redom, od kombinacija, do fotki, ne bi bilo u redu da sad izdvajam, ali zaista su divni ! |
|
belica,zagreb
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i pokoji od mene..
|
|
belica,zagreb
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ovo je već previše, kao da nemam dosta kaktusa, pa ste me navukle na sukulente, sad sedumi kao zasebna vrsta.....pa gdje je tu kraj ? Nema ga ? O joj meni !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sad oni caruju vrtom, krasni su vam
Mari5510...tvoji su već višegodošnji i baš su se lijepo raširili
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj tebi joj,sad kad krenes kupovati sedume neces nikad odustat jer njima se zaista ne moze odolit ja ih imam dosta ,al neki od njih se vec u ljeto povuku ,nestanu..obozavam sedume ,nedavno sam kupila ovakve kave moon ima i jedva cekam proljece da pocnu rast ( a nisu jos ni povukli se ,jos cvjetaju) al ne sviđa mi se forma,kao što moon kaze bili u malim teglicama pa nisu bas neki,al ce zato na godinu zablistat
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Moj skromni doprinos temi ! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Free
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uploaded with ImageShack.us Raščupanko !! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |