Lagerstroemia indica - kineski jorgovan |
Odgovori | Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | |
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelsa, da li svoje reznice pokrivala najlonom?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jelsa_
Već proklijao Pridružen: 01 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 167 |
Odgovor Opcije poruke Hvala(0) |
fatka ,svoje reznice nisam pokrivao ničim.Uglavnom drvenaste reznice nema potrebe pokrivati.Umjerena vlaga, da ne dođe do truljenja
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam je isto u slavoniji i preživi zimu vani nezaštićena,prve godine se smrzla ali je potjerala nove mladice iz korijena i cvala,moja je bordo...
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenuli su a ja mislila da je smrznulo! Ima li tko bijelu i gdje se može kupiti? Možda nađemo u Vodnjanu u Vrtlariji Kalići |
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moja ima pupove,preživjela znači zimu i minuse bez ikakve zaštite.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Odgovor Opcije poruke Hvala(0) |
Kod mene je malena sadnica od nekih par cm prezimila bez zaštite prošlu zimu, a vidim i sada da na njoj izbijaju listovi, tako da može prezimiti u kontinentalnim uslovima bez zaštite.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima li tko bijelu i gdje se može kupiti ( Lagerstroemia indica (white))? Molim za informaciju.
|
|
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsa prodaje reznice, samo se nešto ne javlja... imaš stranicu unazad info.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelsa ti je na Hvaru, ne znam dali on to šalje poštom, ali najbolje ga je pitati na p.p.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kažem, ne javlja se. a ja bih tako voljela imati to drvo....
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
born2bewild
Novo sjeme Pridružen: 16 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se javio odmah nakon Uskrsa, oporavlja se od prometne, javiti će nam se kad ozdravi. A mi mu naravno želimo da to bude što brže! |
|
Duda-Lave
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o nisam znala da je imao prometnu pa bilo mi je malo čudno kako mi se ne javlja pa sam mislila da me je prekrižio i nabavila na drugoj strani k.jorgovančić...jelsa želim ti brz oporavak
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka se oporavi, a mi ostali ćemo čekati jesen da žicamo sjemenkice ako ga ne kupim u tim rasadnicima u kojima su tako bezobrazno skupi!!!
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja bih molila, ako netko ima sjemenke?
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja kupila bijeli! Veliki je oko metar i 100,00 kn a Free kod tete Đurđice na Krku, manji oko 50 cm ( koja inače sama uzgaja i ne šalje nego prodaje lokalno) platila 25,00 ili 30,00 kn. Ima roza - ljubičasto i crveni.
|
|
arim
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Povoljno,morat ću do tete Đurđice jednom prilikom.Sve su lijepe boje,imam bordo pa će izbor pasti najvjerojatnije na rozu.
Kad bi nam teta Đurđica htjela slat bilo bi super. |
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja pak totalno u bedu čekam jesen da nažicam sjemenke, nikak nemam sreće sa tom biljkom. Možda da navratim do Đurđice na putu za viksu? Di je ona uopće?
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |