|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 113> |
Korisnik | |||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Ma nije ni bitno čiji su radovi.... ![]() A ovo sa škarama mi je jako dobro poznato ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
||
dobro da si to spomenula...korisna informacija za nas koji još nismo bili na radionici
![]() |
|||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
||
da, to sa noktima sam apsolvirala kad smo krečili klincima sobu...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
hippy, obećala sam ti jučer da ću otići do Euroshopa...rečeno - učinjeno
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
||
aaajmee, svegaaa!!! vidim da ima i okvirica za slike... eh, zakaj nema tog euroshopa u zgb
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
||
Ajme ja ću poluditi
![]() Nemrem vjerovati da si odmah išla tam.....baš si ![]() Jel planiraš ZG uskoro? Jel ti netko ide u ZG uskoro? A da napravimo neku radionicu kod tebe, uskoro ![]() Ma zezam se....zaista su cijene ok. Jel ima tacna? Ovak sam si ja to zamislila ![]() Ja tebi pošaljem novčeke na tekući...ti meni to kupiš ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
||
Isuse, što je ovo ....ludnica!!!
Mi bismo mogle napraviti ekskurziju u Koprivnicu....
A da li bi išlo da i ja kažem što bih htjela i da ti novce dostavim na račun???
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
nemaš problema proljeće...ja sam 19.9. u Chemacu na tečaju...mogu ponijeti šta hoćeš, popijemo kavicu i daš mi lovu i sve 5. sam reci kaj...
a ekskurzija je sasvim dobra ideja...ja imam jednu finu terasicu u goricama, sa mrak krušnom peći...zaposlim dragog da nam spremi peku za ručak, a mi opleti po kutijicama
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
To je žena za naš klub ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Miškopiško,
trebaš ti možda staklenih tanjura....dvije vrste -ovakvi kakve ja radim ( na prošloj stranici ) su po 8 i 10 kn ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
ja sam neki dan u Offertissimi uzela zadnji po 8 kn...s obzirom da ću u petak valjda našto i naučiti jer je moje znanje na staklu mucho skromno, baš bi i mogla neku zalihicu napravici
![]() |
|||
![]() |
|||
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
||
Ka je dobar onaj dućan! Zbilja ima svega! Ja danas u Mercatoneu vidla tak slatke pletene košarice za tegle za cvijeće! Nisu ni puno 15-tak kuna.
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
||
miskopisko, se moze jos ko pridruziti sa narudzbama, i mene ima na tecaju 19og ;) vidim tamo super stvarcica pa ono kliknem novceke na tekuci i zakon. fala fala fala unaprijed :)
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
||
Uh baš ti hvala....a vidim da bi se tu moglo i neko druženje organizirati...(ha,ha,ha, ma šalim se...)
Ja ti baš nemam toliko vremena da svoje dvoje djece ostavim cijeli dan doma...bila bi ludnica...
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
piši
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
||
slika prva (ova mala kutijica za 10kn) 5 kom, kutijica na slici br 2 (29,90) 3 kom i to je dovoljno. btw daj napisi gdje se to nalazi, pa ono vozim na plin i uskoro sam na godisnjem pa mozda dodjem dolje malo pogledati ducan :)
pitanjce, na druzenje mogu doci i oni bez klinaca jer ak treba bum skupila od prijatelja nekolicinu djece :) ako je to ulaznica :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
ulaznica je dobro raspoloženje i to će biti dovoljno
![]() a Euroshop ti je u ulici Hrvatske državnosti 12...preko puta Hotela Podravina...al ako budeš dolazila, javi se pa ćemo zajedno otići..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Sve je to predivno kaj ti nudiš (da i djeca dođu )...ali daj si molim te zamisli ( nemoj me krivo shvatiti...jako volim djecu, imam ih dva komada 3,5. i 15., ) ali....nas cca 5-6 ...pa toliko i više klinaca ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |