moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Korisnik | |
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I kopanja je zatrpana,mada su je mislili maknuti ja sam ih preduhitrila,iama nešto lanjskog cvijeća a nešto i novog ,a oko bunara mislim staviti slak,barem za sada, budem vidjela....ljepša mi je neg na mojim slikama
![]() ![]() lilasit niski floksić ![]() ovo neznam kak se zove-trajnica ![]() rozasti klinč ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Dugokosa, napokon neka slikica od tebe! Stvarno ti je već bilo vrijeme.
Vidim ja da sve cvijeta, ali sinovo cvijeće je stvarno ![]() Lilasti phloxić nemam, baš je poseban. Samo da znaš! ![]() A i na slikici ispod lilastog ti je phlox! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvjeće je prekrasno. Maćuhice su posebne
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa i ja sam si mislila gdje si tako dugo. Maćuhice su super i ove godine kao da ih svi imamo i baš nekako dugo traju, meni preko 6 mjeseci, pa to je baš cvijet izbora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cijeće je prekrasno, ali mene je oduševio bunar, izgleda mi onako starinski, abš je prekrasan, da li je u funkciji.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i mene je bunar odusevio:),a slak ce se divno uklopiti.
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
U bunaru ima vode al je više ne koristimo samo ja povremeno za cvijeće, a Andrea onaj drugi phloxić ima drugačije listove i cvjetovi rastu pojedinačno pa sam mislila da je nekaj drugo,maćuhice su sinov izbor osim onih na prozoru te su moje
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja u neke vrtove utapkam kad dođu na prvu stranu!
![]() Imaš svega lijepoga a maćuhice su super. One kod zeca izgledaju kao viseće!
Ni ja nisam uopće bila ljubitelj maćuhica, dok ih jesenas nisam posadila tako da nešto cvjeta i po zimi.
Sad uživam kad vidim koliko su lude....Kakvih sve ima boja i kombinacija ....Baš su vam lijepe i tvoje i sinove!
![]() |
|
![]() |
|
našla sam sliku,već sam je negdje na forumu stavila samo sam zaboravila gdje,pričala sam na flori o uspjesima mog sineka,pijetlova krijesta prije otprilike 5 godina,to je onaj dugokosi samnom na flori
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
jel netko još ko i ja uzgajao "bonsai" pijetlove krijeste
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Sinova pjetlova krijesta izgleda
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa bio je i red da te malo vidimo, bonsai ili ne baš je slatka
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
budem ja došla, samo da još poslova pozavršavam
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam za pjetlovu krestu. Al' ja se mogu javiti za bonsai ricinus!
![]() Opet sam prošetala od početka i kad sam došla do maćuhica mi je sinulo da sam im se već divila....
Ali stvarno te dugo nije bilo....A sigurno imaš puno toga za pokazati!
|
|
![]() |
|
evo malo ljetnih slikica kad sam bila lijena prije stavit
ljubičasta paprika ![]() cvatnja artičoke ![]() ljubičasti kelj lišćar ![]() habanero ljuta papričica ![]() black pearl ljuta papričica ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nešto cvijeća
ovo ne znam kaj je al miriši na limun i kamilicu istovremeno ![]() tamni različak ![]() cinija ![]() neka vrsta mlječike ![]() mak ![]() ? ![]() ?? ![]() ??? ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dugokosa pa s ovim 'crnim' biljkama ti si u 'trendu'. Kako i među cvjećem postoji moda i kojekakve ludosti, u najnovije vrijeme to su upravo biljke ljubičastocrnog, smeđeg, tamnocrvenog lišća, cvjeta ili plodova.
![]() Biljka na posljednjoj slici mi se čini da je Agastache aurantiaca. |
|
![]() |
|
Dugokosa, dugo te nije bilo! Normalno, jer umjesto da "ćakulaš" si marljivo radila. A kod tebe svašta različitog. Nisam ni znala da postoje tolike vrste papričica.. |
|
![]() |
|
Baka Bea čini mi se da je jer sam tak nekak nešto sijala
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |