Gioiaa-dnevnik |
Odgovori | Stranica <1 678910 39> |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala,mama je neumorna...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
morkice,pilici i curkice u inspekciji
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo mi liči na vrata raja.
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vec je pocelo,daj deo posla najvise mrzim...
e ovo vec moze,danas treba zasaditi indijski jorgovan |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dvorište i kokice - predivno, a što se tiče lišća i kod mene pada već, a pasiflora stalno radi smeće, ali što mogu kad je tako lijepa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...kod mene lišće uvijek....bršljana i pasiflore puno, a oni uvijek pomalo odbacuju lišće....da i oleandra tako radi....
...ali volim jesensko lišće...ne bi ga ni mela da nije MM...on je ko njemac...radi, radi....
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....što si ono posijala prije par dana...koja je to biljkica ????
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene trenutno 1 orah odbacuje lišće, tako da nemam puno posla!
To me podsjeti na djetinjstvo kad smo se kao djeca bacali na sakupljene hrpe lišća
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
manci indijski jorgovan, melia azedarach,dobila sam seme i nadam se da ce niknuti...
monna moji orasi nisu u vrtu pa se i ne sekiram za to lisce,mada imamo bas dosta oraha,teze mi sakupiti ih. |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mog taje na orasu,trese orascice...
sakupljeni orasi |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
grozdje je spremno za branje,limun je joz zelen,pelceri se za sad drze... |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas moram neke saksijske biljke preneti bar na terasu,ovo vreme se izgleda nece menjati,sta je tu je,jesen je stvarno stigla.Sutra planiram zatvoriti terasu,ne radujem se previse,bice guzva...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tata na orahu je genijalan,a ima i oraha i grožđa. Da i nama stiže jesen, ti si mislila da još neće kao i ja, ali evo je treba pripremiti biljke za zimu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ovako se moj tatica bolje vidi,nije lose za 78 godina |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tata je još kao vjeverica spretan!
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a tek u mladosti!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što su te starije generacije, famozni su. Pogeldaj što smo napravili od današnjih klinaca, mi smo im stalno zanovijetali: "Ne penji se, past ćeš", pa su sad trapavi i kilavi. Najnovija generacija i nema se gdje penjati na drveće, voćnjaka nemaju, u parkovima je zabranjeno a do šume nikada niti ne stignu. jendosavnije je starcima platiti kablovsku ili digitalnu televiziju pa su djeca već posve u virtualnom svijetu. Još malo pa neće znati niti hodati. Zapričala ti Dnevnik ali si me oduševila tatekom usred oraha ... pa oprosti!
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tu smo da se druzimo...
a u pravu si sto se tice danasnje dece,al takva su vremena,manje vise sto se ne penju po drvecu,nego ne znaju ni da se igraju.E uvek se secam mog detinjstva,ma znali smo da uzivamo ... ... ...bas sam zadovoljna,jedan deo sam sredila,sutra mozda napravim pauzu ,treba napraviti sarenu salatu,a i prognoziraju kisu . |
|
Odgovori | Stranica <1 678910 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |