Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 39>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 20:01
hvala,mama je neumorna...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 21:39

I ti si neumorna....to su valjda dobri geni Hier%20klicken!

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 17:15
morkice,pilici i curkice u inspekciji
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 19:52
Ovo mi liči na vrata raja.smile120
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Rujan 2008 u 19:58
Hier%20klicken!    tvoji pernati stanovnici zaista uživaju!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 10:50
vec je pocelo,daj deo posla najvise mrzim...
e ovo vec moze,danas treba zasaditi indijski jorgovan
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 11:22
Dvorište i kokice - predivno, a što se tiče lišća i kod mene pada već, a pasiflora stalno radi smeće, ali što mogu kad je tako lijepa.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 11:35
...kod mene lišće uvijek....bršljana i pasiflore puno, a oni uvijek pomalo odbacuju lišće....da i oleandra tako radi....
...ali volim jesensko lišće...ne bi ga ni mela da nije MM...on je ko njemac...radi, radi....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 11:35
....što si ono posijala prije par dana...koja je to biljkica ????
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2008 u 20:08
Kod mene trenutno 1 orah odbacuje lišće, tako da nemam puno posla!
To me podsjeti na djetinjstvo kad smo se kao djeca bacali na sakupljene hrpe lišća smile159
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 18:31
manci indijski jorgovan, melia azedarach,dobila sam seme i nadam se da ce niknuti...
monna moji orasi nisu u vrtu pa se i ne sekiram za to lisce,mada imamo bas dosta oraha,teze mi sakupiti ih.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 13:47
Evo mog taje na orasu,trese orascice...

sakupljeni orasi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2008 u 13:53

grozdje je spremno za branje,limun je joz zelen,pelceri se za sad drze...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 09:33
danas moram neke saksijske biljke preneti bar na terasu,ovo vreme se izgleda nece menjati,sta je tu je,jesen je stvarno stigla.Sutra planiram zatvoriti terasu,ne radujem se previse,bice guzva...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 13:40
Tata na orahu je genijalan,a ima i oraha i grožđa. Da i nama stiže jesen, ti si mislila da još neće kao i ja, ali evo je treba pripremiti biljke za zimu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2008 u 21:43

e ovako se moj tatica bolje vidi,nije lose za 78 godina
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 09:49
tata je još kao vjeverica spretan!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 10:22
a tek u mladosti!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 21:09
Što su te starije generacije, famozni su. Pogeldaj što smo napravili od današnjih klinaca, mi smo im stalno zanovijetali: "Ne penji se, past ćeš", pa su sad trapavi i kilavi. Najnovija generacija i nema se gdje penjati na drveće, voćnjaka nemaju, u parkovima je zabranjeno a do šume nikada niti ne stignu. jendosavnije je starcima platiti kablovsku ili digitalnu televiziju pa su djeca već posve u virtualnom svijetu. Još malo pa neće znati niti hodati. Zapričala ti Dnevnik ali si me oduševila tatekom usred oraha ... pa oprosti!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 19:43
tu smo da se druzimo...
a u pravu si sto se tice danasnje dece,al takva su vremena,manje vise sto se ne penju po drvecu,nego ne znaju ni da se igraju.E uvek se secam mog detinjstva,ma znali smo da uzivamo ...

... ...bas sam zadovoljna,jedan deo sam sredila,sutra mozda napravim pauzu ,treba napraviti sarenu salatu,a i prognoziraju kisu .
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.