Hosta - Funkija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 37> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja dosad nisam imala velikih problema sa puževima,čim kojeg primijetim odmah šljaka pužomor
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
v e s n a ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
![]() |
|
melody - dubrovnik
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Prekrasno! Ovo pregledati je ''posao'' za cijelu zimu! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Stigle danas hoste,samo korijeni.Već sam mislila da su zaostale na carini.Posadila ih,i sad kak im bude.Nadam se da bum imala kaj slikati na proljeće.
Zvrk,cure sline,a nemam više mjesta za hoste.Moram to ipak detaljno spregledati,hvala ti! |
|
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo ti mog mini-hostinjaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još je jedna,ta se već skrila pod zemlju,isto kao i odrasle hoste(ove mini su mi ko klinci) |
|
|
|
![]() |
|
Jaaako su ti zgodne minice!
![]() Kad si ovako naredala sličice, odmah sam kao klinac sa sličicama autića ili nogometaša počela brojiti: ovo nemam, ovo nemam, ovo imam, ovo nemam.....
![]() Ova poslijednja ima vrlo zanimljivu boju lista. Znaš joj 'ime i prezime'
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Rain, jel dobro vidim da su minijaturice prve dobile "šumski pokrov"? A stvarno su malecke, nisam ni znala da ima takvih.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Rain, kak su slatke, njih treba maziti i paziti tak majušne. |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
divne su! Svima nam je isto i ja bi ih još i još....
|
|
![]() |
|
Baš sam sad proučavala pismo koje sam dobila sa ovim engleskim hostama,poslali su mi recepis za obranu od puževa.Stavila sam ga na savjete.
|
|
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Rain, ono na prvoj slici kraj "minića" s velikim lišćem, kako se to zove? Naime to imam i ja ali sam zaboravila ime.
|
|
![]() |
|
Tija,oprosti,tek sam sad vidla tvoj post.To ti je digitalis.
|
|
|
|
![]() |
|
Drage hostoljubiteljice, jesen i zima su vrijeme za planiranje, dok naše hoste 'spavaju' i skupljaju snagu da bi nas slijedeće proljeće mogle iznenaditi i razveseliti svojom ljepotom. Evo sličica krasne kombinacije hosta i heuchera.
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Ovo je stvarno prelijepo, hvala Perla, tako si želim oformiti dio vrta ove godine...nadam se da ću uspijeti uz vašu pomoć
|
|
![]() |
|
Mene je privukao još jedan, drugačiji način, prezentiranja i uzgajanja ovih prekrasnih biljčica svih veličina i boja:
![]() ![]() Jedva čekam proljeće, pa da se počnu buditi moje mini-ljepotice! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
baš je zanimljiva ova kombinacija hoste i heuchere...nije loša ideja
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da i meni se sviđaju te kombinacije, a super je i zimi, jer hoste nestanu a heucere ostanu lijepe. Moje od b.b. su još u vazama, ali jedva čekam da ih stavim direktno u zemlju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Već neko vrijeme imam sličicu krasnog mini vrta (1,5x1,5 m) u hladovini. Upravo zato jer odlaskom hosta na 'spavanje' ne ostaje ogoljen, privukla me kombinacija hoste-heuchere.
![]() Mini-vrtek izgleda ovako: ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |