Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hosta - Funkija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hosta - Funkija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 37>
Korisnik
Poruka
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 21:35
Ja dosad nisam imala velikih problema sa puževima,čim kojeg primijetim odmah šljaka pužomor
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
v e s n a View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 52
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje v e s n a Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 11:34
smile141, osvanula ja ,baš kako si mi rekla,Perla.Hvala i pozdrav!
melody - dubrovnik
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 21:19
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 16:03
Originalno poslano od člana zvrk zvrk napisao:

http://www.youtube.com/watch?v=bVTrRd0qTR4&feature=player_embedded

Prekrasno! Ovo pregledati je ''posao'' za cijelu zimu! smile70 (U protivnom bi moji muškarci mogli ostati gladni i žedni.WinkLOL)

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:48
Stigle danas hoste,samo korijeni.Već sam mislila da su zaostale na carini.Posadila ih,i sad kak im bude.Nadam se da bum imala kaj slikati na proljeće.
Zvrk,cure sline,a nemam više mjesta za hoste.Moram to ipak detaljno spregledati,hvala ti!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:57
smile39 Kaže rain nema mjesta! Ma daj?! To možeš reći tek kad ti ni mini-hoste više ne stanu.LOL
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 21:57
Evo ti mog mini-hostinjaka

Još je jedna,ta se već skrila pod zemlju,isto kao i odrasle hoste(ove mini su mi ko klinci)
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 06:20
Jaaako su ti zgodne minice!Clap Stvarno su mini u usporedbi s heucherom.
Kad si ovako naredala sličice, odmah sam kao klinac sa sličicama autića ili nogometaša počela brojiti: ovo nemam, ovo nemam, ovo imam, ovo nemam.....smile96, ali sada znam gdje ima....
Ova poslijednja ima vrlo zanimljivu boju lista. Znaš joj 'ime i prezime'
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 11:07
Rain, jel dobro vidim da su minijaturice prve dobile "šumski pokrov"? A stvarno su malecke, nisam ni znala da ima takvih.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 11:12

Rain, kak su slatke, njih treba maziti i paziti tak majušne.

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 17:54
divne su! Svima nam je isto i ja bi ih još i još....
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 21:05
Baš sam sad proučavala pismo koje sam dobila sa ovim engleskim hostama,poslali su mi recepis za obranu od puževa.Stavila sam ga na savjete.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 23:01
Rain, ono na prvoj slici kraj "minića" s velikim lišćem, kako se to zove? Naime to imam i ja ali sam zaboravila ime.
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:55
Tija,oprosti,tek sam sad vidla tvoj post.To ti je digitalis.
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2009 u 10:51
Drage hostoljubiteljice, jesen i zima su vrijeme za planiranje, dok naše hoste 'spavaju' i skupljaju snagu da bi nas slijedeće  proljeće mogle iznenaditi i razveseliti svojom ljepotom. Evo sličica krasne kombinacije hosta i heuchera.

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 11:46
Ovo je stvarno prelijepo, hvala Perla, tako si želim oformiti dio vrta ove godine...nadam se da ću uspijeti uz vašu pomoć
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 09:04
Mene je privukao još jedan, drugačiji način, prezentiranja i uzgajanja ovih prekrasnih biljčica svih veličina i boja:

Jedva čekam proljeće, pa da se počnu buditi moje mini-ljepotice!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 09:57
baš je zanimljiva ova kombinacija hoste i heuchere...nije loša ideja Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2010 u 10:13
Da i meni se sviđaju te kombinacije, a super je i zimi, jer hoste nestanu a heucere ostanu lijepe. Moje od b.b. su još u vazama, ali jedva čekam da ih stavim direktno u zemlju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2010 u 09:16
Već neko vrijeme imam sličicu krasnog mini vrta (1,5x1,5 m) u hladovini. Upravo zato jer odlaskom hosta na 'spavanje' ne ostaje ogoljen, privukla me kombinacija hoste-heuchere. Big%20smile
Mini-vrtek izgleda ovako:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.