Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Maćuhica lat. Viola
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Maćuhica lat. Viola

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 14:46
Svaka čast ja sam svoje počupala čim su klonule u šestom mjesecu
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zelena_oaza View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 421
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2012 u 14:53
To i jeste velika mana macuhica...lijepe su, ali brzo prodje njihova ljepota...sa prvim vrucinama, tako da kratko vrijeme mozemo uzivati u njima. Nema nista ljepse od ostrvceta u basti u kojem su samo one, ali u mojoj basto pocnu da se suse jos pocetkom juna.
Na vrh
Puffy View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Puffy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 17:27
Danas sam posadio "novu turu" maćuhica, a ujedno primjećujem i napredak u rastu maćuhica koje sam posadio prije (zadnje 4 slike)

Trenutno su na zajedničkom balkonu sve dok se ne oforome i očvrsnu. Kada iznesem muškatle sa svog "glavnog" balkona, tada maćuhice idu na svoje prave pozicije.

Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2012 u 18:49
Puffy mačuhice su ti
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 17:01
Puffy da li su kupljene ili sijane.Ako su sijane kad su sijane jer moje sijane početkom kolovoza tek imaju šest sedam listića?
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 19:51
aralija sada će i tvoje brzo krenuti postati predivni primjerci
Na vrh
Puffy View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Puffy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 23:11
Moje su sve kupljene. Na godinu ću svakako probati sijati!
Pozdrav
Filip, Valpovo
Na vrh
Zelena_oaza View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 421
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelena_oaza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 23:28
Puffy, lijepe su ti macuhice, uredno zasadjene, samo imam jednu primjedbu. Nisi trebao ljubicaste saditi sa crvenim i zutim. Dobro...macuhice jestu sarene ali mi nekako ljubicasta ne ide uz ove druge. Uz zute i nekako, ali uz crvene nikako.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Rujan 2012 u 23:40
preslatke su Puffy
Na vrh
Puffy View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Puffy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2012 u 22:59
Zelena oaza, slažem se - glup potez.

Hvala svima na lijepim komentarima
Filip, Valpovo
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 19:38
evo i nešto od mojih maćuhica...
pravio sam neki katalog pa rekoh ajo se i vamo malo pohvaliti

ima još dvije ili tri nijanse koje nisu stavite u ponudu i nekoliko sitnih ali vecina je tu

Na vrh
brunda View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje brunda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Rujan 2012 u 21:59
administratore, neon, viva la violet i true blue su me ostavile bez daha!!
Na vrh
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 08:32
neon je vec par godina hit i zamjenila je plavu i purple
a viva la violet je nešto novo, ove godine je tek pokazana u katalogu, treba biti jako bujna sa ogromnim cvijetovima, za sada su tek u pupovima pa ćemo vidjeti sljedeći tjedan i ovu jesen i proljeće rezultate u praksi :o)))

tuee blue ili svijetlo plava je jako lijepa boja iako dosta specificna i ne sviđa se jako velikom broju ljudi. najčešće je ljudi kombiniraju sa orange...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 10:59
Viva la viloet je stvarno zakon! A i ostale puno ne zaostaju za njom,sve su krasne!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Rujan 2012 u 17:54
zbilja su predivne i sve kombinacije mogu biti dobre
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Rujan 2012 u 16:25
admine,
predivne boje!

Evo malo mojih, početičkih, koje sam presadila u dugačku teglu.

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 09:39
jako lijepo......
Na vrh
Puffy View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Puffy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Rujan 2012 u 11:14
Stvarno ima prekrasnih maćuhica!

Ovo je njihovo doba godine, izgledaju odlično.

Ja sam se danas skrasio s još par komada s tržnice - sve domaći proizvođači :) Takvom cvijeću ipak najviše vjerujem.

Filip, Valpovo
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2012 u 09:33
ja imam tu srecu da mi ujak uzgaja cvijece za prodaju.....nesrecu pak jer zivim u stanu, tako da od svog raskosa biljaka mogu uzivati tek u nekoliko primjeraka...
Na vrh
Puffy View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Puffy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2012 u 14:49
Današnje slike
Filip, Valpovo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.