Maćuhica lat. Viola |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka čast ja sam svoje počupala čim su klonule u šestom mjesecu
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
To i jeste velika mana macuhica...lijepe su, ali brzo prodje njihova ljepota...sa prvim vrucinama, tako da kratko vrijeme mozemo uzivati u njima. Nema nista ljepse od ostrvceta u basti u kojem su samo one, ali u mojoj basto pocnu da se suse jos pocetkom juna.
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Danas sam posadio "novu turu" maćuhica, a ujedno primjećujem i napredak u rastu maćuhica koje sam posadio prije (zadnje 4 slike)
Trenutno su na zajedničkom balkonu sve dok se ne oforome i očvrsnu. Kada iznesem muškatle sa svog "glavnog" balkona, tada maćuhice idu na svoje prave pozicije. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Puffy mačuhice su ti
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Puffy da li su kupljene ili sijane.Ako su sijane kad su sijane jer moje sijane početkom kolovoza tek imaju šest sedam listića?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
aralija sada će i tvoje brzo krenuti postati predivni primjerci
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Moje su sve kupljene. Na godinu ću svakako probati sijati!
Pozdrav |
|
Filip, Valpovo
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Puffy, lijepe su ti macuhice, uredno zasadjene, samo imam jednu primjedbu. Nisi trebao ljubicaste saditi sa crvenim i zutim. Dobro...macuhice jestu sarene ali mi nekako ljubicasta ne ide uz ove druge. Uz zute i nekako, ali uz crvene nikako.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
preslatke su Puffy
|
|
![]() |
|
Zelena oaza, slažem se - glup potez.
Hvala svima na lijepim komentarima |
|
Filip, Valpovo
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
|
brunda ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 44 |
administratore, neon, viva la violet i true blue su me ostavile bez daha!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
neon je vec par godina hit i zamjenila je plavu i purple
a viva la violet je nešto novo, ove godine je tek pokazana u katalogu, treba biti jako bujna sa ogromnim cvijetovima, za sada su tek u pupovima pa ćemo vidjeti sljedeći tjedan i ovu jesen i proljeće rezultate u praksi :o))) tuee blue ili svijetlo plava je jako lijepa boja iako dosta specificna i ne sviđa se jako velikom broju ljudi. najčešće je ljudi kombiniraju sa orange...
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Viva la viloet je stvarno zakon! A i ostale puno ne zaostaju za njom,sve su krasne!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zbilja su predivne
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
admine,
predivne boje! Evo malo mojih, početičkih, koje sam presadila u dugačku teglu. ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jako lijepo......
|
|
![]() |
|
Stvarno ima prekrasnih maćuhica!
Ovo je njihovo doba godine, izgledaju odlično. Ja sam se danas skrasio s još par komada s tržnice - sve domaći proizvođači :) Takvom cvijeću ipak najviše vjerujem. |
|
Filip, Valpovo
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ja imam tu srecu da mi ujak uzgaja cvijece za prodaju.....nesrecu pak jer zivim u stanu, tako da od svog raskosa biljaka mogu uzivati tek u nekoliko primjeraka...
|
|
![]() |
|
Današnje slike
![]() |
|
Filip, Valpovo
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |