veprovo stanište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Korisnik | |
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Ruže su mrak,ona sitna mi je tak zgodna jel cijelu godinu cvate.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne znam koja mi je ruza lepsa
![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
ruže su ti prekrasne ali meni su ipak najljepše surfinije,i ja volim tu boju.
![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
od proljeća do jeseni ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow ruže su fenomenalne
![]() božur koji sam užicala od tebe je cvao ove godine ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ruže su predivne!
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
orhideja je preslatka ali ovo nije kala, mada lijepo i bujno izgleda
mislim da je spatofilijum ili nekako tako |
|
![]() |
|
potpuno si u pravu ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
JOj Vepar ruža je fenomenalna i jeli moguće da si se ti u nazivu biljke zeznuo---
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() a desi se to i nama neznalicama |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vepre, tek sad stigla na veprovo staniše, ruže su me oduševile, sve je super ali ruže su zaista kraljice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Surfinije, ruže, orhideja... sve je predivno!!!
Ali, ovo stabalce sa crvenim cvijetom me zanima kako se zove? |
|
![]() |
|
da ti iskreno kažem i mene zanima ![]() možda nas netko od članova prosvijetli ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vepre, stanište je za pet!
![]() Svaki put me nasmije i nick i stanište.
Ali šalu na stranu cvijeće je p r e d i v n o! Naprosto ne znam što bih istaknula!
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |