Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vilac - Cobaea scandens
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vilac - Cobaea scandens

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
Korisnik
Poruka
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 21:21
a ja luda glava,potjerale moje kobejice,a ja prihranjivala cvijeće i ne razmišljajući polila i male klice od kobeje,sad ne znam hoče li to štetiti klicama CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 22:19
ali ipak nikle dve-tri biljčice....nadam se da će cvasti........Tongue
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 12:18
Jupppppppi!!!Posijala sam prije tek 2 tjedna i  niknule su mi 3 biljčice!!TongueNadam se da će im vrijeme poslužiti i da će stići procvjetati!!
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 16:12
ja uspjela sačuvati-tj. ostala mi je samo jedna biljčica,budem stavila sliku....kako napreduje kod Morene,baš me zanima......
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 00:08
Wink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2011 u 08:10
Na mojoj još nema cvijeta ali se neki listovi suše ... zašto, da li zna netko?Question
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
morena View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 193
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 07:28
Pozdrav;
Flover,uspjela sam sačuvati 2 biljčice,treću mi je nešto popapalo.A ove dvije napreduju,penju se.Nadam se uskoro i kojem pupu;)))

Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:14
Moja je već napravila pravu malu đunglu na ljestvama, ali od cvijeta još ni "c".
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:32
U očekivanju makar neke naznake da će biti uskoro cvijet, evo slike od prošle godine. Moja cobea je samo do ovog stadija donijela cvijet koji se u podrumu osušio i nije se uspio otvoriti na moju žalost.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 12:35
Bilo je prošle godine nekoliko pupova ali samo do ove faze. Niti jedan se nije otvorio, svi se u podrumu osušili na moju žalost. Možda bude ove godine nešto ranije da uspije potpuno procvjetati.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 13:02
moja je počela pupati, malecki pupoljci, ali zlata vrijede Wink

baš mi se čini nekako brzo, kad sam je imala prije par godina u vrtu, cvjetala je tek najesen
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 14:47
I na mojoj biljci su takvi upovi, skroz sitni vec duze vrijeme,al nista se ne desava...a biljka je narasla preko 3 m
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 15:34
Pupovi u ovoj fazi nekeko sporo rastu ali kad krenu, preko noći  se vidi promjena.....Kod mene još ništa.....
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 22:58
Drago mi je da bar nekome ide od ruke cobea, kad je kod mene sve zbrkano i naopako....

natalija- to je znak da je dana s puno ljubavi i zadovoljstva!    smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 09:17
nego što nego je od srca smile76
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2011 u 12:58
eno na... moja kobeja se u 2 dana sva sparušila, valjda je skuhalo, baš tužno i jadno izgleda... bem ti vrućinu - ne zaliješ li osuši se, zaliješ li skuha se
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2011 u 16:26
Listovi na srednjem dijelu biljke se počeli sušiti, zapravo na staroj biljci koju imam od prošle godine. Nastavlja rasti prema gore i ti listovi su dobri. Na suncu je samo u jutro do 9 sati a poslije je u hladu. Ne znam kako bi ju namjestila da preživi do cvjetanja, da konačno vidim dugo željeni cvijet.
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 10:09
Moja je ispreplela dio balkonske ograde širi se jako brzo, ali od cvijeta ni naznake. u proljeće sam dvije odnijela sestri na more, ali i kod nje je ista situacija. Penje se i hvata viticama ali ni "c" od cvijeta. 
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 10:23
meni je jedna tegla s cobeama (koje mi je poslala suncee) propala baš kad su krenuli pupoljci,
ali zato mi je biljka u drugoj procvjetala, samo da prebacim slike s aparata
nadam se da neće i ona krepnuti
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2011 u 08:17

"zvonce" svaki dan dobije malko plaviju nijansu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.