Vilac - Cobaea scandens |
Odgovori | Stranica <1 678910 14> |
Korisnik | |
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ja luda glava,potjerale moje kobejice,a ja prihranjivala cvijeće i ne razmišljajući polila i male klice od kobeje,sad ne znam hoče li to štetiti klicama
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
Sponzorirani linkovi | |
flover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ali ipak nikle dve-tri biljčice....nadam se da će cvasti........
|
|
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jupppppppi!!!Posijala sam prije tek 2 tjedna i niknule su mi 3 biljčice!!Nadam se da će im vrijeme poslužiti i da će stići procvjetati!!
|
|
flover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja uspjela sačuvati-tj. ostala mi je samo jedna biljčica,budem stavila sliku....kako napreduje kod Morene,baš me zanima......
|
|
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na mojoj još nema cvijeta ali se neki listovi suše ... zašto, da li zna netko?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
morena
Već proklijao Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav;
Flover,uspjela sam sačuvati 2 biljčice,treću mi je nešto popapalo.A ove dvije napreduju,penju se.Nadam se uskoro i kojem pupu;))) |
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je već napravila pravu malu đunglu na ljestvama, ali od cvijeta još ni "c".
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja je počela pupati, malecki pupoljci, ali zlata vrijede
baš mi se čini nekako brzo, kad sam je imala prije par godina u vrtu, cvjetala je tek najesen |
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I na mojoj biljci su takvi upovi, skroz sitni vec duze vrijeme,al nista se ne desava...a biljka je narasla preko 3 m
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pupovi u ovoj fazi nekeko sporo rastu ali kad krenu, preko noći se vidi promjena.....Kod mene još ništa.....
|
|
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da bar nekome ide od ruke cobea, kad je kod mene sve zbrkano i naopako....
natalija- to je znak da je dana s puno ljubavi i zadovoljstva!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nego što nego je od srca
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eno na... moja kobeja se u 2 dana sva sparušila, valjda je skuhalo, baš tužno i jadno izgleda... bem ti vrućinu - ne zaliješ li osuši se, zaliješ li skuha se
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Listovi na srednjem dijelu biljke se počeli sušiti, zapravo na staroj biljci koju imam od prošle godine. Nastavlja rasti prema gore i ti listovi su dobri. Na suncu je samo u jutro do 9 sati a poslije je u hladu. Ne znam kako bi ju namjestila da preživi do cvjetanja, da konačno vidim dugo željeni cvijet.
|
|
|
|
lana2
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja je ispreplela dio balkonske ograde širi se jako brzo, ali od cvijeta ni naznake. u proljeće sam dvije odnijela sestri na more, ali i kod nje je ista situacija. Penje se i hvata viticama ali ni "c" od cvijeta.
|
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
meni je jedna tegla s cobeama (koje mi je poslala suncee) propala baš kad su krenuli pupoljci,
ali zato mi je biljka u drugoj procvjetala, samo da prebacim slike s aparata nadam se da neće i ona krepnuti |
|
natalija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"zvonce" svaki dan dobije malko plaviju nijansu |
|
Odgovori | Stranica <1 678910 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |