Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće- moj dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće- moj dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 13:52

Joj TeaK, ma nikako da se zahuktam ovaj tjedan...

Imam toliko slikica, toliko bih pisala, ali non- stop nekuda moram ići, nikako da sjednem i napišem sve...strah me je da nešto ne izostavim???
Ah da, htjela sam pitati za moj pajasmin, molim da ga stručnjaci pogledaju i ocjene da li će se snaći u novoj sredini ili ne???
Meni se čini tako tužan, zaljevam ga svaku večer kako su  mi Shasha i SilveK rekle ali mi se čini da su mu listovi previše spušteni!!!Geek
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 13:55
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 13:56
SilveK, hvala ti za kućnu sreću i ostale biljkice!!!smile79
Andrea, da li ti je što ostalo kod mene u autu???smile39
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 14:02
Kad mi je kuma vidjela cvijeće pitala je: Šta ti otvaraš rasadnik?

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 14:32
pa jednom možda bude i rasadnik Wink
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 18:09

Draga moja,presađuj!!!! Ove irise vadi van iz te male posudicesmile39Samo ih zamjeni sa onim žutim malim cvjetićima iznad u tegli.Ti maleni mogu biti u tako plitkoj tegli no irisu treba malo više i zemlje i mjesta.

One ivančice,što su ti isto u toj prozirnoj tegli presadi u dublju.To im je preplitko.

smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 18:40
Čuj ti proljeće Shashu, sve ti je već pretumbala, možda ostane nešto za mene "jer je u tvojim teglama preplitko i malo mjesta".
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 21:21
Da, da... sjetila se ja da su u kutiji sjemenkice ostale!!!! smile42
Vidim da si već i zasadila sve!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2008 u 23:51
Pajasminu je bio velik šok ovo kopanje u tom stadiju vegetacije...Samo nemoj pretjerivati s zalijevanjjem u tegli, mislila sam više na zalijevanje na otvorenom, u tegli zapravo moraš paziti da ne bude previše zalijan.. (i opet ne smije biti premalo, ali voda se nema kamo ocijediti kao na otvorenom, pa zato...) Moj se je relativno brzo oporavio - donjela dam ga pred nekih 3 tjedna od Shashe, malo manji od tvog, ali ja sam ga posadila van...
Ma valjda bu se oporavil...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 08:49
Ma bude se oporavio.Možda se malo osuši koji listić i otpadne no svakako će se oporaviti.Ako ništa drugo potjerat će mlade grane od korjena.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 08:58
Idemo redom:
Shasha već je presađeno, to je bilo samo prinudno sađenje, jer su biljke izgledale tako jadno kada sam došla doma ( u autu im je bilo prevruće)!!!

Triša ako želiš neku biljku reci koju i kako da ti pošaljem???
Silvek hvala na objašnjenju, malo me je bunilo jer si rekla da ga treba tjedan dana svaki dan zaliti, a meni se činilo da mu je to ipak previše vode??
Ali čini mi se da će se oporaviti, stavila sam ga u hlad i sada se privikava!!!
Thumbs%20Up
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 10:23
Andrea. nisam ti ni jedno sjeme dirala!!!
Sve te čeka, to si ti dobila, pa ne mogu ga samo tako ja uzeti...
Javi kada hoćeš da ti ga predam???
Ništa se ti ne sikiraj sve je na broju!!!
smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 13:59
Ah, opet se moram pohvaliti!!!
Bila sam na placu i opet sam donijela vrećice...
Znači kupila sam:
- Tri ljubičaste verbene
- Tri crvene viseće pelargonije
Jako sam sretna, a i prošla sam malo jeftinije, jer sam prodavača malo šarmirala,ha, ha, ha...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 14:11
LOL bravo za šarmiranje
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 14:53
ah taj sarm
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 14:54
Ma šta da ti kažem on je počeo sam je kriv, a na kraju ja dobro prošla,dobila sam jednu verbenu više, nije loše!!!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 15:19
Znala sam to čim sam vidjela onu "djevojku u ljetnoj haljinici" - time se dakle baviš, da mi je znati samo što si mu rekla, sigurno si spustila kosu......
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 15:41
Ah moja Triša stojala sam pod kišobranom mokra ko miš, a onda sam mu se samo široko nasmijala, i to je to!!!
A kosa je i danas u repu!!!
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2008 u 18:47
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Andrea. nisam ti ni jedno sjeme dirala!!!
Sve te čeka, to si ti dobila, pa ne mogu ga samo tako ja uzeti...
Javi kada hoćeš da ti ga predam???
Ništa se ti ne sikiraj sve je na broju!!!
smile79

Ma, daj molim te!!!
Posadi ih i ti, ako imaš zainteresiranih jer koliko sam primjetila ima toga dosta ... Znaš valjda koliko količinski silvek i shasha pakiraju!!! smile96
U subotu sam u tvojoj blizini, pa ako ti nebi bio problem doletjeti do mene, bila bi ti zahvalna... Crysmile78
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2008 u 13:07
Andrea, u subotu mi sestra ima rođendan a u nedjelju kumče od muža ima Prvu pričest!!!
Tako sam sretna- nema kuhanja preko vikenda, samo uživanje!!!
Javi se kada dođeš, nadam se da ću bar na pola sata moći pobjeći, može???
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.