Proljeće- moj dnevnik radova |
Odgovori | Stranica <1 678910 19> |
Korisnik | |
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj TeaK, ma nikako da se zahuktam ovaj tjedan... Imam toliko slikica, toliko bih pisala, ali non- stop nekuda moram ići, nikako da sjednem i napišem sve...strah me je da nešto ne izostavim???
Ah da, htjela sam pitati za moj pajasmin, molim da ga stručnjaci pogledaju i ocjene da li će se snaći u novoj sredini ili ne???
Meni se čini tako tužan, zaljevam ga svaku večer kako su mi Shasha i SilveK rekle ali mi se čini da su mu listovi previše spušteni!!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SilveK, hvala ti za kućnu sreću i ostale biljkice!!!
Andrea, da li ti je što ostalo kod mene u autu???
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa jednom možda bude i rasadnik
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja,presađuj!!!! Ove irise vadi van iz te male posudiceSamo ih zamjeni sa onim žutim malim cvjetićima iznad u tegli.Ti maleni mogu biti u tako plitkoj tegli no irisu treba malo više i zemlje i mjesta. One ivančice,što su ti isto u toj prozirnoj tegli presadi u dublju.To im je preplitko. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj ti proljeće Shashu, sve ti je već pretumbala, možda ostane nešto za mene "jer je u tvojim teglama preplitko i malo mjesta".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da, da... sjetila se ja da su u kutiji sjemenkice ostale!!!!
Vidim da si već i zasadila sve! |
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pajasminu je bio velik šok ovo kopanje u tom stadiju vegetacije...Samo nemoj pretjerivati s zalijevanjjem u tegli, mislila sam više na zalijevanje na otvorenom, u tegli zapravo moraš paziti da ne bude previše zalijan.. (i opet ne smije biti premalo, ali voda se nema kamo ocijediti kao na otvorenom, pa zato...) Moj se je relativno brzo oporavio - donjela dam ga pred nekih 3 tjedna od Shashe, malo manji od tvog, ali ja sam ga posadila van...
Ma valjda bu se oporavil... |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma bude se oporavio.Možda se malo osuši koji listić i otpadne no svakako će se oporaviti.Ako ništa drugo potjerat će mlade grane od korjena.
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Idemo redom:
Shasha već je presađeno, to je bilo samo prinudno sađenje, jer su biljke izgledale tako jadno kada sam došla doma ( u autu im je bilo prevruće)!!!
Triša ako želiš neku biljku reci koju i kako da ti pošaljem???
Silvek hvala na objašnjenju, malo me je bunilo jer si rekla da ga treba tjedan dana svaki dan zaliti, a meni se činilo da mu je to ipak previše vode??
Ali čini mi se da će se oporaviti, stavila sam ga u hlad i sada se privikava!!!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea. nisam ti ni jedno sjeme dirala!!!
Sve te čeka, to si ti dobila, pa ne mogu ga samo tako ja uzeti...
Javi kada hoćeš da ti ga predam???
Ništa se ti ne sikiraj sve je na broju!!!
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, opet se moram pohvaliti!!!
Bila sam na placu i opet sam donijela vrećice...
Znači kupila sam:
- Tri ljubičaste verbene
- Tri crvene viseće pelargonije
Jako sam sretna, a i prošla sam malo jeftinije, jer sam prodavača malo šarmirala,ha, ha, ha...
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo za šarmiranje
|
|
rijeka53
Odrastao grm Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ah taj sarm
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma šta da ti kažem on je počeo sam je kriv, a na kraju ja dobro prošla,dobila sam jednu verbenu više, nije loše!!!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znala sam to čim sam vidjela onu "djevojku u ljetnoj haljinici" - time se dakle baviš, da mi je znati samo što si mu rekla, sigurno si spustila kosu......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah moja Triša stojala sam pod kišobranom mokra ko miš, a onda sam mu se samo široko nasmijala, i to je to!!!
A kosa je i danas u repu!!!
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, daj molim te!!! Posadi ih i ti, ako imaš zainteresiranih jer koliko sam primjetila ima toga dosta ... Znaš valjda koliko količinski silvek i shasha pakiraju!!! U subotu sam u tvojoj blizini, pa ako ti nebi bio problem doletjeti do mene, bila bi ti zahvalna... |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea, u subotu mi sestra ima rođendan a u nedjelju kumče od muža ima Prvu pričest!!!
Tako sam sretna- nema kuhanja preko vikenda, samo uživanje!!!
Javi se kada dođeš, nadam se da ću bar na pola sata moći pobjeći, može???
|
|
Odgovori | Stranica <1 678910 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |