ajamin vrt |
Odgovori | Stranica <1 7778798081 145> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo ti je cvijeće, posebno hibiskus
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mari ni nije takvo kakvo bi trebalo biti.koliko sam već vode potrošila trebalo bi bujati,ali sunce je nemilosrdno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
LeoNata
Pustio korijenje Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga ajama,prekrasne biljkice imaš! Nisam stigla pregledati sve stranice,imaš ih puuuno,ali prvom prilikom moram!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
o..nata dobro došla.moj vrt je tek u nastajanju.u početku je to bilo jadno.sad se već pomalo nazire.samo da biljkice još malo porastu
--------------------------------
|
|
|
|
petit
Pustio korijenje Pridružen: 31 Siječanj 2013 Lokacija: s Status: Offline Bodovi: 349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako je lijepo kod tebe! A vode pri ovim temperaturama nikad dosta, baš si vrijedna.
Baš me zainteresirala vanilija. Jeli to kao pokrivač tla ili grmić? Nemam pojma ali idem sada potražiti nešto više o njoj. Čestitam i na ostalim biljkicama
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
makar kazes da je mocvarac na suncu i vruce mu je djeluje predivno..sve ti je lijepo i zdravo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno sve draga
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
vijolica
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što reći osim
|
|
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svasta nesto imas lepog ali ona palma je san snova
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
palma je prevelika i jako teška za spremanje.mislim da će ove zime ostati vani
|
|
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
glikice.hvala na posjeti.a što se tiće crijeva.imam ih rastegnute na sve strane.ne mogu to stalno kupiti.stalno trebaju
|
|
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je super, odlicno se drzi
Vidim da ti je agapanthus bogat, gust I u manjoj saksiji bas kako treba biti ali da je samo jedan cvijet, da li ti je vec bujnije cvjetao ili I kod tebe slabije cvijetaju zadnjih godina. prije mi je bogato cvjetao ali kad sam ga razasadila - cvijeta mi samo po jedan ili dva cvijeta. Da li slucajno znas zasto???
|
|
ajama
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klaudija hvala na posjeti.agapantus ove godine samo jedan cvijet.u istoj je posudi već godinama i uvijek obilno cvate.neznam šta mu je.
da li možda znaš gdje bi se moglo nabaviti bijeli.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7778798081 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |