Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Status: Offline
Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 00:11
A sunce je opet obasjalo otuširani vrt

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 00:13
Stol je opet prazan bez kišnih čaša, a ja sam ipak krenula obaviti kaj sam planirala
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 08:06
Vrt prije, za vrijeme i poslije kiše.  Thumbs Up Lijepa priča, doista pjesnički ispričana, krajolik za poželjeti, predivni prizori i umjetničke fotografije - ugoda oku i duši! Hvala ti na ovom krasnom doživljaju.Hug
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 10:49

Isto je bilo i kod mene i bila sam prije ljuta nego da sam uživala.
Nakon ove tvoje priče i slika ovo izgleda romantično i lijepo, kao nešto u čemu se može i uživati  Wink.
Hvala ti na tome kaj mijenjaš moj pogled na svijet  Heart.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 12:27
Prekrasne slike kišom okupanog cvijeća
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 20:22
smile57
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 20:34
Prelijepe slike i prelijepa priča od divne umjetničke duše.smile79
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 20:59
Jako lijep krajolik, clerodenrum mi je posebno lijep smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 21:50
Prekrasni i bajkoviti prizori na tvojim slikicama...clerodendrumi su divni, a na klupici ispod wisterie je sigurno ugodno sjediti za ljetnih vrućina...
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 22:45
Lijepo je u tvome vrtu i kada kiša pada.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2014 u 23:08

Ponavljam non-stop kao  Papageien bilder na tvojem bregeku je meni najlepse
    pa cak i onda kad pada jedna uzasna   Regen bilder  bash kao taj dan    !
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 22:26
Andina, Miska, Mari, Catalpa, Milica
Anastazija, danas se promijenio i moj pogled na svijet. Nebo nije oblačno nego sivo, a kiša pada i pada. Koristim ovo vrijeme za radove u interijeru.
Enrikova nona, kako se drži tvoj klerodendron?
Temzi, ovog ljeta nismo trebali previše hladovine, vapim za suncem i ljetnim vrućinama
Gute Fee, baš si me nasmijala s ovom papigom, a tak te dugo nije bilo da si već i zaboravila kak je na bregu
Svima šaljem veliku
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2014 u 22:31
Ukrasna jabučica je izgubila lišće od silne vlage i hladnoće, a sad je i procvala. Valjda će se sabrati do proljeća da uhvati pravi ritam.

Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2014 u 17:23
Gledam i gledam, danima pregledavam tvoj vrt i ne mogu se odlijepiti od njega. Jednostavno ostavlja bez daha. smile55
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 22:39
Rajski vrtovi, hvala ti draga na posjeti i lijepim riječima.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Rujan 2014 u 23:18
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

" width="28" height="30">Jupiii, izgleda da sam uspjela staviti svoju prvu slikicu. To vam je moja cvjetna gredica u svibnju. Nastavak slijedi.

cestitke na krasnom vrtu...sve raskosno i ljepo...bravo  bravo

reci mi sta si slozila dolje niz stazice izmedju...lijepio izgleda...ja moram nesto smisliti za svoje kad se rasiri....Question
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2014 u 07:56
Ne znam kako sam ja uspjela toliko dugo biti u Zagorju i ne otkriti ove divote...
Svaka cast na vrtu,na trudu, slaganju boja i oblika...
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2014 u 20:26
Uživala sam ponovno u šetnjici.smile92
Na vrh
rubensica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 325
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rubensica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2014 u 22:16
Vec sam se par puta vracala na slike pletenog plota. Trebala bi organizirati neku tecaj za nas neznalice..
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2014 u 22:25
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

lijepo je prošetati starim stazamasmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.