Moj senjski vrt |
Odgovori | Stranica <1 7778798081 152> |
Korisnik | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O, draga, postaješ opaka konkurencija Botaničkom!
Ova plava Sisyka mi je prekrasna! Može li se znati otkud je došetala? |
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaj nije slatka? Došetala je od BB! Nazivaju ga još i "mačić", ali meni Sisy nekak otmjenije zvuči!
|
|
jokrajnik
Nedavno posijan Pridružen: 22 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, tolika raznolikost i sve izglleda odlično..svaka čast..lijep pozdrav
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro curke, nek bude Sisy. RS sad si i kuma... stvarno je otmjenije.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje je cvijeće i noviteti i bez Sisy otmjeno, kao i ti naravno, ali Sisy je prava ljepotica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
većina vas zna koliko volim starinsko, "seljačko" cvijeće, između ostalog i pelargonije:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo sam razmještala po stanu:
Ligularija, leopard: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Burito:
Irezina: malo sukulenata: jedva čekam da procvate: nešto što još nismo identificirali, ovisno o količini svjetlosti mijenja boju listića: gužva na panju koji smo dovukli s gljivarenja u Vukomeričkim goricama. U prednjem planu Hieracium maculatum koji ima pupoljak, kalanchoe i ahimenesi: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kameleon je malo štedljiv sa šarama:
slatka vodenika koju mi ju donijela primorka na senjsku kavu: u jednoj od visećih tegli begonije: moja nova mlada ljubimica, Anthriscus silvestris, krasuljica: |
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"zebrica" počinje cvjetati:
sobni hmelj, Beloperone guttata: Aquilegia u tegli na balkonu danas me razveselila cvjetićem: visoki geum je pun predivnih cvjetova: na kraju uživajte u svježim ivančicama s kišnih žumberačkih livada ubranih na jučerašnjem izletu: |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekraso je sve, od rascvjetanih "starinskih" pelargonija, raznih šarenolisnih biljaka do pakujca! taj cvijetić me ovo proljeće skroz opčinio,onaj sukulent sa pupuma je poseban i ja jedva čekam cvijet! još na kraju vaza puna ivančica, divota!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Strarinske muškate su zakon,sve cvijeće ti je lijepo,ali ja ću ipak nešto izdvojiti,ovo
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sara toliko prekrasnog i raznolikog cvijeća na jednom mjestu ne viđa se tako često. Očarana sam!!!!!!!!!!!!!!................
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eeeeeee već Triša treba da se brineeeeeeeee,,konkurencija joj je blizu..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na svoj vrt moraš biti ponosna i ne misliti da je manje zanimljiv od nekih drugih "raskošnih i rascvjetanih" vrtova (ako se dobro sjećam tako si nekako napisala u jednom postu). Ti si pokazala kako se pravilnim odabirom biljaka može napraviti lijep vrt u koji rado "zalaze" mnogi. Gledaj samo kako tvoj mali pomagač uživa u zalijevanju! Zna on što je lijepo!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam kako se zove biljka koju je Mali kaktus izdvojila, no nije mi bitan naziv - jednostavno je jako lijepa... |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće, zamisli - i ja volim pelargonije, baš sam danas tri posadila.
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pelargonije i drugo cviće koje su sadile naše mame su i meni u srcu,ali ja sam primjetila da sada ove pelargonije po cvjećarama su ipak neki hibrid uzgoj koji nema u sebi imunitet kao one vrste koje su se očuvale tradicijom i zato kad idem kod nekih bakica po selima uvijek volim užicati neki pelcerić jer one to još uvijek imaju u onim svojim starim loncimaPredivno cviće imaš,lipe boje pelargonija,a i ostalo ti je
|
|
Odgovori | Stranica <1 7778798081 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |