Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 152>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 21:33
O, draga, postaješ opaka konkurencija Botaničkom!
Ova plava Sisyka mi je prekrasna! Može li se znati otkud je došetala?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 12:46
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

O, draga, postaješ opaka konkurencija Botaničkom!
Ova plava Sisyka mi je prekrasna! Može li se znati otkud je došetala?

Kaj nije slatka? Došetala je od BB! Nazivaju ga još i "mačić", ali meni Sisy nekak otmjenije zvučiWink!
Na vrh
jokrajnik View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 42
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jokrajnik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 13:24
prekrasno, tolika raznolikost i sve izglleda odlično..svaka čast..lijep pozdrav
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 18:57
LOL dobro curke, nek bude Sisy. RS sad si i kuma... stvarno je otmjenije.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 19:40
Tvoje je cvijeće i noviteti i bez Sisy otmjeno, kao i ti naravno, ali Sisy je prava ljepotica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 19:47
većina vas zna koliko volim starinsko, "seljačko" cvijeće, između ostalog i pelargonije:

slika

slika

slika

slika

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 19:48
malo sam razmještala po stanu:

slika

slika

Ligularija, leopard:

slika

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 19:49
Burito:

slika

Irezina:

slika

malo sukulenata:

slika

jedva čekam da procvate:

slika

nešto što još nismo identificirali, ovisno o količini svjetlosti mijenja boju listića:

slika

gužva na panju koji smo dovukli s gljivarenja u Vukomeričkim goricama. U prednjem planu Hieracium maculatum koji ima pupoljak, kalanchoe i ahimenesi:

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 19:49
kameleon je malo štedljiv sa šarama:

slika

slatka vodenika koju mi ju donijela primorka na senjsku kavu:

slika

u jednoj od visećih tegli begonije:

slika

moja nova mlada ljubimica, Anthriscus silvestris, krasuljica:

slika
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 19:50
"zebrica" počinje cvjetati:

slika

sobni hmelj, Beloperone guttata:

slika

Aquilegia u tegli na balkonu danas me razveselila cvjetićem:

slika

slika

slika

visoki geum je pun predivnih cvjetova:

slika

na kraju uživajte u svježim ivančicama s kišnih žumberačkih livada ubranih na jučerašnjem izletu:

slika
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 20:05
prekraso je sve, od rascvjetanih "starinskih" pelargonija, raznih šarenolisnih biljaka do pakujca! taj cvijetić me ovo proljeće skroz opčinio,onaj sukulent sa pupuma je poseban i ja jedva čekam cvijet! još na kraju vaza puna ivančica, divota!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 20:30
Strarinske muškate su zakon,sve cvijeće ti je lijepo,ali ja ću ipak nešto izdvojiti,ovo

slika
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 20:36
 Draga Sara toliko prekrasnog i raznolikog cvijeća na jednom mjestu ne viđa se tako često. Očarana sam!!!!!!!!!!!!!!ClapClapClapClapClap................
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 21:13
eeeeeee već Triša treba da se brineeeeeeeee,,konkurencija joj je blizu..smile99
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 00:23
Na svoj vrt moraš biti ponosna i ne misliti da je manje zanimljiv od nekih drugih "raskošnih i rascvjetanih" vrtova (ako se dobro sjećam tako si nekako napisala u jednom postu). Ti si pokazala kako se pravilnim odabirom biljaka može napraviti lijep vrt u koji rado "zalaze" mnogi. Gledaj samo kako tvoj mali pomagač uživa u zalijevanju! Zna on što je lijepo!
Sutra je novi dan.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 07:06

Ne znam kako se zove biljka koju je Mali kaktus izdvojila, no nije mi bitan naziv - jednostavno je jako lijepa...Thumbs%20Up

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 09:00
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Strarinske muškate su zakon,sve cvijeće ti je lijepo,ali ja ću ipak nešto izdvojiti,ovo

slika
kaktusić je "pročitala" moje misli! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 16:25
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Uspjela si od suhe, škrte senjske zemlje napravit pravu cvjetnu oazu, mali (dobro, ne baš tako mali LOL) botanički vrt!
Mogu samo dodati ovo je super, prekrasno i zbilja Bravo za trud.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2011 u 22:23
Prekrasno cvijeće, zamisli - i ja volim pelargonije, baš sam danas tri posadila. Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 08:00
Pelargonije i drugo cviće koje su sadile naše mame su i meni u srcu,ali ja sam primjetila da sada ove pelargonije po cvjećarama su ipak neki hibrid uzgoj koji nema u sebi imunitet kao one vrste koje su se očuvale tradicijom i zato kad idem kod nekih bakica po selima uvijek volim užicati neki pelcerić jer one to još uvijek imaju u onim svojim starim loncimaWinkPredivno cviće imaš,lipe boje pelargonija,a i ostalo ti jeThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.