Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 14:15
Hej Mare i ti si se " raspucala" sa božićnim asortimanom!!!

Teglica za cvijeće ...super,
kutija za kekse ...još bolja!!!

U biti želim pohvaliti sve tvoje radove, jer sam morala ići par stranica unatrag...više te ne lovim ni za glavu ni za rep.smile96

smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 19:33
hvala monnasmile78Misliš na kutiji?Da to je salvete ali je očito dosta star motiv.Sad sam se sjetila da mi je tu salvetu dala Triša smile96
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 19:25
Ajme,  Mare-n. što je kutija i teglica lijepa!!!! Samo da mi vidiš facu sad smile89dali je to salveta?
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 18:47
Hvala vam drage moje na lijepim riječimasmile79
Elza a šta je s tobom? već dugo nismo vidjeli tvoje radove.Nadam se da će ih sada dolaskom hladnijih dana biti.
Otok šta da ti kažem,svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.Wink
Valisa očekujem uskoro otvaranje tvoje galerijeThumbs%20Up
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 17:06
Dugo nisam bila na ovom dijelu foruma, ne samo da nisam ništa radila, nisam ni gledala vaše radove. Ali stigli su ružniji dani, pa evo me opet.

Pregledala sam sve stranice, radovi prekrasni, i sve bolji i bolji - bravo Mare
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 16:46
Mare predivno i teglica i kutija smile141
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 14:25
Kutija je pre-prekrasna, a ja sam inače nenormalni ljubitelj metalnih kutija.
Vjerojatno me vraća u djetinjstvo kada nam je kutija bila draža od keksa u njoj i to kada bi se rođaci iz Njemačke napravili velikodušni.
Mjehurići se ne vide, kutija je za 5!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 11:46
Prelijepi doprinosi Božiću
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 10:14
Hvala agentice07 WinkTongueTongue
Da na kutiji je salveta i kad sam ju dobila odmah sam nekako zamislila taj vjenac na poklopcu neke okrugle kutije
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 09:53
ovo posljednje napravljeno je prekrasno ali za teglicu
i da jel ti na kutiji salveta ili?
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 09:46
Djevojčice drage smile79smile79smile79
Lula,lula sad si me zarazila s tim refrenom,uvrtio mi se od jutros u glavu i neće van.
Sad ću cijeli dan pjevušiti mare,mare......a moji neće skužiti da pjevam sama sebismile96
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 09:39
Ja ću samo reći smile93
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 08:10
kutijame ostavial bez daha.. takoe aelegantna i profinjena... obožavam kda samo jedan detalj istakne sve... predivno... i teglica je odmjerena sa vrhunskims tilom... bravissimo
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Studeni 2009 u 00:48
Mare moja...lipa Mare...kažeš skroman doprinos....ovo je očiti primjer kako je manje bez silnih dodataka i sjaja i blještavila koji put puuuuuno više. Tako mi se sviđa da ću te pitati smijem li te malo kopirati. Prekrasno!!!!Wink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:37
Izzy i shasha smile79
Ni ja nisam ljubitelj sjaja i blještavila a stan ukrasim zlatno-bijelim kombinacijama.Ali za one koji to vole radit ću šljaštreći-blješteće poklone
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:23
mare, iako ne volim božićne motive ( i nemojte misliti da sam Grinč Embarrassed, jednostavno su mi prekičasti) ova vaza i kutija su prekrasne! Baš kao što je Izzy rekla - jednostavne i elegantne! Clap
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:57
Sjajni doprinosi - nemam riječi! Jako mi se sviđa tvoj stil jer je veoma jednostavan, a elegantan - ničega nema ni previše ni premalo, baš kako treba! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:28
Ma Mare...ne sitnicari....bozicni uradci.....smile120
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:28
Ajd dođi Hug,čekam te
Kutija je lijepa ali ima mjehuriće po poklopcu,krivo mi je moglo je i bez njih

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 19:16
sta joj fali? ajde mare ne zezaj,odlična je,nemoj da ti dođem po tu kutiju 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.