mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 100> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej Mare i ti si se " raspucala" sa božićnim asortimanom!!!
Teglica za cvijeće ...super,
kutija za kekse ...još bolja!!!
U biti želim pohvaliti sve tvoje radove, jer sam morala ići par stranica unatrag...više te ne lovim ni za glavu ni za rep.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala monna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ajme, Mare-n. što je kutija i teglica lijepa!!!! Samo da mi vidiš facu sad
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Hvala vam drage moje na lijepim riječima
![]() Elza a šta je s tobom? već dugo nismo vidjeli tvoje radove.Nadam se da će ih sada dolaskom hladnijih dana biti.
Otok šta da ti kažem,svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.
![]() Valisa očekujem uskoro otvaranje tvoje galerije
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dugo nisam bila na ovom dijelu foruma, ne samo da nisam ništa radila, nisam ni gledala vaše radove. Ali stigli su ružniji dani, pa evo me opet.
Pregledala sam sve stranice, radovi prekrasni, i sve bolji i bolji - bravo Mare |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Mare predivno i teglica i kutija
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutija je pre-prekrasna, a ja sam inače nenormalni ljubitelj metalnih kutija.
Vjerojatno me vraća u djetinjstvo kada nam je kutija bila draža od keksa u njoj i to kada bi se rođaci iz Njemačke napravili velikodušni.
Mjehurići se ne vide, kutija je za 5!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prelijepi doprinosi Božiću
|
|
![]() |
|
Hvala agentice07
![]() ![]() ![]() Da na kutiji je salveta i kad sam ju dobila odmah sam nekako zamislila taj vjenac na poklopcu neke okrugle kutije
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Djevojčice drage
![]() ![]() ![]() Lula,lula sad si me zarazila s tim refrenom,uvrtio mi se od jutros u glavu i neće van.
Sad ću cijeli dan pjevušiti mare,mare......a moji neće skužiti da pjevam sama sebi
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ja ću samo reći
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kutijame ostavial bez daha.. takoe aelegantna i profinjena... obožavam kda samo jedan detalj istakne sve... predivno... i teglica je odmjerena sa vrhunskims tilom... bravissimo
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Mare moja...lipa Mare...kažeš skroman doprinos....ovo je očiti primjer kako je manje bez silnih dodataka i sjaja i blještavila koji put puuuuuno više. Tako mi se sviđa da ću te pitati smijem li te malo kopirati. Prekrasno!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy i shasha
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
mare, iako ne volim božićne motive ( i nemojte misliti da sam Grinč
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajni doprinosi - nemam riječi! Jako mi se sviđa tvoj stil jer je veoma jednostavan, a elegantan - ničega nema ni previše ni premalo, baš kako treba!
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ma Mare...ne sitnicari....bozicni uradci.....
![]() |
|
![]() |
|
Ajd dođi
![]() Kutija je lijepa ali ima mjehuriće po poklopcu,krivo mi je moglo je i bez njih
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sta joj fali? ajde mare ne zezaj,odlična je,nemoj da ti dođem po tu kutiju
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |