OTOK- moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 7778798081 374> |
Korisnik | |
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni pokloni draga Otok...ono što misliš da je adenium je, kao što kaže naša Lantana, madagaskarska palma - Pachypodium.
Uglavnom sve mi se jako sviđa, ali taj pahi najviše!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Tweety
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, prekrasni su ti pokloni!!! Poseban mi je onaj bean.. zaboravila sam tocan naziv, ali je krasno.. jel znas gdje je nabavljen, famoooozan je!!
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno,,,svako malo navratim u tvoj vrt i uzivam...neznam sta mi se vise svida..imas prekrasno cvijece..neke nisam ni vidjela(ipak sam ja pocetnik)..a tek ova guzva ..ma...nadam se da cu jednom moci sastaviti popis kao ti.-koji je usput wow!!! i da cu imati takve guzve...ako sta zelim onda zelim guzvu kao kod tebe..
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokloni su odlični, cvijet kamen moj je favorit!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam malo razgledala ma ostaviš me bez riječi i bilo bi lijepo da još imaš jednu malu macu u tome cvijetnjaku--jer moje uvijek u njemu spavaju i znaš kako je simpatično
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno je prošetati tvojim vrtom i kamenjarima...
Vodenke, amarilisi i begonije su predivne!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Savršen "nered"
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasne si poklone dobila!!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kakav prekrasan kamenjar i koji pokloni
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokloni su ti prva liga . Tako sam i ja moje naučila da ako mi baš žele pokloniti biljku da to bude vanjska biljka za u vrt ili kaktus
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vauuuu koji pokloni
|
|
Zrinka
Već proklijao Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim vrtom i baš sam uživala. Sviđa mi se kako svakoj biljčici nađeš mjesta pod suncem, kako bi se to reklo, i onda iz svega ispadne rajski vrt. Ona cikasica mama mi je posebno zapela za oko, baš prekrasno. Pratim te i dalje i uživam šetajući tvojim vrtom
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja imam najbolje goste na svijetu, dođu, pogledaju, ništa ne pogaze i još napišu pohvale.
Hvala vam svima. Mislim ja na vas.Puno sam sukulenata podijelila, ostalo je sam još malo duplića, pa je bila potrebna obnova "fonda", pa kad malo narastu....... |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivan vrt i kamenjar, a rođendanski pokloni su wow!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok, ti uvijek misliš unaprijed, bit će ovo dolje veliko veselje nekome s foruma...
|
|
život je more
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana mi je poslala par sjemenki cobaee, jedna je izrasla i narasla visoko, stalno sam dodavala štapove, ali nigdje niti jednog cvijeta.
Ali sada.... ako je ovo pup, onda će imati tri cvjetića |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj sandučić!
Stvarno si posložila... Eto do sad nisam nikad imala sukulente a sad vidim kako se krasno mogu napraviti aranžmani!
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i malo novonabavljenih biljaka heba s bijelim cvijetom sad se ne mogu sjetiti kako se zove, mali okrugli grmić trajnice bez imena kad god vidim natpis trajnice mix, sjetim se Vere, ona je jednom napisala - živile trajnice mix, da ih nema trebalo bi ih izmisliti |
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka, to su nagurani mali pelcerići ili legendarni picmoljci, kad puste korijenje, bit će za dijeljenje. Kad oslobodim još koju teglu od ljetnog cvijeća, još ću ja toga pozabadati |
|
Odgovori | Stranica <1 7778798081 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |