|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Nemaš tu kaj usavršavati ![]() Staviš step 1...pričekaš da se malo posuši...staviš step 2....i ostaviš da se raspuca ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
hyppi krasna ti je kutija!!!!!!!!!!!!!! ja imam nekoliko kutija i nikako da krenem raditi.......vremena vremena....divno mila
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Zakaj si mislila da je narudžba? ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Točno sam si mislila da je narudžba.Ali rad je stvarno fantastičan!!!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() |
hippy, da te pohvalim, mada već jesam, ali na nekom drugom mjestu. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Kontura je zlatna....ali preko nje sam još stavljala dvokomponentni lak za raspucavanje pa se sve malo stopilo sa naranđastom podlogom ![]() Cura koja mi je to naručila, tražila je da škrinjica bude drvena, da izgleda staro, da nikako nema cvijetni motiv već orjentalne vitice i da je u naranđastoj boji ![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
prekrasno...ja nikako da se primim usavršavanja tog dvokomponentnog
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
Hippy, lijepo kao i obično!!!
Ovo su ukrašavala sa zlatnim kontur gelom??? A koje je boje- meni djeluje narandžasto.
|
|
![]() |
|
![]() |
Moj najnoviji uradak
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() |
Je, to je to. Hvala.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Dat će tebi teta ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() |
proljeće sve ok, odgovorila mi je teta hana
|
|
![]() |
|
![]() |
Probat ću ti pomoći... prelistaj stranice "hana" negdje između 10-15 tu ti moraju biti, ja sam ih neki dan opet listala, jer hippy je nepresušan izvor informacija!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ma odma čim udeš skreneš desno.....zezam se na uradi sam
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
![]() |
ne znam jesam li slijepa ili glupa (ili oboje |
|
![]() |
|
![]() |
hvala, hanči!!!!idem te onda posjetiti i tamo
|
|
![]() |
|
![]() |
Odogovor ti je na Božićnim ukrasima...samo zato da vidiš da ja idem i " tamo " ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() |
Bravo bravo... kad se male ruke slože sve se može!! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |