Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 243> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno je to tako bolje za svih nas!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Triša, kod tebe se stvarno ima što za vidjeti, ricinus je predivan, a o trubljama da i ne govorim
boja hibiskusa je predivna
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Triša cvijeće je super, jako lijepo
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Zlatna moja cura -među cvijećem kao Alisa u zemlji čuda
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala, hvala, hvala, neko cvijeće pomalo odlazi, no još uvijek je prevelika gužva u dvorištu, prava džungla, ali ja uživam u njoj. Niho, niho košarica na jesen ide u suho, inače neće dugo trajati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno Triš, kod tebe uvijek iznenađenja, a postala si i zaštitni znak za agapanthus
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Baš kad pomislim da u Trišino dvorište više ništa ne stane ona me uvijek iznenadi s nečim novim i lijepim. Krasno Triša
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lantana, Lana 2 - kako je lijepo kad mi bracanke dolaze u vrt
Živjele
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O ne nova smokva i koprivica ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma imam ja za tebe odma drugu ništa ne brini -i ja dobila razglednicu ---------srce moje zlatno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
cvijeće ti je super, a agapantus je stvarno prekrasan i još ovako u dobrom društvu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, stvarno predivno!
Već duže nisam šetala tvojim vrtom, pa vidim što propuštam. Došla u inspekciju vidjeti jeli naš plavi cvjetić procvao, a ono ugledala tebe među afričkim ljiljanima. Predivna slikica! ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša predivno , predivno, ti je cviče a slika di si između afičkog ljiljana je za 10.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima, sada jedva čekam da mi dođe moja niho u četvrtak, a onda ćemo ispijati riječke kavice svi zajedno nadam se.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepo nema šta, prekrasno......uvijek nešto novo......
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša tu košaricu nemoj da ja Branku govorim šta da radi . Treba ti je navlažiti da se malo stegne
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša, jasmin ti je famozan, i moj-tvoj mi cvate pun gas, a da tek vidiš tvoje cinije, za sad su mi procvale crvene i ljubičaste
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opet
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ona slika triše i agapanthusa je
![]() Sve pohvale i tvom lijepom cvijeću!
|
|
![]() |
|
Dovlači svoju
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |