Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2016 u 10:59
Kukurjeci su jako lijepi, ali posebno bih izdvojila onaj zagasito cvene boje, prekrasan je. Smile 
Onaj plavkasti cvijetić što je provirio na jednoj slici , čini mi se da je to Anemona. 
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2016 u 20:07
Originalno poslano od člana zvjezdica zvjezdica napisao:

Kukurjeci su jako lijepi, ali posebno bih izdvojila onaj zagasito cvene boje, prekrasan je. Smile 
Onaj plavkasti cvijetić što je provirio na jednoj slici , čini mi se da je to Anemona. 
dobro mi dosla zvjezdice mila...smile79taj plavi nije veci od kovanice pet kn....ima i bijeli i plavi prvi izlazi anemone jos nisam vidjela....nisam ni gledala previse kad nisam tamo...budem ovih dana isla pa cu ju potraziti.....
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2016 u 14:18
Prekrasni su ti kukurjeci. Meni se oba sviđaju. Jedva čekam da vidim tvoj vrt u punom sjaju. Čini mi se da je sad već poprilično oblikovan ali uvijek ima mjesta za još koji cvjetić.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2016 u 18:22
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Prekrasni su ti kukurjeci. Meni se oba sviđaju. Jedva čekam da vidim tvoj vrt u punom sjaju. Čini mi se da je sad već poprilično oblikovan ali uvijek ima mjesta za još koji cvjetić.
uzivam i u travicama kad ih cistim,svaki dan je radost biti blizu svog malog raja....nema tog antidepresiva koji moze promjeniti ovu ljubav,,....smile79
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:28
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:29
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:30
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:31
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:32
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:33
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:35
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:36
Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 17:43
pa tu se sve rascvjetalo, već lijepo zašarenilo smile55
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2016 u 18:38
Kukurijeci su savršeni!
Moj je u štrajku,ima samo lišće.Festuca ti je prava grmčina,a gušarka super gusta!
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2016 u 07:58
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

pa tu se sve rascvjetalo, već lijepo zašarenilo smile55
budi se priroda...uzivam u svakom novom nicanju...smile64
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2016 u 08:02
Originalno poslano od člana miska miska napisao:

Kukurijeci su savršeni!
Moj je u štrajku,ima samo lišće.Festuca ti je prava grmčina,a gušarka super gusta!
jesu bas su lijepi....na guglu sam nasla da vole preko ljeta malo da ih se pognoji pa sam poslusala savjet...izgleda bas da vole da ih se hrani....prkrasni su sami od sebe i bas ih volim...smile86
festuca ce uskoro na razmnozavanje,bas je ogromna
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2016 u 17:02
cekajuci da pusti korjenje uspjela je i procvijetati

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2016 u 17:03
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2016 u 17:04
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2016 u 15:43
Hugsve pupa i cvjeta na sve strane milina za gledat iznova promjene guštaj
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.