dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arii, hvala na posjeti! Na tvoj komentar bih dodala samo - konačno!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
jako lijepo dadinice!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hvala ti Ljiljuš!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sad mi je drago što sam onoliko naslikavala kampanule i muškatne kadulje....
poslije nevremena noćas (epizoda 1.) i danas popodne (epizoda 2.) - više ih nema! Što vjetar nije slomio, omlatio je led.... Rine nisu mogle odnositi silnu vodu, prelijevale su se preko rubova.... Za samo 15 min cijelo dvorište je bilo preplavljeno. Izgledalo je ovako... ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Srećom, prije ovog potopa sam uspjela uslikati koji cvjetić.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Ja sam mali, ali sam jaaaako sladak!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I opet ono nešto čemu ne znam ime....
![]() ![]() ... a ima ovakav cvjetić |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
I za kraj.... žuto-pčelinji pozdrav!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ali stvarno je lijepo , posebno bijeli ljiljan !
![]() |
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Malo sam ti provirila. Krasno je kod tebe...oluja nije trebala, ali takva nam je godina...što da radimo. Ono što ne znaš ime mislim da bi mogao biti Penstemon.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
Hvala ti, moja dobra vilo!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Neka si provirila, bar ovako preko "žice"! Je Sanja, penstemon je, ali ja i dalje neznam koji.... sijala sam ih nekoliko vrsta, samo taj jedan ostao... Ali, ja ne bih bila ja kada ne bih ponovo pokušala. Dajem se u nabavku novog sjemena....
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga dadinice
![]() ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Oluja tidoista nije trebala. Što se dolaska tiče misim da je vrlo izgledan samo ako vrijeme bude ok. Čujemo se još
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Draga Smail! ![]() Hvala ti na velikodušnoj ponudi, ali ne treba.... sve će se to oporaviti, korijen je svemu živ. Ono polomljeno sam sklonila, izvrnuto povezala, idemo dalje. Sve u svemu, dobro je kako vidim da je drugdje bilo. Kad se sve rascvate, neće se ni vidjeti da je bilo nevremena.
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Čekam vas!!!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
sve je divno, ljiljani u ovoj setnji nose pobjedu
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Gledala sam i danas a evo sad pisem,pravo je zadovoljstvo setati tvojim vrtom.
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |