Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dadinicino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dadinicino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 139>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 21:21
Originalno poslano od člana arii arii napisao:

zavirila na kratko...kod tebe sve šareno,sve  cvate...smile64

Arii, hvala na posjeti!
Na tvoj komentar bih dodala samo - konačno!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 22:05
jako lijepo dadinice! Wink
Lipik
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:16
Hvala ti Ljiljuš!Hug
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:20
Sad mi je drago što sam onoliko naslikavala kampanule i muškatne kadulje....
poslije nevremena noćas (epizoda 1.) i danas popodne (epizoda 2.) - više ih nema! Što vjetar nije slomio, omlatio je led....
Rine nisu mogle odnositi silnu vodu, prelijevale su se preko rubova....
Za samo 15 min cijelo dvorište je bilo preplavljeno. Izgledalo je ovako...

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:24

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:28
Srećom, prije ovog potopa sam uspjela uslikati koji cvjetić.....

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:29
Ja sam mali, ali sam jaaaako sladak!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:31
I opet ono nešto čemu ne znam ime....

... a ima ovakav cvjetić

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:33
I za kraj.... žuto-pčelinji pozdrav!

Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2013 u 23:50
Ali stvarno je lijepo , posebno bijeli ljiljan !   smile79
Na vrh
Sanja123 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sanja123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 12:22
Malo sam ti provirila. Krasno je kod tebe...oluja nije trebala, ali takva nam je godina...što da radimo. Ono što ne znaš ime mislim da bi mogao biti Penstemon.
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 12:31
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Ali stvarno je lijepo , posebno bijeli ljiljan !   smile79

Hvala ti, moja dobra vilo!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 12:33
Originalno poslano od člana Sanja123 Sanja123 napisao:

Malo sam ti provirila. Krasno je kod tebe...oluja nije trebala, ali takva nam je godina...što da radimo. Ono što ne znaš ime mislim da bi mogao biti Penstemon.

Neka si provirila, bar ovako preko "žice"!
Je Sanja, penstemon je, ali ja i dalje neznam koji.... sijala sam ih nekoliko vrsta, samo taj jedan ostao...
Ali, ja ne bih bila ja kada ne bih ponovo pokušala. Dajem se u nabavku novog sjemena....
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 12:42
Draga dadinice Cry, šta da čovjek rekne na ove situacije, nikad neznamo koga može pogoditi, čovjek je nažalost nemočan pred ovim situacija, javi ako nešto želiš od cvijeća da ti pošaljem.smile79
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 16:04
Oluja tidoista nije trebala. Što se dolaska tiče misim da je vrlo izgledan samo ako vrijeme bude ok. Čujemo se jošsmile134
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 16:53
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga dadinice Cry, šta da čovjek rekne na ove situacije, nikad neznamo koga može pogoditi, čovjek je nažalost nemočan pred ovim situacija, javi ako nešto želiš od cvijeća da ti pošaljem.smile79

Draga Smail!smile78
 Hvala ti na velikodušnoj ponudi, ali ne treba.... sve će se to oporaviti, korijen je svemu živ. Ono polomljeno sam sklonila, izvrnuto povezala, idemo dalje. Sve u svemu, dobro je kako vidim da je drugdje bilo. Kad se sve rascvate, neće se ni vidjeti da je bilo nevremena.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 16:54
Originalno poslano od člana dijana7566 dijana7566 napisao:

Oluja tidoista nije trebala. Što se dolaska tiče misim da je vrlo izgledan samo ako vrijeme bude ok. Čujemo se jošsmile134

Čekam vas!!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 17:15
sve je divno, ljiljani u ovoj setnji nose pobjeduWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 22:32
smile94muskatna kadulja je nadmašila sve. Moja ima milion ogromnog lišća ali nije još procvala. nadam se da će biti kao tvoja. 
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2013 u 22:34
Gledala sam i danas a evo sad pisem,pravo je zadovoljstvo setati tvojim vrtom.smile39
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 139>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.