Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo da znaš da mi je ta zadnja slika sada na pozadini kompa (nadam se da se ne buš ljutila). |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hortenzije su ti zbilja krasne, bujne, ali juka je veličanstvena. Nisam znala da može tako lijepo izgledati u miješanoj gredici. S koje god strane pogledaš - predivno!!! I primog ti je fantastičan, kontrastan cvijetu iza njega - sve savršeno posloženo! Vidim da od tebe mogu puno naučiti.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala svima na lijepim riječima koje su mi poticaj za daljnje radove po vrtu. Anastazija, kaj bi se ljutila. Dapače, to mi je veliki kompliment, hvala ti.
Andina, imaš ti primoga u vrtu? |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Malo sam prošetala po ovom divnom rascvjetanom vrtu...
![]() |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ajme ljepote kod tebe, sve pršti i kao da se svaki cvjet posebno želi izgurati u prvi red da pokaže kako je on najlijepši. Prekrasno. A hortenzije su pre-prekrasne.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bugica, Karli, hvala na posjeti, dođite mi opet.
Mari, u prvom je planu divizma ili verbascum. Biljka koju sam iskopala uz rub šume i prenijela u svoj vrt prije par godina. Nakon toga svako proljeće gledam na kojem dijelu gredice će se pojaviti. Stara biljka nestane, nove se zasiju. |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...krasno...nadam se da se uskoro vraćaš u svoj lijepi zagorski vrtek
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Mogu samo ponoviti ono kaj uvijek velim :
tvoj bregek je jednostavno velicanstven ! ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Na posljednjoj slici mnogo je trajnica koje istovremeno blistaju u svom najboljem izdanju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Predivno za odmoriti srce i dušu.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti i lijepim riječima. Ove godine uživa cvijeće kojem treba više vlage i ne voli velike vrućine. A uživa i trava, stalno je treba kositi. Neki dan mi je palo na pamet da bi trebalo izumiti tenisice koje imaju na sebi kosilicu tak da kad hodamo po travi, odmah i kosimo. Sad nam je stvarno Zagorje zeleno.
|
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Nama koji živimo u Dalmaciji Zagorje je uvijek bilo lijepo zeleno, ma ne jednolično zeleno. Činilo mi se da su se sve nijanse zelene boje preselile i razlile po Zagorju.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lucy, ove je godine posebno zeleno. Kaj je Irska prema nama. Može se sakriti.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |