Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2014 u 22:40

@   lucy
         priznam , oleanderi su moja slabost , naravno , izmedju ostalog !

@   temzi
         drago mi je da imas cvijece koje te tu i tam podsjeti na mene ,
         tako ti i ja imam gredicu koju zovem "Forumska gredica" !

@   catalpa
         ti si kao i ja , ist ukus , pored sveg ostalog najradije plavo i bijelo !

@   miska
         sukulenti su stalno lijepi friski , naravno od kad se sama brinem za njih ,
         ali , nad lantanom jos uvijek "drhtim" !

@   Enrikova nona
         zatrpala sam , kako vidis , terasu sa svim i svacim ! MM ponekad veli da ju
         mora pospremiti , a ja se onda usplahirim  i velim mu da to nije potrebno !

@   desert rose
         imas pravo , draga , mi kontinentalci , kad gledamo slikice nasih cvijetnih prijateljica
         sa mora , pozelimo i mi takve predivne biljke a ponekad zaboravimo pri tom nasu
         klimu !

@   JosipaNu
         da draga , kako iz moje lokacije vidis (tu i tam) , ja sam prisiljena sve moje blago 
         (ljubljeno cvijece) , ostaviti drugima na cuvanje i dogodi se da kad se vratim , moram
         stvarno spasavati !

Svima skupa vam jos jednom hvala na posjeti , na lijepim rijecima i dobrim savjetima !

smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2014 u 22:48

Jagoda ,     kad ste bile kod mene poklonile ste mi ovo drvce , mi smo ga isti cas i
    posadile , ali ja sam mu zaboravila ime ! Mozes mi jos jednom reci kako se zove ?

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 00:18
I moja, između ostalog. A ovo "ostalog" se bome počelo nakupljati
Sutra je novi dan.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 16:55
Krasno je kod tebe, od pogleda pa do cvijeća Clap
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 22:54

@   lucy

napisala sam , moja forumska gredica ti je sve veca i veca  ,
         a sve te biljcice dostojno zastupaju svoje vlasnice koje su
         mi ih poslale !

@   moon

draga moon , ponavljam se , pojedinacne slikice na zalost ne docaravaju
          stvarnu situaciju na gredicama ! Mi smo proslu noc opet imali jako grmljavinsko
          nevrijeme s vjetrom , posljedice toga nisam imala snage slikati !

Lijepi vam pozdrav            smile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 23:47
Nije nam vrijeme baš dobro ali tvoj pogled draga je prekrasan smile79
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2014 u 23:59
Draga catalpa , nocas sam drhtala , u blizini je negdje dva puta tako lupilo da sam mislila da je u dvoristu ,
bojim se grmljavine kao vraga ! A kisha je lijevala , nezamislivo !   
                                                                                                                       Gewitter bilder
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 00:17
Znam i žao mi je zbog grmljavinskog nevremena, kad padaju takve kiše ja također strahujem i od grmljavine i od poplave.Prošle godine na jesen sam posadila sto tuja na novu parcelu i razlio se potok i kanal pred kućom,sve biljke su bile pod vodom i tuje srušene pa sam ponovno sadila.U blizini kuće mi je i trafostanica tako da stvarno nije ugodan osjećaj kad jako udari grom,bitno da je prošlo.smile222
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 00:19
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

Jagoda ,     kad ste bile kod mene poklonile ste mi ovo drvce , mi smo ga isti cas i
    posadile , ali ja sam mu zaboravila ime ! Mozes mi jos jednom reci kako se zove ?

Ovo ti je Cassia od Jagode. Dobila sam i ja jednu, posadila je odmah u vrt i već mi cvate. Vjerujem da se bude i tvoja ubrzo okitila kojim žutim cvjetićem.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 02:40
Draga Gute oprosti što nisam prije svratila i prije odgovorila na tvoje pitanje. Jako malo sam na CIFu, ne stižem...Anabistrica ti je odgovorila. To je casia. Drago mi je da su vam biljke žive i da lijepo napreduju. Donesle sam vam ih sa željom da vas uveseljavaju i podsjećaju na mene...smile79
Lijepi pozdrav tebi i suprugu i još jednom hvala na gostoprimstvu.
sutra je novi dan
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 20:11
Evo i mene u večernjoj šetnji tvojim cvjetnim carstvom. E, sad dobro vidim plumbago... i prelijepu gužvu kod tebe, a sukulenti su mi postali bolna točka. smile64
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2014 u 22:26

@ catalpa

kad ovak pada i prestane , onda mislim sada je dosta , ali na zalost ne ,
       meteospecijalist na Radio Stubici nam je vec prognoziral kishni vikend !

@ anabistrica

hvala na pomoci , ja ostarila pa zaboravila !

@ jagoda

moja casia jos ne cvate ali jako lijepo napreduje podsjecajuci me na tebe ,
       na posjetu nasih Rijecanki i ...... vrlo rado opet !

@ bugica

draga , vidis mozda kod mene nesto kaj ti nemas , ako je to slucaj javi ,
       odmah ti saljem !

smile79
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 07:40
Hvala, draga moja, na velikodušnoj ponudi! Hug
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2014 u 07:52

Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Evo me gute, vidjela sam kalikantus i drago mi je da ti lijepo raste.
Ubrzo će to biti veliki grm i oduševiti će te svojim mirisom.
Malo sam se začudila kada sam pročitala da je netko ukopao staklo u zemlju da bi se riješio krtica.
Ja i dalje mislim da ih kod mene nema jer ne vole miris mlječike.
Sa mlječikom treba biti strpljiv. Mnogi ju posiju i dok nikne očekuju čudo, ali treba proči duže vrijeme da krtice nestanu.
Kod mene se mlječika sama zasijava i niče po cijelom vrtu.
Uvijek ostavim samo jednu a druge počupam tek kada mi negdje zasmetaju, a svaka i najmanja biljčica iz korijena ispušta miris koji tjera krtice.
smile79

Ne, ne , to sa staklom ne dolazi u obzir ! Sve drugo sam vec isprobala ili cu jos isprobati !
Cesto vidim susjedovu macku da na jednom mjestu strpljivo sjedi i ceka , ali do sada bez uspjeha !

smile79
ja jucer cijeli dan mislim gdje da nadjem kako se rjesiti krtica...dok sam imala dvije velike kuje stalno trckarale naprijed oko malog kamnenjara...a sad krticnjaka nekoliko...kako da prepoznam tu travu....da li je ta travka tankih listova poput siljaka i naraste do pola metra?...moram nesto uciniti jr unistavaju i kamenjar i bascicu mi...poz svima..... zagorje zeleno ias prekrasno cvijece...mnogo toga nikad nisam vidjela....smile51pomozite mi da potjeram krtice...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 12:30
Ja sam od kuminih sinova dobila dlake njihove ljubimice Nore (dobivene cesljanjem !)
pa cu potrpati u kanale koje su krtice iskopale . Cula sam da pomaze ! Mijesala sam
mlijeko o,9 i germu (friski kvasac) , no to nije pomoglo !

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 14:22

Ja sam od kuminih sinova dobila dlake njihove ljubimice Nore (dobivene cesljanjem !)
pa cu potrpati u kanale koje su krtice iskopale . Cula sam da pomaze ! Mijesala sam
mlijeko o,9 i germu (friski kvasac) , no to nije pomoglo !

i ja sam cesljala svoje pse i uzimala njihov izmet pa stavljala u rupe...i opet ih ima ali manje...sad su se rasirile i naprijed...znatnu stetu prave...al sam nabavila tu travu koja ih tjera pa cu nju zasaditi po coskovima....kazu da to najbolje pomaze..
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 14:28
ljepi hibiskusi...imala sam ih kod bivseg u kuci sve je posjekao....sljedeci put kad budem na kordun isla moram ih donjeti...ove godine mi je strina samo otkinula dvije grancice i dala, gurnila sam ih u zemlju al tesko bez korjena...poz iz nustraWink
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 20:34
Prošetala ja malo draga po tvojim suncem obasjanim cvijećem ova kiša stvarno pretjeruje neću ni misliti na nju lp
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2014 u 21:30

Draga Fee, puno lepih cveteka na tvojoj terasi i vrtu, a i lepe slikice neba nad našim zagorskim bregima.
I moja casia, poklon od Jagode je još u tegli i ima pupoljcice, možda ih je do sada već i tvoja dobila. Pusa sa drugog brega.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2014 u 00:13
A gdi je koja nova slikica? Sigurno se gredica još više popunila pa imaš kaj slikati da malo uživamo i mi u tvom lijepom cvijeću. Pusa
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.