Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 94> |
Korisnik | ||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
@ lucy priznam , oleanderi su moja slabost , naravno , izmedju ostalog ! @ temzi drago mi je da imas cvijece koje te tu i tam podsjeti na mene , tako ti i ja imam gredicu koju zovem "Forumska gredica" ! @ catalpa ti si kao i ja , ist ukus , pored sveg ostalog najradije plavo i bijelo ! @ miska sukulenti su stalno lijepi friski , naravno od kad se sama brinem za njih , ali , nad lantanom jos uvijek "drhtim" ! @ Enrikova nona zatrpala sam , kako vidis , terasu sa svim i svacim ! MM ponekad veli da ju mora pospremiti , a ja se onda usplahirim i velim mu da to nije potrebno ! @ desert rose imas pravo , draga , mi kontinentalci , kad gledamo slikice nasih cvijetnih prijateljica sa mora , pozelimo i mi takve predivne biljke a ponekad zaboravimo pri tom nasu klimu ! @ JosipaNu da draga , kako iz moje lokacije vidis (tu i tam) , ja sam prisiljena sve moje blago (ljubljeno cvijece) , ostaviti drugima na cuvanje i dogodi se da kad se vratim , moram stvarno spasavati ! Svima skupa vam jos jednom hvala na posjeti , na lijepim rijecima i dobrim savjetima ! ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
|
![]() |
||
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
|
I moja, između ostalog. A ovo "ostalog" se bome počelo nakupljati
![]() |
||
Sutra je novi dan.
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Krasno je kod tebe, od pogleda pa do cvijeća
![]() |
||
![]() |
||
|
@ lucy napisala sam , moja forumska gredica ti je sve veca i veca , a sve te biljcice dostojno zastupaju svoje vlasnice koje su mi ih poslale ! @ moon draga moon , ponavljam se , pojedinacne slikice na zalost ne docaravaju stvarnu situaciju na gredicama ! Mi smo proslu noc opet imali jako grmljavinsko nevrijeme s vjetrom , posljedice toga nisam imala snage slikati ! Lijepi vam pozdrav ![]() |
||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
Nije nam vrijeme baš dobro ali tvoj pogled draga je prekrasan
![]() |
||
![]() |
||
|
Draga catalpa , nocas sam drhtala , u blizini je negdje dva puta tako lupilo da sam mislila da je u dvoristu ,
bojim se grmljavine kao vraga ! A kisha je lijevala , nezamislivo ! ![]() |
||
![]() |
||
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
|
Znam i žao mi je zbog grmljavinskog nevremena, kad padaju takve kiše ja također strahujem i od grmljavine i od poplave.Prošle godine na jesen sam posadila sto tuja na novu parcelu i razlio se potok i kanal pred kućom,sve biljke su bile pod vodom i tuje srušene pa sam ponovno sadila.U blizini kuće mi je i trafostanica tako da stvarno nije ugodan osjećaj kad jako udari grom,bitno da je prošlo.
![]() |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
Ovo ti je Cassia od Jagode. Dobila sam i ja jednu, posadila je odmah u vrt i već mi cvate. Vjerujem da se bude i tvoja ubrzo okitila kojim žutim cvjetićem. |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Draga Gute oprosti što nisam prije svratila i prije odgovorila na tvoje pitanje. Jako malo sam na CIFu, ne stižem...Anabistrica ti je odgovorila. To je casia. Drago mi je da su vam biljke žive i da lijepo napreduju. Donesle sam vam ih sa željom da vas uveseljavaju i podsjećaju na mene...
![]() Lijepi pozdrav tebi i suprugu i još jednom hvala na gostoprimstvu.
|
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Evo i mene u večernjoj šetnji tvojim cvjetnim carstvom. E, sad dobro vidim plumbago... i prelijepu gužvu kod tebe, a sukulenti su mi postali bolna točka.
![]() |
||
![]() |
||
|
@ catalpa kad ovak pada i prestane , onda mislim sada je dosta , ali na zalost ne , meteospecijalist na Radio Stubici nam je vec prognoziral kishni vikend ! @ anabistrica hvala na pomoci , ja ostarila pa zaboravila ! @ jagoda moja casia jos ne cvate ali jako lijepo napreduje podsjecajuci me na tebe , na posjetu nasih Rijecanki i ...... vrlo rado opet ! @ bugica draga , vidis mozda kod mene nesto kaj ti nemas , ako je to slucaj javi , odmah ti saljem ! ![]() |
||
![]() |
||
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
|
Hvala, draga moja, na velikodušnoj ponudi!
![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Ja sam od kuminih sinova dobila dlake njihove ljubimice Nore (dobivene cesljanjem !)
pa cu potrpati u kanale koje su krtice iskopale . Cula sam da pomaze ! Mijesala sam mlijeko o,9 i germu (friski kvasac) , no to nije pomoglo ! ![]() |
||
![]() |
||
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
|
|
||
![]() |
||
|
ljepi hibiskusi...imala sam ih kod bivseg u kuci sve je posjekao....sljedeci put kad budem na kordun isla moram ih donjeti...ove godine mi je strina samo otkinula dvije grancice i dala, gurnila sam ih u zemlju al tesko bez korjena...poz iz nustra
![]() |
||
![]() |
||
|
Prošetala ja malo draga po tvojim suncem obasjanim cvijećem ova kiša stvarno pretjeruje neću ni misliti na nju lp
|
||
![]() |
||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
Draga Fee, puno lepih cveteka na tvojoj terasi i vrtu, a i lepe slikice neba nad našim zagorskim bregima. I moja casia, poklon od Jagode je još u tegli i ima pupoljcice, možda ih je do sada već i tvoja dobila. Pusa sa drugog brega. |
||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
A gdi je koja nova slikica? Sigurno se gredica još više popunila pa imaš kaj slikati da malo uživamo i mi u tvom lijepom cvijeću. Pusa
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |