Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 103> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da nije sve pretužno nađe se i ovakve ljepote.Ovo mi je nova perunika.Više ne znam od koga od vas sam je dobila.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima mrtvih, ali ima i živih. Još će tu svašta ponovno narasti i iznenaditi te.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hajde da mrtve odvezemo
1,2,3,a kod četvrte je već pao mrak.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa onda samo strelicija,pa samo bugemvilija i na kraju zadnja kariola sa 3 vreće lišća koje su ostale od sestre jer čistoća otpad iz vrtova odbija odvesti.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Joj baš sam i ja tužna nakon što sam vidjela sve slike
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
kiki odaber si mjesto pa radi kompost.onda nemaš problema sa otpadom iz vrta,a i iz kuhinje
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Kiki, sada, kada si očistila, tvoj vrt sigurno puno ljepše izgleda...
držim fige
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
ajama,imam kompost ali je sad pretrpan. |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
koristi ga onda- zemlje nikad dosta ''šala''
vjerujem da je sada toga bila masa.no bit će komposta za na godinu
|
|
![]() |
|
Zbog ovakvih sličica se isplati ići dalje.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
potpuno se slažem s tobom |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
ovo je blavor (Ophisaurus apodus), guster bez nogu, dobro je da ga nisi zatukla kao sto ti je sestra rekla :) isuse ja bi bila PRESRETNA da imam njih u vrtu, korisni su da ne mogu biti korisniji. inace cak su zasticena vrsta, kod sebe na moru uvijek moram moliti susjede da ih ne ubijaju... kako ga lako mozes razlikovati od zmije - ima usi :) pogledas sa strane glave i vidjet ces jasne otvore, zmije nemaju usi (osjecaju vibracije umjesto klasicnog zvuka). a ova druga slika (gdje guster jede skorpiona, nisam sad citirala i nju) je zaaaakon, isto pokazuje koliko zdrav vrt imas (kad ima toliko vrsta u njemu) i koliko su nam te zivotinje korisne. uglavnom prosetala sam malo tvojim vrtom i stvarno uzivala, sto se tice ovog uginulog dijela, vjerujem da ce se brzo naci zamjene! |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Da,znam da je blavor gušter,ali to moje i sestrino srce nikako da skuži.Baš mi je danas mama rekla da su ih pomorci donjeli sa Galapagosa jer su korisni.
|
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
E pa istina, zbog ovakvih stvari se isplati saditi cijele godine, iako bude žrtav il od tuće il od zime il zbog suše !! Uvijek se nađe neka biljčica koja nas razveseli da zaboravimo sve loše !! Jel ti među žrtvama i poligala, ili nisam dobro vidjela, nekako mi osušene biljke sve izgledaju isto ?? Ajmo se sada pomolit za sve žrtve i idemo dalje u nove radne pobjede ali i uživati u rezultatima našeg rada !! Kiki, imam položen vozački za te tvoje kariole, trebaš šofera ili si već gotova !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Magistrirala sam slalome kroz preuska vrata.Nadam se da sam gotova,ali nikad se nezna.Sad kad sam se navukla...
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
punooo posla, ali ova slikica s delospermama je prekrasna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
vidim da si vrijedna,žao mi je biljkica,i kod mene je dosta uginulo,no život i dalje buja,novr biljkice,dosta životinjica,ma važno je da se vrt polako obnavlja
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Kiki, ovo sta se unistilo ode u nepovrat ali uz pomoc forumasa, nadam se, tvoj vrt brzo bude primio stari sjaj.
Zato ti zivotinjski svijet nije siromasan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Morala sam vaditi ružu i kameliju.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pozdravila sam se s njim i otputovala.
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |