Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 13:38
Da nije sve pretužno nađe se i ovakve ljepote.Ovo mi je nova perunika.Više ne znam od koga od vas sam je dobila.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 14:55
Ima mrtvih, ali ima i živih. Još će tu svašta ponovno narasti i iznenaditi te.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:01
Hajde da mrtve odvezemo
1,2,3,a kod četvrte je već pao mrak.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 09:04
Pa onda samo strelicija,pa samo bugemvilija i na kraju zadnja kariola sa 3 vreće lišća koje su ostale od sestre jer čistoća otpad iz vrtova odbija odvesti.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:04
Joj baš sam i ja tužna nakon što sam vidjela sve slike Unhappy, ali nadam se da će ti se barem pola biljki oporaviti, najviše za streliciju i meksikanca držim fige. Ako ti treba biljki samo mi pošalji pp....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:24
kiki odaber si mjesto pa radi kompost.onda nemaš problema sa otpadom iz vrta,a i iz kuhinje
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 11:44
draga Kiki, sada, kada si očistila, tvoj vrt sigurno puno ljepše izgleda...
držim figeSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 13:01

ajama,imam kompost ali je sad pretrpan.

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 13:41
koristi ga onda- zemlje nikad dosta ''šala''
vjerujem da je sada toga bila masa.no bit će komposta za na godinu
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 13:54
Zbog ovakvih sličica se isplati ići dalje.

Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 15:14

potpuno se slažem s tobom smile71

Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 16:09
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Čujem ja nešto šuška kad zmija se popela na korijen,uzima puža,spušta se i hrska ga da su joj sve balončići išli na usta.Žao mi je da fotka nije bolja.

[IMG]http://i1186.photobucket.com/albums/z363/Kiki-ko/Silba%20vrt/DSC09086.jpg" />

ovo je blavor (Ophisaurus apodus), guster bez nogu, dobro je da ga nisi zatukla kao sto ti je sestra rekla :) isuse ja bi bila PRESRETNA da imam njih u vrtu, korisni su da ne mogu biti korisniji. inace cak su zasticena vrsta, kod sebe na moru uvijek moram moliti susjede da ih ne ubijaju...
kako ga lako mozes razlikovati od zmije - ima usi :) pogledas sa strane glave i vidjet ces jasne otvore, zmije nemaju usi (osjecaju vibracije umjesto klasicnog zvuka).

a ova druga slika (gdje guster jede skorpiona, nisam sad citirala i nju) je zaaaakon, isto pokazuje koliko zdrav vrt imas (kad ima toliko vrsta u njemu) i koliko su nam te zivotinje korisne.

uglavnom prosetala sam malo tvojim vrtom i stvarno uzivala, sto se tice ovog uginulog dijela, vjerujem da ce se brzo naci zamjene!
velika gorica
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 10:54
Da,znam da je blavor gušter,ali to moje i sestrino srce nikako da skuži.Baš mi je danas mama rekla da su ih pomorci donjeli sa Galapagosa jer su korisni.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 13:54
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Zbog ovakvih sličica se isplati ići dalje.

E pa istina, zbog ovakvih stvari se isplati saditi cijele godine, iako bude žrtav il od tuće il od zime il zbog suše !!  Uvijek se nađe neka biljčica koja nas razveseli da zaboravimo sve loše !!

Jel ti među žrtvama i poligala, ili nisam dobro vidjela, nekako mi osušene biljke sve izgledaju isto ??

Ajmo se sada pomolit za sve žrtve i idemo dalje u nove radne pobjede ali i uživati u rezultatima našeg rada !!

Kiki, imam položen vozački za te tvoje kariole, trebaš šofera ili si već gotova !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 14:10
Magistrirala sam slalome kroz preuska vrata.Nadam se da sam gotova,ali nikad se nezna.Sad kad sam se navukla...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 20:02
punooo posla, ali ova slikica s delospermama je prekrasna
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 23:14
vidim da si vrijedna,žao mi je biljkica,i kod mene je dosta uginulo,no život i dalje buja,novr biljkice,dosta životinjica,ma važno je da se vrt polako obnavljasmile78
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 23:31
Kiki, ovo sta se unistilo ode u nepovrat ali uz pomoc forumasa, nadam se, tvoj vrt brzo bude primio stari sjaj.
Zato ti zivotinjski svijet nije siromasan.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 09:54
Morala sam vaditi ružu i kameliju.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2012 u 12:51
Pozdravila sam se s njim i otputovala.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.