Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 93> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirice, što bi mi da nemamo tebe s juga - kod tebe rascvjetano a kod nas sve još spava, spava.. Samo ti nas raduj slikicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U Splitu proljeće počinje ranije, a ako ponovo zahladi od ovih behara neće biti puno koristi
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja bih rekla da je tvoj vrt ovih dana mirišljav! Treba šetati i duboko disati, udisati mirise lavande, ružmarina, rascvjetanih bajama....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nema ničeg ljepšeg od mendule u cvatu!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Smrcko,Mari,Anaida,Misty,Gospina trava,Baka,Otok hvala vam što ste me posjetile u mom vrtu i šaljem vam puno poljubaca
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Evo me i u tvom mirišljavom vrtu, uzdišem nad tvojom bergenijom, kako ti je divna, moja ni u najvećem cvatu nije tako lijepa |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Korjenko mnogo cvića sam prenijela od svoje mame pa tako i bergeniju,Onda nisam znala ni kako se zove,a imala je ogroman grm i nadam se da će i moja takva biti jer u nju je utkano i dosta sentimentalnosti!Cvita od 12 miseca i do sada lipo izgleda! Za tebe draga
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Zahvaljujuci tebi danas sam osetila miris juga i dah proleca. Hvala!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Draga Mimar dobrodošla na jug u moj vrt i veseli me što si se lipo kod mene osjećala
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
mira kod tebe je baš predivno sve počelo cvjetati a bergenija me posebno oduševila i ja sam nabavila mali gomoljčić jesenas pa neznam dali će preživjeti a toliko bi voljela da procvjeta u mom vrtu ali kod mene je za to još uvijek rano
![]() |
|
![]() |
|
Fani54 držim ti palčeve da uspije,zaista je lipa i kad prođe cvit ostaje cilu godinu dekorativni list
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lipo Mira kod mene i tebe je sada najsličnije u vrtu, krasna ti je poygala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana susjede smo
![]() Misty sada ih susrećem rascvitane na svakom koraku ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kad ću ja dočekati da mi nešto ovako lijepo krasi vrt
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |