mare-nostrum početak |
Odgovori | Stranica <1 7677787980 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
društvance se povećava.........sad bi trebala reći-AJD,ali imam samo dvije pive (ups,butelje)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može ovako dogovor : jedna košara s trešnjama ups tacna za pojest, a druga tacna za rakiju od trešanja ili liker ili sokić . Samo mi na vrijeme javite da znam koliko tacana pripremiti.
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
žalim ne mogu doći ali šaljem demižonu crnjaka |
|
andora2
Pustio korijenje Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja ovdje je kulen u igri....a ja slavonka...di ćeš bolje.
Tanjur je odličan ma šta bilo na njemu a daska za 5 Evo još jedna piva ako usfali |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto kud krene priča koja je počela s tanjurom i daskom........ima tu i vina i piva i voća.....a i dobrog društva ali da priča ne bi ostala na tome skrećem pažnju na primaverine riječi......treba jesti i zelenjavu.......mudra žena,zašto ju ne poslušati.....ali ako na tanjur stavim kakvu salatu treba ju i začiniti........malo ulja,octa,soli,papra.......ovaj komplet u malo netipičnoj boji i motivu sam radila misleći kako bi odlično odgovarao u jednu kuhinju.....da parafraziram anastazijU - samo je jedna kuhinja na svijetu u koju će se ovo uklopiti......premazano kristal gelom radi lakšeg održavanja....
tacna nije baš pravi dio kompleta.......to je samo obični podložak od stiropora obojan ostatkom boje i komadićem salvete koji je preostao
a nakon tako obilnog obroka ne bi bilo loše pojesti nešto slatko........kolače nikako,već je previše kalorija.......zdjela voća?
staklena zdjela koja ima nekakva ispupčenja nije najidealnija za decoupage......zato sam radila s gornje strane,motiv na dolje......sve to pofarbala pa motiv gore,malo sjenčanja i kristal gel......da se može prati..
i tako red ovoga,red onoga i došlo veče.......treba se ugodno zavaliti,lokomotive će trebati i pepeljaru.......a i svjetlo treba upaliti....
kad malo bolje razmislim ova mi se lampa uopće po bojama ne uklapa u prostor......dajem ju na aukciju....pa tko da više
[/URL]
pepeljara je rađena za gospođu koja je zaželila nešto roza,s ružama i antikno.......radila sam s "idea" patina 2k i roza boja izgleda žućkasto.....žao mi je da moj fotić ne može zumirati jer se osim raspucavanja na cijeloj pepeljari vide i male sitne zlatne pukotine.....a da je roza vidi se s donje strane...
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno mare,zive,vesele boje, vjecni cvjetni motivi uvijek lijepi i lijepo iskoristeni.svaka cast.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala sarita......još nije kasno da nam se pridružiš .......
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah mare! I šta tebi čovjek može reći kad ovo vidi?!
Ne znaš šta bi izdvojio, sve po redu je ko bajka! S-a-v-r-š-e-n-o !!!! U svakom pogledu! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme koka šta si ti svašta napravila!!! sol-papar-ulje-ocat komplet je famozan, ali stvarno! netipičan ,ali odličan izbor salvete
limun-zdjela fantastična. sva sam se ispatila dok sam skužila koja je prava a koja kriva strana. bit će da su ona ispupčenja s doljnje strane.
usavršila si taj kristal-gel totalno. imam tu salvetu ali nije mi se još upalila lampica kuda s njom.
na makove sam slaba pa što se mene tiče s njima nemožeš fulati...
čikopernica iliti pepeljara je pogođena skroz. izgleda baš antikno. jako dobro!
|
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve izvanredno, ali zdjela me oborila. Taj kristal gel je stvarno super, majstorice
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijeli dam sam imala dezurstvoi nisam stigla na klomp iako je bio otvoren,m a kad tamo imam sto da vidim.
Ne mogu reci koje mi se vise svidja, narocito lampa, ali nismo se dogovorile za prepeljare, jer sam ih jos ujutro napravila i cekam da se posuse.Vabis me na onaj lak, ali jos nisam spremna na to, iako bi mi puno puta dobro dosao. ZAINTRESIRANI KUPAC ZA LAMPU., KO PRVI TOME DJEVOJKA. Jucer navecer samo makove koje je netko poslao mozda i ti stavila Cimi na jajca, ali to je toliko super, kak naidjem na salvete kupujem cijeli komplet. Dakle, sto se moze kometirati nego otvori SSSSSKKKKKOOOOOLLLLLLUUU!!!!!!!! |
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno si bila marljiva, komplet za kuhinju je boja, cvjetici, kristal gel - stvarno daje poseban efekt, posebno se to istice na staklenoj zdjeli koja mami (jos da je puna).A lampa, ja mislim da ce ti probuditi prostor, tako je jednostavna, leprsava, makovi su prekrasni (podsjecaju me na djetinstvo, ravnicu i bezbroj makova uz prugu)
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a šta reći ,ništa samo ću staviti smajlić da vidiš kako sam popratila ovu tvoju zadnju zbirku radova
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Onaj komplatič u kako ti kažeš netipičnoj boji je predobar,posebnost mu daje upravo ta boja nesvakidašnja,toliko si toga napravila da ne znam što bih rakla da mi se najviše sviđa,povukla me pepeljara i sve mislim kako da sebi napravim par a opet onaj tanjur sa limunom,predobro je!!!
|
|
Felina
Mladi grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mare trebala biš stvarno sve ove lijepe stvari prodat na nekom lijepom mjestu. Navijam da staviš ili urediš nešto u svezi aukcija.
Smeđi komplet za jednu lijepu drvenu kuhinju i goranskoj vikendici,a ovaj predivan tanjur i romantična svjetiljka u bogatoj toskanskoj vili, tako ja zamišljam njihovo novo mjesto . Nije loše , zar ne?!? |
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radovi kao i uvijek svi odreda prekrasni,a i priča koja se tako fino i nenametljivo provlači uz slike :prekrasna vještina spoja slike i riječi.Tvoja je galerija uvijek poslastica koju ostavljam za kraj.,a tvoja komunikacija sa svima u isto vrijeme vrijedna hvale.Super mi je kad se uspijem ovako oduševit.
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje znam da ste sve odreda drage i dobronamjerne i da nećete zamjeriti ako vam za sada samo pošaljem puno pusa......svakoj bar dvije.......
upetljala sam se u neke zavrzlame na kompu......kad završim podijelit ću s vama......ako završim
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Komplet pepeljaravoćni tanjurlampa
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim , tu se jede i pije i to sve bez mene!!!!! Jel ima mjesta u ovoj priči i za moju malenkost??? Imam i ja i kulenove seke i kobasica i vina (čak i malvazije da Mare ne misli da imam samo ovog našeg prigorskog vina), pa ako sam pozvana..........kucam nogom ,
A sad da se napokon osvrnem na radove zbog kojih sam morala čačkati čak nekoliko stranica unatrag ! Vidim tu se radi da se sve praši! Da bar ja imam malo više vremena ovih dana pa da mogu to sve polako pohvatati! Ovako dok dođem do posljednje strane zaboravim šta je bilo prije tri četiri stranice. Ali radovi su Mare kao i uvijek savršeni (kutijica sa lusterom....mrak, lampica isto), ma sve je
|
|
ANĐELKA
|
|
mare-nostrum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dorina ak se nastaviš ovako beljiti ostat ćeš mi jadna bez oči i bez jezika.....a ovo drugo bi bilo puno gore za jednu pričalicu
anđelkaaaaaaa ajd dođi.......nakon ovoliko lijepih riječi slobodno se posluži
|
|
Odgovori | Stranica <1 7677787980 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |