Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 134> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Schumy,prekrasni su,možda nekog da zaposliš da slika kaktuse dok si ti na poslu
![]() 11111,kaktusi su na največem suncu od rana jutra do 4 popodne,a zalijevam,svakih nekoliko dana,lagano ih znam i orošavati,ali ništa pretjerano.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Joj ne šmrkom, to je ledena voda, šokirat će se. Gle, ja isto koristim šmrk, ali tako da mlaz vode dignem što više mogu i onda pustim da lagano pada po njima kao kišica i to samo u kasnim večernjim satima. I to samo ponekad, tek toliko da skinem prašinu sa njih. Inače ove velike što su na zemlji vani polijevam kišnicom iz kante sa "ružom" i onda ih pravo natopim. One male polijevam isto kišnicom u tanjurić, i to češće nego velike jer imaju i manje zemlje i mlađi su, tj slabiji od onih velikih kapitalaca koji su izdržljiviji.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Danas me ova parodia počastila cvijetićima:
![]() ![]() i ovaj gimnić opet: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
ja moje dok zalivan vrt svaki dan prođem sa šmrkom kao da imaju sitnu kišicu....zadovoljni su i izgledaju zdravo i čvrsto.....dok to nisan skužila i dok ih nosan polivala neki su bili postali mekani i jadni...i njima paše tuširanje po ovoj vručini
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
glickica...ovaj narančasti je predivannnnn
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Glikica,prekrasni su
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Evo malo noćnih snimaka:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I naravno pitanje: koji je echinopsis ?
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evo ga jutros, još traje cvijet jer sam ga noćas stavila na mjesto gdje je jutrom hladovina :
![]() /100_1094-1.jpg"> /100_1095.jpg[/IMG] |
|
|
|
![]() |
|
I ovaj mladić me jutros obradovao, slatkiš moj mali :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i na kraju jedna zajednička :
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
đuđa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 25 |
Glikica
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica, "štancaš" kaktuse sa cvjetovima sve u 16!
Imaš dobru paletu raznih kaktusa. Bravo, samo nastavi ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo i moj skromni doprinos kaktusićima, nemam pojma koji je naravno..
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
glikica....belica....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |