LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 111> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Al te Triša zeza za lišće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Danas sam prošetala vrtom....strava što je ova kiša napravila....
Ali zato su moje kućne biljčice dobile društvo.
Dva prekrasna primjerka od dragih osoba.
Šmrčkim Anthurium krcat pupoljaka
![]() i Hoyina prelijepa Božićna zvijezda
![]() Naravno obadvije su dobile svoje lijepo mjesto na dasci zapadnog prozora
gdje sunce pogotovo zimi jedva proviri, i vjerujem da će dugo poživjeti......
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Važno je da je slama dobro posložena - da ne bode
![]() ![]() ![]() Ma daj Lora - nemoj da te zdravlje zaustavlja. Stani malo sama! Još se nisi oporavila. Trave će biti!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala na posjeti i dobrim željama....
Hoya ni ja ga ne bi skupljala, ali to je debeli sloj, a nije baš dobro da vlažno ostane na travi, ako se moja uopće više i može nazvati trava
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne skupljam lišće - ja kao i korijenko uživam u jesnjim bojama. Moji su jučer sve pograbljali. Bilo je zeleno. Danas je cijelo dvorište žuto. |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Slike su predivne,a ružice su lijepe bez obzira kako ih uslikala.Čuvaj se i brzo ozdravi!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Lora, slike opće nisu loše, slike su prirodne, ogledalo stanja, kak je, tak je. I, što je u tome loše?
Brzo se oporavi, lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lorica....fala bogu da si ozdravila
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lorica ruža je za ne povjerovati , u ovom periodu takva ljepotica.
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ružica je predivna!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora, lišća ima stvarno puno, ali već ćeš ti to srediti, pusa ozdravi brzo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nažalost trebat će kombi da pokupi svo lišće, ali će morat još počekat....
Flavijice danas sam samo prošetala na brzinu, pa nisam slikala ali mislim da imam jednu, od neki dan, sad ću staviti
![]() ipak sam otišla dole, pa sad vidite nered......slike su ko i ja, loše ja, loše slike
![]() Flavijica i za tebe, Aruba se još drži
![]() |
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora zar ne vidiš da ti je s trešnje palo sve lišće,
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lora,ciklame,macuhice preslatke,a i zuta ruza mi stalno ispred ociju,prekrasna je
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lorić...bila sam prije dva dana u vrtlariji Horvat...pitala sam za Arubu, ali nisu je imali....utješila sam se sa 5 ružica drugih vrsta.....daj još koju sličicu od Arube ako se rascvala...divna je....pusa za tebe i Miškeca maloga!
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
krasno ti je cvijeće...nisam znala da se ove mini ciklame mogu držati vani...ja imam dvije i držim ih u kući...negdje sam čitala da se one ne smiju prskati te da se gomolj ne smije politi vodom...pa sam tako zaključile da ne bi trebale biti vani...na kiši....rosi....
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e pa napokon je netko pripremio stolicu za umorne šetače
![]() ![]() krasne su ciklame i maćuhice, a tek ružice ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala ponovo svima.....
Jurica, samo ju ti čvrkni u vrt i nemoj joj previše tepati nek nauči sama......
Triša, Triša, hoću ti olašati a ti nisi zadovoljna, pa reci curo da hoćeš i jedno i drugo!!!!
![]() ![]() ![]() zadala si mi posla cijelu večer sam ti tražila knjigu iz latinskog i nikako da nadjem, ali dat ću si truda......
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ha-ha ipak sam došla do latinskom imena maćuhice,
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Draga Lorica,na kavici si me zainteresirala s onom ciklamom koja je opstala u svim uvjetima,a one na terasi izgledaju super pa sam odlučila probati(nisu mi nikad uspjele,al držala sam ih u stanu).Eto pogled u tvoj vrt i ideja je tu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |