Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 165> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jel još nisu procvijetale campanule
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uh, dobro da sam se vratila još jednom!!! Usred slikica sam upala, pa sad moram tipkati opet da znaš da sam i ove sve vidjela!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala draga na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Bromi nisu još procvale ali samo što nisu,jedva čekam
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve ti je prelijepo..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ti je sve lijepo, od ruža do jezerca. Još i žabica kao točka na i.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bromi....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bromi ovo je cijela rapsodija cvijeća i boja, lopoč me oduševio i bijela gaura, baš je posebna, a ružeee, ma sve ti je prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bromi kampanule su ti krasne
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Slika za slikom,cvijet za cvijetom,a ja
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajooooj, što izdvojiti, ruže, bugu, kale, tritome
![]() ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() Ne mogu te ni pratiti .
Ti si jedna jako vrijedna osoba
Cvijeća kao u priči ,ne mogu ni nabrojiti koliko ga ima i sve lijepo uredno i još jezerce i mostić
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
drage moje vjerne posjetiteljice puno vam hvala što redovito obilazite moj mali vrt
![]() Žao mi je što se nisam srela sa više dragih forumašica na flori....pozdrav bigmami ![]() evo malo noviteta sa sajma još nisu posađeni jer je kiša neumorna ginko ![]() ![]() ![]() delphinijumu su se pridružili tamno plavi i bijeli...flavia |
|
![]() |
|
delphinijumu su se pridružili tamno plavi i bijeli...flavia
![]() /Fotografija0584.jpg"> ![]() ![]() žuti hibi ![]() ovo su sve noviteti sa flore grupno ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koliko vrsta cvijeća!! Crvena bugenvilija je prekrasna. U mom susjedstvu svi imaju ljubičastu, a ja sam se zaljubila u crvenu.
|
|
![]() |
|
![]() ovo je ta grupna..delphiniumi |
|
![]() |
|
ovo je odrađeno prije kiše...nova postava
![]() ![]() campanule u punom cvatu, ova im kiša nikako ne odgovara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |