Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 113>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 23:49
piši Maya,piši.....pa će i prvi cvjetak dobiti haljinicu Tongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:31
Evo idem i ja pisati 
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 11:32
Možda još jednom da baš ne bu 13 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 09:59
Drage moje pošto nas je sve više i budući da imamo sve više novih članova kojima je možda potreban pokoji savjet, predlažem jednu kavicu, da se upoznamo i razmjenimo iskustva i savjete.
Da li ima zainteresiranih???

Osim nas par stalnih "kavopija" LOLLOLLOL

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 10:07
Virtualnu? ja ZAClap
Ma i za pravu sam ako se dogovorimoWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 17:16

Mare ovaj puta mislim na onu "pravu" Wink

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 17:20
A ja sam daleko za pravu kavusmile220
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 17:33
Na žalost, ali ako budeš slučajno dolazila samo javi par dana prije i popit ćemo mi nju!!! Wink
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 18:42
cure gdje planirate smile142 i ja trebam savjeta
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 21:15
Pozdrav svima , bavim se decoupage tehnikom vec neko vrijeme, vidim da ste ok ekipica i da djelite savjete, razmjenjujete salvete i da imate galerije radova, molim vas da mi date nekakve linkove ili nešto da se lakše snađem jel ne znam kad ću stići sve pročitati što piše na forumima jel bi i ja htijela biti dio vaseg čarobnog svjeta.

Hvala punoEmbarrassed
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 21:27
pozdrav linaaa i dobro nam doslasmile73..teme o savjetima i uputstvima imas ovdjehttp://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=67
a nakon sto ovo procitas tvoju poruku cu prebacit ovdjehttp://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2530&PN=78smile78
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2009 u 21:34
ok hvalaThumbs%20Up
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 00:12
Linaaa, dobro došla i nadam se da ćeš se snaći u našem malom (rastućem?) carstvu ručnih radova te nam se pridružiti! smile82
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 00:15
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Drage moje pošto nas je sve više i budući da imamo sve više novih članova kojima je možda potreban pokoji savjet, predlažem jednu kavicu, da se upoznamo i razmjenimo iskustva i savjete.

Možda netko nije "kavopija" već neki drugi "pija"! LOL Ako se organizira kava na kojoj ćeš voditi ubrzani tečaj, obećajem da ću doći i .... dodavati ti kistove u pauzi između srkljaja piv....ovaaaaaj, kave... Embarrassed Ajmo curke, dolazite, nije ZG na kraju svijeta! Svi putevi vode u Zagreb? Big%20smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 09:11
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Možda netko nije "kavopija" već neki drugi "pija"! LOL Ako se organizira kava na kojoj ćeš voditi ubrzani tečaj, obećajem da ću doći i .... dodavati ti kistove u pauzi između srkljaja piv....ovaaaaaj, kave... Embarrassed Ajmo curke, dolazite, nije ZG na kraju svijeta! Svi putevi vode u Zagreb? Big%20smile

Ti zloćo jedna, nećeš se tako lako izvući!!!LOL
Budući da si pravi majstor u salvetnoj, ali i u onome ...pija, zamijeniti ćemo mi uloge, ja ću tebi dodavati!!!LOLLOLLOL
A što se tiče tečaja to će biti više teoretski, bar za sada dok se ne dogovoriš gdje ćeš održati tečaj LOLLOLLOL 
Ovo je naravno bila šala, ali šta ću kada si me povukla za ....Tongue

Ja predlažem Medu na Savskoj drugi tjedan jedan dan, i bilo bi mi drago da se pojavimo u što većem broju.SmileSmileSmile
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 09:15
Linaaaaaaa dobro nam došla i dugo se s nama družila, nadam se da će ti biti ugodno u našem društvu!!!smile73
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 09:30
Linaaaa dobro došla i dugo se družila s nama smile78
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 10:28
Lina dobro došla i dugo nam ostala i lijepo se mi družili smile113
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 15:56
Pozdrav drage moje sad tek vidim ovu stranicuo moja velika zelja je da bi naucila salvetnu tehniku al nazalost nemam nikoga da bi me mogao to nauciti a vi ste mi malo daleko,tako da se za sad moram zadovoljiti vasim prekrasnim djelima. 
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 16:24
Proljeće i onda kad je ta kava organizirana? 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.