Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 19:55
lantana je super... a kamenjarsmile107smile93
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 23:00
Vau, Lantane u kamenjaru,,,,stvarno izgleda prekrasnosmile69
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2009 u 23:47
Vidim ja da vam se lantane sviđaju, za slijedeću godinu ću spremiti mladih i sjemenja. I ove godine sam dosta podjelila, svima kome sam slala cvijeće poslala sam i lantane. Oko hotela ih ima posađenih 3000. Nisam pogriješila i neka svaka peta ima mladu, eto za cijeli forum.

Niho draga pa ne moraš gledati u more, ali znaš ako ti ne dođeš kod mene ja ću na jesen doći kod tebe.

Uvijek kad zalijevam vrt sjetim se vas sa foruma, svaki cvijet me na nekoga podsjeća. Sutra u ovaj apartman dolaze gost pa sam orala, još samo ovaj pu slikati agapanthuse u cvatu, a vi pogodite na koga me podsjećaju smile79

život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 00:05
Ma srce moje zlatno jeli ti mene tiješiš ili je baš tako --znam da si mi jednom obećala ali sam se šokirala i znači potvrđuješ ipak svoj dolazak - Sunce moje -----neću više biti tužnaTongue---- a na ovoj slici gornji dio me podsijeća na mene a donji na -----moju Trišu i HojuLOL
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 00:09
Imam univerzalnu lantanu, mješana sa koprivom. LOLLOL

Ovaj kameni zid je prva ligasmile211
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 07:55
Cijela slika je prva liga.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 08:10
E pa i ja ću jedom imati valjda tu Lantanu -ne zvala se ja Niho samo ne ko u Smrcka ------koprivasmile120
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 08:46
predivna ti je cijela slika.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 11:31
P r e d i v n o!Big%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2009 u 11:39
Slika ti je kao razglednica. U Rijeci ima jedna fina gospođa i ona ima agapantuse koji cvatu. Moji ne cvatu, ali jednom hoće ...
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 20:36
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Kings%20Crown
  I ja bi jednu ovakvuWink-ali stvarno je i zaslužuješTongue

Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 21:10
Afrički ljiljan je .
Ja ga imam prvu godinu,još su mu mali listovi ,a od cvijeta niti C.Valjda će drugu godinu cvasti.
Draga Lantana,bilježim se sa štovanjem za jednu lantanu iduču godinu,po mogučnosti onu narančasto-žutu (vidi mene, da nebi još i muzičku želju ).
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2009 u 21:11
slika je famozna 
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:13
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Ma srce moje zlatno jeli ti mene tiješiš ili je baš tako --znam da si mi jednom obećala ali sam se šokirala i znači potvrđuješ ipak svoj dolazak - Sunce moje -----neću više biti tužnaTongue---- a na ovoj slici gornji dio me podsijeća na mene a donji na -----moju Trišu i HojuLOL

Dobro si pogodila ove asocijacije. Na jesen Niho, preko Plitvica na Bihać, a ti do tada piši, lantana je tvoja sigurno samo odberi boju, a i jedan mali agapanthus,  da ga neme samo Triša nego i ti i još sam ja nešto zapisala za tebe, ali to će biti iznenađenje.
život je more
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:20
neznam više šta bih rekla za tvoj vrt..već je sve rečeno a ja ostajem bez daha od ljepote...more, plaže, cvijeće i predivni pogledi na obalu..stvarno ti je sve smile120
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:31
Svima vama hvala smile79 ja bi se rado bavila uređenjem exteriera, ali sudbina su mi kompjutori.

Štefice bit će lantana samo me podsjeti na jesen ili u rano proljeće.

Procvali kod mene neki novi cvjetići, jedan dio njih nikad nebi imala da nije ovog foruma i zato se ja uvijek sjetim svih vas kad zaljevam, pljevim ili samo gledam.

Tigrov cvijet, od pupoljka do cvijeta, šteta što traje samo jedan dan, Hoya smile78

Jedna dalija prekrasne boje, Korijenko smile78

U proljeće sam stavila grančicu krumpirka u zemlju i zaboravila na njega, kad ono nešto plavo viri iza gazanija, čak dva mala cvjetića

Gladiola u društvu liatrisa

Verbena napokon krenula

Krizantema, malo uranila

Šipak novi cvjetovi

Neki mali ukrasni luk

Lampinjoni, ja mislim da oni pocrvene na jesen, nešto su uranili

I za kraj ukrasne tikvice, kiša im je pomogla da napokon krenu

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:33
Šta sam nešto propustila? Da li to svi putevi vode u Bihać pa ja njušim susret Nihe i Lantane. Ajme Lantana koje uzbuđenje pripremaš našoj Nihi, sad više neće spavat dok ne dođeš. I da obavezno joj odnesi agapantus, barem picmoljak da naša rječka gospođa bude malo ljubomornaWink.
Lantana je te još jednom krunim ovom krunom baš zbog ove zadnje slike - savršeno!!!!! smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:33
Ukrasne tikvice, kriva slika na prethodnom postu

život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:36
Vidi, vidi pišemo u isti tren, mislila sam na sliku terase sa ljiljanima.
Tigrov cvijet je divan, baš super i kod tebe cvate dalija, i bubama se sviđa....Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 14:38
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Šta sam nešto propustila? Da li to svi putevi vode u Bihać pa ja njušim susret Nihe i Lantane. Ajme Lantana koje uzbuđenje pripremaš našoj Nihi, sad više neće spavat dok ne dođeš. I da obavezno joj odnesi agapantus, barem picmoljak da naša rječka gospođa bude malo ljubomornaWink.
Lantana je te još jednom krunim ovom krunom baš zbog ove zadnje slike - savršeno!!!!! smile71

Ma obavezno Korijenko, lantana i agapanthus za Nihu moraju biti veći od onih riječke gospođe.

Krunu ćemo ipak dati Nihi, a ova terasa je i meni najdraži dio kuće, ali sada je to apartman i po njoj šetaju gosti, a ja bi se rado uvalila u ovu hladovinu.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.