Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 7677787980 370> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana je super... a kamenjar
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vau, Lantane u kamenjaru,,,,stvarno izgleda prekrasno
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim ja da vam se lantane sviđaju, za slijedeću godinu ću spremiti mladih i sjemenja. I ove godine sam dosta podjelila, svima kome sam slala cvijeće poslala sam i lantane. Oko hotela ih ima posađenih 3000. Nisam pogriješila i neka svaka peta ima mladu, eto za cijeli forum.
Niho draga pa ne moraš gledati u more, ali znaš ako ti ne dođeš kod mene ja ću na jesen doći kod tebe. Uvijek kad zalijevam vrt sjetim se vas sa foruma, svaki cvijet me na nekoga podsjeća. Sutra u ovaj apartman dolaze gost pa sam orala, još samo ovaj pu slikati agapanthuse u cvatu, a vi pogodite na koga me podsjećaju |
|
život je more
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma srce moje zlatno jeli ti mene tiješiš ili je baš tako --znam da si mi jednom obećala ali sam se šokirala i znači potvrđuješ ipak svoj dolazak - Sunce moje -----neću više biti tužna---- a na ovoj slici gornji dio me podsijeća na mene a donji na -----moju Trišu i Hoju
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam univerzalnu lantanu, mješana sa koprivom.
Ovaj kameni zid je prva liga |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cijela slika je prva liga.
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa i ja ću jedom imati valjda tu Lantanu -ne zvala se ja Niho samo ne ko u Smrcka ------kopriva
|
|
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna ti je cijela slika.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
P r e d i v n o!
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika ti je kao razglednica. U Rijeci ima jedna fina gospođa i ona ima agapantuse koji cvatu. Moji ne cvatu, ali jednom hoće ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Afrički ljiljan je .
Ja ga imam prvu godinu,još su mu mali listovi ,a od cvijeta niti C.Valjda će drugu godinu cvasti. Draga Lantana,bilježim se sa štovanjem za jednu lantanu iduču godinu,po mogučnosti onu narančasto-žutu (vidi mene, da nebi još i muzičku želju ). |
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slika je famozna
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si pogodila ove asocijacije. Na jesen Niho, preko Plitvica na Bihać, a ti do tada piši, lantana je tvoja sigurno samo odberi boju, a i jedan mali agapanthus, da ga neme samo Triša nego i ti i još sam ja nešto zapisala za tebe, ali to će biti iznenađenje. |
|
život je more
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neznam više šta bih rekla za tvoj vrt..već je sve rečeno a ja ostajem bez daha od ljepote...more, plaže, cvijeće i predivni pogledi na obalu..stvarno ti je sve
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima vama hvala ja bi se rado bavila uređenjem exteriera, ali sudbina su mi kompjutori.
Štefice bit će lantana samo me podsjeti na jesen ili u rano proljeće. Procvali kod mene neki novi cvjetići, jedan dio njih nikad nebi imala da nije ovog foruma i zato se ja uvijek sjetim svih vas kad zaljevam, pljevim ili samo gledam. Tigrov cvijet, od pupoljka do cvijeta, šteta što traje samo jedan dan, Hoya Jedna dalija prekrasne boje, Korijenko U proljeće sam stavila grančicu krumpirka u zemlju i zaboravila na njega, kad ono nešto plavo viri iza gazanija, čak dva mala cvjetića Gladiola u društvu liatrisa Verbena napokon krenula Krizantema, malo uranila Šipak novi cvjetovi Neki mali ukrasni luk Lampinjoni, ja mislim da oni pocrvene na jesen, nešto su uranili I za kraj ukrasne tikvice, kiša im je pomogla da napokon krenu |
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šta sam nešto propustila? Da li to svi putevi vode u Bihać pa ja njušim susret Nihe i Lantane. Ajme Lantana koje uzbuđenje pripremaš našoj Nihi, sad više neće spavat dok ne dođeš. I da obavezno joj odnesi agapantus, barem picmoljak da naša rječka gospođa bude malo ljubomorna.
Lantana je te još jednom krunim ovom krunom baš zbog ove zadnje slike - savršeno!!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ukrasne tikvice, kriva slika na prethodnom postu
|
|
život je more
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi, vidi pišemo u isti tren, mislila sam na sliku terase sa ljiljanima.
Tigrov cvijet je divan, baš super i kod tebe cvate dalija, i bubama se sviđa....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma obavezno Korijenko, lantana i agapanthus za Nihu moraju biti veći od onih riječke gospođe. Krunu ćemo ipak dati Nihi, a ova terasa je i meni najdraži dio kuće, ali sada je to apartman i po njoj šetaju gosti, a ja bi se rado uvalila u ovu hladovinu. |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 7677787980 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |