Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 21:26
Samo da znaš da sam opet bila ovdjeTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 21:47
I ja!smile202
.... a moj leptirko ove godine izgleda neće cvjetati smile60, šmrc! Sve tješim samu sebe da je još mali, ali....ipak bih voljela barem jedan cvjetić.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2013 u 23:08
smile112prekrasno ti je sve cvijeće,ali bugica mi je baš zapela za oko
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2013 u 09:29
Bugenvile su ti strava...smile94, ali to me ne cudi,jer kod tebe je sve lepo i divno!smile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 07:56
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Samo da znaš da sam opet bila ovdjeTongue

Osetila sam tvoje prisustvoWink ,draga hvala ti.Hug
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 07:58
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

I ja!smile202
.... a moj leptirko ove godine izgleda neće cvjetati smile60, šmrc! Sve tješim samu sebe da je još mali, ali....ipak bih voljela barem jedan cvjetić.

Dadinice sigurno hoce pogledaj na vrhovima mozda vec ima pupoljcice,moj je jesenji pelcer i meni prvi put cveta,a videces da hoce.smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 08:00
Jaco123   zadovoljstvo mi je sto te vidim i hvala ti na komentaru
Hug  smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 08:00
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Bugenvile su ti strava...smile94, ali to me ne cudi,jer kod tebe je sve lepo i divno!smile79

Ocekujem da i ti uskoro imas to isto,hvala ti na posetismile79
i pustinja u coveku
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 08:28
Samo da se javnem, sveeee je prelepo, al toooliku bujnost bugica jos nigde nisam videla( a svrljam po skoro svim forumima) - svaka ti cast , divim ti se i ostajem bez reci , ----(razmisljam dal da kazem moje misljenje o promeni boja na bugicama, ..... ne mora da bidne tako al ja sam primetila kod mene kad sam prihranjivala hibice , doduse onim kupovnim tecnim djubrivom za cvetnice, obavezno su dobijali druge nijanse, mozda se to desava zbog one "corbe" od kopriva, ---eto, rekoh ga  Smile a ti odluci dal ce da probas , makar samo sa belom, ipak je ona ...posebna.)  Embarrassed znas da ja nisam nikakav "strucnjak" , ja samo pratim i razmisljam smile78
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:18
Draga moja prijateljice,hvala na tvom razmisljanju mozda je i ispravno ali i pre sam zalivala pa nije bilo promene,sad mi ne vredi ona je promenila boju,mislim na gustu,a ova bela retka nije ni blizu ovih jer ja mislim da je ipak oprasivanje u pitanju.LOL..hvala ti na poseti i uvek mi je drago sto te vidim,a mogla bi i nama ovde pokazati ono tvoje lepo cvece tvoju,okolinu sa onim lepim panoramskim slikama koje nikog ne mogu ostaviti ravnodusnim...smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:01
encijanWink

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:02
lantana-nebu pod oblake

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:03
Rudbekia

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:05

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:07
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:08

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 23:33
i pustinja u coveku
Na vrh
ane6 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 329
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ane6 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2013 u 00:29
Draga Leona, prošetala sam tvojim vrtom skoro od prve stranice i priznajem da me oduševila lipota tvoga vrta, to je mali raj i mora da je lipo u njemu uživati,veliki pozdravsmile79
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2013 u 07:19
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Šta da ti pričam kad sve znašsmile94 smile141 smile84

The impossible is often the untried.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2013 u 08:39
krasno Leona!
rudbekije su mi ipak najljepše
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.