Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 10:47
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Rosi, začas ćemo mi i tebe zaraziti, bez brige, brzo ćeš se ti navući na egzote...LOLLOL

E, pa mene već jeste!!!!
I gdje da ja sad nađem to sjemenje ili sadnice ili što već????

Da vam se pohvalim... dobila sam dozvolu da stari zapušteni šljivik, koji samo bez veze kosim, pretvorim u park ili što god hoću!
smile202Dakle, navala na ukrasno grmlje i "čudnovato" voće!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 10:51
  Dadi, pričekaj da vidimo kako će moja druga tura niknuti, posijala sam ih oko stotinjak, ako dobro niknu, bit će i za tebe...WinkEmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 11:20
mons ti si stvarno svestrana,a uz to još i skromna.sve što radiš to je na veliko.nije to samo ''neka se ima ''već to sve treba i naraditi.svaka ti čast
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 11:56
     Ajči ! smile79  Sve i da hoću, ne mogu se toga riješiti. Otkada sam počela ( prije nekih 12g. ) ne znam stati....To mi se uvuklo duboko pod kožu i postalo kao moja dnevna doza neke vrste opijuma...Smile
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2013 u 14:22

Dadi, pričekaj da vidimo kako će moja druga tura niknuti, posijala sam ih oko stotinjak, ako dobro niknu, bit će i za tebe...WinkEmbarrassedHeart

smile58
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:24

Režanj češnjaka....Smile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:26

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:29

A onda je to završilo ovako......LOLLOLsmile50

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:33
što se guraš ja sam tu već stavila svoju glavu  LOL.obožavam dinje
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:35

Evo meeee, izvukla sam se za dlaku i upravo sam se tuširala.....Moram priznati da ni mačke ne trpe ove pasje vrućine.....smile46

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:36
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

što se guraš ja sam tu već stavila svoju glavu  LOL.obožavam dinje

Onda dođi k meni da ih skupa tamanimo....Embarrassedsmile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:37
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:39

Goji bobice su opet dobile nove cipelice jer su pojele zemlju....LOLLOL

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:41

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:43
Vidim da imaš baš pravi kukuruz od 8 redova. Taj smo nekada , jako odavno, kuhali, pekli a sada ga rijetko ima ......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:44

Dadinice, vidi me.......EmbarrassedHeart

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:44

Goji bobice su opet dobile nove cipelice jer su pojele zemlju....LOLLOL

Pa otmi im kašike!!!!
A mogla bi i meni nekako kroz žicu progurati jednu dinjicu, makar i škart!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:51
Milice, MM je stalno gunđao na taj kukuruz,  a sad kad sam mu rekla kako su ti svi razni hibridi možda baš GMO, jer puno se govori naročito o kukuruzu da je GMO......Ovaj sigurno nije, moja mama ga ima svake godine i mogu reći da je jako dobar.....Za razliku od šećerca kojeg isto napada kukuruzna zlatica ili što već......Imala sam  i šećerca, no nisam bila zadovoljna s njim, uvjek bi bio pišljiv, nikakav.....Ovaj kukuruz osmoredac rijetko kad bi bio bolestan, nađe se tu i tamo da neki možda i ne valja, ali to je prava rijetkost.....A osim što se kuha i peče tako, kao pečenjak, kako kod nas kažu, neki su ga često zrelog kuhali i zimi.....Nekad su to bila baš lijepa vremena kad su ljudi duge zimske noći kratili raznim pričama i dogodovšinama uz zdjelicu kuhanog osmoredca.....SmileSmile

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:56
Dadinice , baš si me nasmijala.....smile96smile96  Da znaš da jesi....Ako Gojicama otmem kašike , umrijet će od gladi i onda ću biti kriva da sam ih zapostavljala....A kad bih ti bar mogla kako doturiti dinje, vjeruj mi da bi ih već sad imala na stolu....Embarrassedsmile84

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2013 u 22:59

A danas je bilo i ovoga....smile50Embarrassedsmile84

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7576777879 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.