Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
|
![]() |
|
Leona to ti je divokozjak a za latinski nisam baš sigurna misli da se kaže dorcijum -prekrasna proljetnica ,trajnica koju mi je naš slavujčić poslao-hvala mu od srca
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga blu,evo stigo slavuj u tvoj vrt.
divokozjak ili žuta proljetna ivančicase na latinskom zove Doronicum orientale. svi djelovi biljke su otrovni. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i tebi procveto divokzaj,lijep je ,upravo danas i mene moj obradovo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ljubičice su divne
|
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
|
ako
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Samo da mahnem!
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Moon baš te je lijepo vidjeti
![]() Dijana mašem i ja tebi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Erutrina dobro nam došla
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
draga blu, baš bih voljela vidjeti to tvoje seosko dvorište.
pokaži nam ga na slikama.ako ima "krša" to nije važno jer to je krš sa kojim se radi i koji mora biti tamo a tvoje cvijeće se sigurno llijepo uklopilo u sve to. ti znaš da su od davnih vremena slavonska dvorišta uvijek imala cvijeća i da je svakodnevna briga o njemu bila posao kao i nahraniti životinje. prije su ljudi radili na polju cijeli dan a djeca su dobila zadatak ,između ostalog-zaliti cvijeće! još se sjećam imena biljaka koje su tada rasle u dvorištima: muškatle, špineri,šumice, cintre,dikin brk,švalerovo oko,zečji lad... znaš li koji cvijet je aleluja? |
|
![]() |
|
erutrina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
E to seosko je meni najjj ( jer sam i ja seljancica) - zato me i privuklo, kroz slike sam osetila zvuke pripode i mirise koje ona ima u svako doba godine razlicito ali cisto, zdravo i prijatno. ---a moje cvijeće nekako uklapam da nikome nesmeta i sa godinama ih učim da
na moj cvijetni prostor nemaju pristupa sa kojekakvim strojevima i
traktorom
![]() ![]() |
|
ako
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Erutina ovih dana sam tražila tvoj vrtek i nisam uspila naći ,dali ga još nisi postavila? Drago mi je da me razumiješ u vezi selskog dvorišta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |