Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 7576777879 109> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona to ti je divokozjak a za latinski nisam baš sigurna misli da se kaže dorcijum -prekrasna proljetnica ,trajnica koju mi je naš slavujčić poslao-hvala mu od srca
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga blu,evo stigo slavuj u tvoj vrt.
divokozjak ili žuta proljetna ivančicase na latinskom zove Doronicum orientale. svi djelovi biljke su otrovni. |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i tebi procveto divokzaj,lijep je ,upravo danas i mene moj obradovo
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljubičice su divne
|
|
erutrina
Nedavno posijan Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krenula sam u setnju tvojim vrtom( _PLAVO NEBO - POKRAJ SAVE) i stala sam kod 10 strane ( nastavicu ja sigurno al ) da kazem-- Sava (volim setnju pored vode) - konji ( moje rano detinjstvo je bilo uz njih- ogromna ljubav al samo uspomene i neostvarena zelja da ih ponovo imam u svom okruzenju)-- ljubav prema ruzama i SEJANJE -- ija ocekujem cvet mojih sejanaca ove god.-- u stvari htela sam da kazem -setnjom kroz tvoj vrt osecam se taaaaako lepo, uzbudljivo i ispunjeno da prosto ne mogu da se odvojim od njega--dodje mi kao terapija za dusu. Hvala ti sto si otvorila svoju ( virtualnu ) kapiju i omogucila nam da uzivaaamo u ovom bogatstvu- Znam da su mnogi pre mene rekli al - zaista je diiivno sve i vidim da svemu sto imas dajes celu sebe i uvek.
|
|
ako
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da mahnem!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moon baš te je lijepo vidjeti
Dijana mašem i ja tebi |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Erutrina dobro nam došla na cif i u moj vrt .Ovaj tvoj post sam čitala po nekoliko puta i nemogu vjerovati da ti se toliko svidijo moj vrt Osobito kada znam da ima toliko prekrasnih vrtova,baš sam ponosna što ti se toliko svidijo,moram napomenuti da je to seosko dvorište a moje cvijeće nekako uklapam da nikome nesmeta i sa godinama ih učim da na moj cvijetni prostor nemaju pristupa sa kojekakvim strojevima i traktorom Inače bi se oni širili sa svojim "kršom" svud širom . Hvala na prekrasnom komentaru i još jednom dobro došla
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga blu, baš bih voljela vidjeti to tvoje seosko dvorište.
pokaži nam ga na slikama.ako ima "krša" to nije važno jer to je krš sa kojim se radi i koji mora biti tamo a tvoje cvijeće se sigurno llijepo uklopilo u sve to. ti znaš da su od davnih vremena slavonska dvorišta uvijek imala cvijeća i da je svakodnevna briga o njemu bila posao kao i nahraniti životinje. prije su ljudi radili na polju cijeli dan a djeca su dobila zadatak ,između ostalog-zaliti cvijeće! još se sjećam imena biljaka koje su tada rasle u dvorištima: muškatle, špineri,šumice, cintre,dikin brk,švalerovo oko,zečji lad... znaš li koji cvijet je aleluja? |
|
erutrina
Nedavno posijan Pridružen: 22 Veljača 2013 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 66 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E to seosko je meni najjj ( jer sam i ja seljancica) - zato me i privuklo, kroz slike sam osetila zvuke pripode i mirise koje ona ima u svako doba godine razlicito ali cisto, zdravo i prijatno. ---a moje cvijeće nekako uklapam da nikome nesmeta i sa godinama ih učim da
na moj cvijetni prostor nemaju pristupa sa kojekakvim strojevima i
traktorom Inače bi se oni širili sa svojim "kršom" svud širom --- da li mi verujes da je isto i kod mene ( imam osecaj da je druga ja u tvojoj kozi) Hvala na dobrodoslici, svraticu ja uvek obavezno .....
|
|
ako
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Erutina ovih dana sam tražila tvoj vrtek i nisam uspila naći ,dali ga još nisi postavila? Drago mi je da me razumiješ u vezi selskog dvorišta Ali važna je ova ljubav koju imamo za ovo naše cvijeće,i jedva čekam da vidim kako se ti izboruješ za svoj cvijetni prostor
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 7576777879 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |