enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 221> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe su ti narcise u ovoj vazi, zgodna kombinacija. Probaj staviti u sredinu lišće narcisa, biraj ono ravno. Ako staviš, javi jesi li zadovoljna novim aranžmanom i slikaj ga da vidimo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
anabistrica ljepše on izgleda u živo nego na slici stvarno je kao ćelav ali uska vaza pa ne stane više od 5 komada , danas smo mm i ja na selu on na bolovanju zbog viroze koju sam i ja pokupila kad spavam s njim
![]() posijala sam dosta cvijeća jednogodišnjeg i upravo saznala jednu lijepu vijest zaručnica mms trudna 7 tjedana , dakle treće unuče ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
en, čestitam od srca ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Nonice, čestitka i od mene.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cestitke od
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
čestitke nona, bit će veselja
![]() ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala cure na lijepim željama, lorica 10 pomagać-ica će biti samo još nerođeni jer su ostala dvojica nažalost u Italiji
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
ma kad dođu oni kod tebe, pomoći će ti ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Koja radost, sigurno si odmah zaboravila na gripu. Prekrasna vijest.
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nona od djece i cvijeća nema ništa ljepše, čestitam!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
malo sam prošetala tvojim vrtom.Imaš masu cvijeća,ali i mjesta.Čovjeće pa to je velika parcela.blago tebi
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nona, nadam se da te je prosla viroza i da su se proljetni radovi zahuktali. Pa ti budes imala pomagaca ko u prici. Znam da nisu ostala dva tu, ali sigurno dolaze.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
u tebe raste i u kamenu cvijece ...nasmijala sam se na pogazene zumbule,jer i ja imam jednu gredicu na pogresnom mjestu,tu tim stoji kad postar prolazi i svaki put izgazi cvjećke ...bas je ljepo rascvjetano kod tebe
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno,rascvjetano.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar i maris 40
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nonin Fabio večeras ima krštenje želim mu svu sreču svijeta kao i svima nama
pozivam vas na kolače ![]() buduči da 14.7. na rođendan mss imamo svatove mms trebat će ružmarina a moj veliki se ove zime osušio kupila sam novi a morat ću još koji jer će nam trebati oko 200 grančica ![]() moram vam pokazat i što sam nekidan primila iz Decore ophiopogon planiscapus "Nigrescens" ![]() geum cooineum ![]() salvia nemorosa "Caradona" ![]() uzela sam još achilleu ptarmicu" Nana Compacta", Delphinium belladonna"Ballkleid", Helianthemum "Ben Hecla", Hemerocallis "Rosy Returns", Monardu "Fire Ball", Potentilu"Flamenco", Veronicu spicatu"Red Fox", Carex ornithopodu "Variegata", i gratis dobila Astilbu chinensis "Superba" |
|
|
|
![]() |
|
Bit će veselo u srpnju, nadam se da će porasti ružmarin do onda. Da ga imam, ponudila bi ti jer ćeš ga sigurno još puno trebati.
Ovaj geum ima listove ko jagoda. Zanima me kakav će biti cvijet.
|
|
|
|
![]() |
|
hvala ti anabistrica kao da si mi ga i poslala moram staviti u oglase možda netko ima viška ili prodaje , geum stvarno sliči lišćem jagodi slikat ću ga naavno kad procvjeta ma slikala sam ja ovo sve ali mi glupo stavljat slike dok nema cvijeta
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |